Dediğiniz oldu

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
133
31
Hanımlar hepinize hayırlı geceler. Benim meselemi bilen bilir ama kısaca özet geçiyorum; Kınamdan 1 gün önce nişanı attım bundan 1.5 ay önce. Buradaki KK kadınlarının neredeyse hepsi de ''iyi ki '' dedi. Haksızlıklara,adaletsizliklere, psikolojik şiddete maruz kaldım. Manevi anlamda çok yıprandım ve elimden gelen herşeyi yapmaya çalıştım. Allaha şükür acabam ve keşkem hiç olmadı 1.5 aydır. Gülüyorum eğleniyorum geleceğime ait planlarıma gömüldüm yeniden hayata tutundum. Burdaki bi çok KK kadını bana ''bu adam deli gibi pişman olacak ve geri gelecek asla geri dönme zehol'' dediler konumu okuduklarında.

Velhasıl dediğiniz oldu hanımlar. Eski nişanlım cuma günü bana şöyle bir mesaj attı :
- '' Söylenecek o kadar çok şey var ki. Haykırmak istediğim o kadar çok şey.İçimin ağrılarını bastırmaktan yoruldum artık.Ama yine susacağım.Ben sana hakkımı helal ettim. Ve bilsinler ki; seni sen olmaktan çıkaran yüzündeki ve içindeki ışığı karartan kim varsa onlara hakkımı helal etmiyorum. Sende bana hakkını helal et''

Bu mesajı sabah saatlerinde atmış bana. Yüzümdeki ve kalbimdeki ışığı karartan kişiler ailem ona göre. Kendinde hiç suç bulmuyor hala. Mesajı numaram olmadığı için facebooktan atmış.Hiç cevap vermeden engelledim. Ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. 1.5ay sonra helallik almak da ne demek? İşin ironik kısmı ise su içimdeki kalbimdeki ışığı söndüren kişi de kendisi. Ve ablası... Kendi kendine dolaylı yoldan hakkını helal etmezken benim helal etmemi bekliyor. İronik.

Ve paylaşımlarına da baktığımda özlem,hasret,bana yazdığı şiirler derbeder bi hal... Bilmiyorum. Sanki bu mesaj bi başlangıçtı. Bana zarf attı gibi geliyor. ''Söylenecek o kadar çok şey var ki. Haykırmak istediğim o kadar çok şey.''

Korkum şu ki bir gün kapıma gelir. Bunu yapabilir. Bi tartışmamızda gecenin 10unda karşıdan gelen insan. Delilik var.Korkuyorum hanımlar. Eve gelirse tatsızlık olur diye korkuyorum. Ailem çok tepkili.

Ve benim her evremde bi abla gibi samimiyetini esirgemeyen daima arayan soran yazan @smdmrc'ye çok teşekkür ediyorum. Harika bi insanı kazandım burada. Hepinizin görüşleri benim için çok kıymetli

Şimdiden teşekkür ederim

seni hatırlıyorum canım çok üzücü şeyler yaşamıştın.daha da iyi olacaksın inşallah.bence zamanla dank etmeye başladı ama ablasına ve kendisine hala toz kondurmama derdinde.belki biraz daha zaman sonra Allah ablasının gerçek yüzünü görmesine fırsat verir.kapına gelse de nasılsa ailen biliyordu onu dert etmemeye çalış.

Yorumunuz için çok ama çok teşekkür ederim. Ben o telefon görüşmesinin kaydını yolladığımda ablasının ne halt olduğunu anlamayan adam ömür boyu o ablanın eteğinde dolanır diye düşünüyorum. Oda haklı anne babadan göremediği ilgiyi abladan görüyor ve ne olursa olsun onu kaybetmek istemiyor. İSter haklı olsun ister olmasın o kaybedilemez bi kişi. Onu kaybetmeyi hiçbir zaman göze alamaz. Gerçi artık körler sağırlar birbirini ağırlar mı yoksa nişanlımın vicdanı kıpırdarmı hiç umrumda değil bu saatten sonra. Ne hallerı varsa görsünler.

Benim tek derdim eğer bi gün gelirse ailemi sıkıntıya sokar diye korkuyorum. Bi erkek kardeşim var 18 yaşında. Ondan çok korkuyorum. Onun da deli toy çağları. Eger eski nişanlımın böyle bişey yaparsa ve kardeşim evde olursa offff.Yapabilirde eski nişanlım bunu.
Bunları bu ihtimalleri düşünmekten uyuyamıyorum artık.

aslında haklısın ablası konusunda.o zaman senin kıymetini en kısa zamanda anlar da iş işten geçer diyeyim.öyle biri çıkar ki karşısına beş tane ablası baş edemez o tiplere öylesi lazım.kardeşinle iletişimin iyiyse biraz sakince konuşup olmaz ama barışmaya falan gelir belli olmaz onun işi. söz ver bana karışmayacaksın falan diye söz alın kardeşinizden.

