Yorumunuz için çok ama çok teşekkür ederim. Ben o telefon görüşmesinin kaydını yolladığımda ablasının ne halt olduğunu anlamayan adam ömür boyu o ablanın eteğinde dolanır diye düşünüyorum. Oda haklı anne babadan göremediği ilgiyi abladan görüyor ve ne olursa olsun onu kaybetmek istemiyor. İSter haklı olsun ister olmasın o kaybedilemez bi kişi. Onu kaybetmeyi hiçbir zaman göze alamaz. Gerçi artık körler sağırlar birbirini ağırlar mı yoksa nişanlımın vicdanı kıpırdarmı hiç umrumda değil bu saatten sonra. Ne hallerı varsa görsünler.seni hatırlıyorum canım çok üzücü şeyler yaşamıştın.daha da iyi olacaksın inşallah.bence zamanla dank etmeye başladı ama ablasına ve kendisine hala toz kondurmama derdinde.belki biraz daha zaman sonra Allah ablasının gerçek yüzünü görmesine fırsat verir.kapına gelse de nasılsa ailen biliyordu onu dert etmemeye çalış.
mümkün değil böyle birşey.Sen bu çocukla kaçarak evlenme sakın sonra...
Hadi bakalım :)mümkün değil böyle birşey.
Yorumunuz için çok ama çok teşekkür ederim. Ben o telefon görüşmesinin kaydını yolladığımda ablasının ne halt olduğunu anlamayan adam ömür boyu o ablanın eteğinde dolanır diye düşünüyorum. Oda haklı anne babadan göremediği ilgiyi abladan görüyor ve ne olursa olsun onu kaybetmek istemiyor. İSter haklı olsun ister olmasın o kaybedilemez bi kişi. Onu kaybetmeyi hiçbir zaman göze alamaz. Gerçi artık körler sağırlar birbirini ağırlar mı yoksa nişanlımın vicdanı kıpırdarmı hiç umrumda değil bu saatten sonra. Ne hallerı varsa görsünler.
Benim tek derdim eğer bi gün gelirse ailemi sıkıntıya sokar diye korkuyorum. Bi erkek kardeşim var 18 yaşında. Ondan çok korkuyorum. Onun da deli toy çağları. Eger eski nişanlımın böyle bişey yaparsa ve kardeşim evde olursa offff.Yapabilirde eski nişanlım bunu.
Bunları bu ihtimalleri düşünmekten uyuyamıyorum artık.
Estagfirullah. O günlerde burda bazı hanımları kırdığımın farkındayımGeçen gün bence susun demiştin zeholcüm. Müsaaden var mı yazayım mı?
Seni yerim:))Estagfirullah. O günlerde burda bazı hanımları kırdığımın farkındayım. Önceki konumda da özür diledim genel olarak.Aşırı yükler yüklenmeler sonucu agresifleştiğimin yeni yeni farkına varıyorum bununla birlikte garip bi daimi savunma hali geldi üstüme. Lütfen ... Hepinizin yorumları çok kıymetli.
Seni yerim:))
Ben senin eski konunu biliyorum. Görümceye gazeteyle sinek gibi vurasım gelmişti.
Oğlan çok acıklı yazmış ben olsam içlenirdim. Ama helal olsun güçlü kalabiliyosun. Tiksindiğinden olsa gerek. Şuan ben de güçlüyüm mesela. Soğudum çünkü.
Kardeşinle konuş cidden. Ben senin için korkuyorum onunla yüz göz olursun diye huzursuz oluyorum uyuyamıyorum ablacığım vs gibisinden.
Benim de var kardeşlerim. Kuş uçurtmazlar üstümden. Allah eksik etmesin kardeş candan öte.
Şimdi değil de seneler sonra, bi daha aynı duyguları yaşayamadığında ablasını hiç affetmiycek. Bunu yaz bi kenara. Ablası da vicdan azabı çekicek. İnanmıyorsun ama bunu da yaz.