Geçen gün bence susun demiştin zeholcüm. Müsaaden var mı yazayım mı?
Estagfirullah. O günlerde burda bazı hanımları kırdığımın farkındayım. Önceki konumda da özür diledim genel olarak.Aşırı yükler yüklenmeler sonucu agresifleştiğimin yeni yeni farkına varıyorum bununla birlikte garip bi daimi savunma hali geldi üstüme. Lütfen... Hepinizin yorumları çok kıymetli.

Seni yerim:))

Ben senin eski konunu biliyorum. Görümceye gazeteyle sinek gibi vurasım gelmişti.

Oğlan çok acıklı yazmış ben olsam içlenirdim. Ama helal olsun güçlü kalabiliyosun. Tiksindiğinden olsa gerek. Şuan ben de güçlüyüm mesela. Soğudum çünkü.

Kardeşinle konuş cidden. Ben senin için korkuyorum onunla yüz göz olursun diye huzursuz oluyorum uyuyamıyorum ablacığım vs gibisinden.

Benim de var kardeşlerim. Kuş uçurtmazlar üstümden. Allah eksik etmesin kardeş candan öte.

Şimdi değil de seneler sonra, bi daha aynı duyguları yaşayamadığında ablasını hiç affetmiycek. Bunu yaz bi kenara. Ablası da vicdan azabı çekicek. İnanmıyorsun ama bunu da yaz.

Yorumunuz icin cok tesekkur ederim. Cok haklisiniz

Aman zeholll sakın ha söyleyemediklerini merak falan edeyim deme canım.
Çünkü bütün insanlar pişmanlık görmekten haz duyar, buna ben de dahil. O sebeple şeytan dürter, cevap yaz da süründüğünü canlı canlı gör diye. Ama yapma, çünkü bu apaçık seni yeniden kandırmak için atılmış bir yem. Yutma bunu.
Zira pişmanlık da yok ortada, hala ailene taş atıyor baksana. İnan aile çok önemli gülüm, sırf ailene laf atması bile tiksinmek için bir sebep. Bir adamı çok sevsem bile aileme laf attıysa bir kere benim için bitmiştir. Senin için de öyle olmalı. Ezdirme değmeyecek insanlara aileni.

Kesinlikle sizinle ayni fikirdeyim. Harfi harfie cumlesi cumlesine. Bana bi yem atti ama direk engelledim. Asla cevap verme gibi bi niyetim yok. Bu saatten sonra da birsey olmaz bizden. Hala ne diye yakamdan dusmuyor anlamis degilim

Kesinlikle sizinle ayni fikirdeyim. Harfi harfie cumlesi cumlesine. Bana bi yem atti ama direk engelledim. Asla cevap verme gibi bi niyetim yok. Bu saatten sonra da birsey olmaz bizden. Hala ne diye yakamdan dusmuyor anlamis degilim
Terk edilmeyi sindiremedi canım, kolay mı düğün günü terk edildi. Hiç beklemediği bir hamleydi, ben eze eze devam ederim diyordu. Bir anda senden sert bir yumruk yedi ki feleği şaştı. Hala şokunu atlatamadı o, bir ömür de unutamaz artık. En azından barbarca davranarak bir kadını elinde tutamayacağını öğrenmiştir artık.
Bir de şu var tabi, seni döndürüp bir süre sonra beklenmedik bir anda terk etmek gibi çocukça bir intikam planı olabilir. Ya da zarar vermeyi düşünüyor olabilir. Hırsını alamayan birinden her şey beklenir. O sebeple uzak dur sen.

Haklisiniz herseyi beklerim bu saatten sonra ondan. Benim bu saatten sonra kilim kipirdamaz. Eskiden tartisirdik geri donerdi onun adini telefonumda gormek nasil mutlu ederdi. Adini incelerdim. Harflerinin dizilisinde bile bi guzellik bulurdum. Onun mesajinin gelisinde ne iyi nede kotu anlamda bi kipirdanis hissettim. Ne oh dedim nede aksini. Hicbirsey hissettirmiyor bana.
Sanirim icimdeki herseyi yola yola soktu atti icimden.

Ayy gerizekalı. Hala kendine toz kondurmayıp ailene sıçraması bambaşkaymış.
Canım açıkcası kalkıp evine falan gelebileceğine hiç ihtimal vermiyorum. Eskiden yapıyormuş çünkü biliyordu gözünü korkutup sindireceğini. Valla keşke gelsede şöyle ailecek bir güzel dayak atsanız, içiniz soğur.
Gerçekten efsane bir ders verdin beyzadeye.

insaallah dediginiz gibi olur. Icimi ferahlattiniz

Eski nisanliniz ve görümceniz iğrenç insanlardi.
Cooook şükür kurtulmussunuz.

sen yanlışlıkla onun facesine girip resmini beğenmiş olabilirm ne yapayım falan gibi bi konu da açmıştın değil mi ,bana bak biz sana onu engelle demedik mi o zaman sen neden laf dinlemiyosun bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…