Kesinlikle sizinle ayni fikirdeyim. Harfi harfie cumlesi cumlesine. Bana bi yem atti ama direk engelledim. Asla cevap verme gibi bi niyetim yok. Bu saatten sonra da birsey olmaz bizden. Hala ne diye yakamdan dusmuyor anlamis degilimAman zeholll sakın ha söyleyemediklerini merak falan edeyim deme canım.
Çünkü bütün insanlar pişmanlık görmekten haz duyar, buna ben de dahil. O sebeple şeytan dürter, cevap yaz da süründüğünü canlı canlı gör diye. Ama yapma, çünkü bu apaçık seni yeniden kandırmak için atılmış bir yem. Yutma bunu.
Zira pişmanlık da yok ortada, hala ailene taş atıyor baksana. İnan aile çok önemli gülüm, sırf ailene laf atması bile tiksinmek için bir sebep. Bir adamı çok sevsem bile aileme laf attıysa bir kere benim için bitmiştir. Senin için de öyle olmalı. Ezdirme değmeyecek insanlara aileni.
Terk edilmeyi sindiremedi canım, kolay mı düğün günü terk edildi. Hiç beklemediği bir hamleydi, ben eze eze devam ederim diyordu. Bir anda senden sert bir yumruk yedi ki feleği şaştı. Hala şokunu atlatamadı o, bir ömür de unutamaz artık. En azından barbarca davranarak bir kadını elinde tutamayacağını öğrenmiştir artık.Kesinlikle sizinle ayni fikirdeyim. Harfi harfie cumlesi cumlesine. Bana bi yem atti ama direk engelledim. Asla cevap verme gibi bi niyetim yok. Bu saatten sonra da birsey olmaz bizden. Hala ne diye yakamdan dusmuyor anlamis degilim
Haklisiniz herseyi beklerim bu saatten sonra ondan. Benim bu saatten sonra kilim kipirdamaz. Eskiden tartisirdik geri donerdi onun adini telefonumda gormek nasil mutlu ederdi. Adini incelerdim. Harflerinin dizilisinde bile bi guzellik bulurdum. Onun mesajinin gelisinde ne iyi nede kotu anlamda bi kipirdanis hissettim. Ne oh dedim nede aksini. Hicbirsey hissettirmiyor bana.Terk edilmeyi sindiremedi canım, kolay mı düğün günü terk edildi. Hiç beklemediği bir hamleydi, ben eze eze devam ederim diyordu. Bir anda senden sert bir yumruk yedi ki feleği şaştı. Hala şokunu atlatamadı o, bir ömür de unutamaz artık. En azından barbarca davranarak bir kadını elinde tutamayacağını öğrenmiştir artık.
Bir de şu var tabi, seni döndürüp bir süre sonra beklenmedik bir anda terk etmek gibi çocukça bir intikam planı olabilir. Ya da zarar vermeyi düşünüyor olabilir. Hırsını alamayan birinden her şey beklenir. O sebeple uzak dur sen.
Ayy gerizekalı. Hala kendine toz kondurmayıp ailene sıçraması bambaşkaymış.
Canım açıkcası kalkıp evine falan gelebileceğine hiç ihtimal vermiyorum. Eskiden yapıyormuş çünkü biliyordu gözünü korkutup sindireceğini. Valla keşke gelsede şöyle ailecek bir güzel dayak atsanız, içiniz soğur.
Gerçekten efsane bir ders verdin beyzadeye.
insaallah dediginiz gibi olur. Icimi ferahlattinizAyy gerizekalı. Hala kendine toz kondurmayıp ailene sıçraması bambaşkaymış.
Canım açıkcası kalkıp evine falan gelebileceğine hiç ihtimal vermiyorum. Eskiden yapıyormuş çünkü biliyordu gözünü korkutup sindireceğini. Valla keşke gelsede şöyle ailecek bir güzel dayak atsanız, içiniz soğur.
Gerçekten efsane bir ders verdin beyzadeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?