- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
canım bi ara mutsuz ve pişman oldugu haberlerini aldım..arkadasları aracı olup birleştirmek istediler.. en son da başka şehre tayin isteyip gitmiş yaz başında
belki nişanlınız da aratmak istemiyordur. Tabi tuhaf bi durum. Aileniz arasınlar kesinlikle bence. Takılarınızı alın çocuklar ayrıldı desinlerYok ya ne insanı telefonda nisan atılıyor bir kere bile aramadilar noldu ne bitti ben memlekete yim üstelik ailemin yanında insan arar çocuklar anlasamadi der onu bile yapmadılar oğlu nisan atti 2 hafta geçti ne arayan ne soran
evet canım, Allah uzak tutsun onları ve onlar gibileri benden ve ailemden, sizlerden..iyi hadi, en azindan artik gormezssin bile yuzunu.
Kendine etmis en cok.
Zaten kotuluk yapani Allah oyle bir carpiyor ki sonradan.
Allah senin de yuzunu guldursun insallah.
Benim Ailem de aramiyor onlar insan olup arar biz herşeylerini evet dedik ne dedilerse ses çıkarmadik bu olayları haketmiyoruz diyor takısı bohçası burada buyrun gelsin alsınlar misafir gibi agirlarim yada arasınlar Özür dilesinler gondereyim diyolar ama iste yok annem ilk ayrıldığımiz gün annesini aramis acmadi ondan sonra da daha da ofkelendi suan tek istediğim pişman olsun istiyorum ama yokbelki nişanlınız da aratmak istemiyordur. Tabi tuhaf bi durum. Aileniz arasınlar kesinlikle bence. Takılarınızı alın çocuklar ayrıldı desinler
eger haksiz yere sana bir sey yaptilarsa zaten Hakettiklerini bulurlar.Benim Ailem de aramiyor onlar insan olup arar biz herşeylerini evet dedik ne dedilerse ses çıkarmadik bu olayları haketmiyoruz diyor takısı bohçası burada buyrun gelsin alsınlar misafir gibi agirlarim yada arasınlar Özür dilesinler gondereyim diyolar ama iste yok annem ilk ayrıldığımiz gün annesini aramis acmadi ondan sonra da daha da ofkelendi suan tek istediğim pişman olsun istiyorum ama yok
İnşallah canim haksız yere nişanım atıldı hemde iki hafta öncesinde ben nisan atacakken ağlayıp beni nolur bırakma ben sensiz yapamam diyen adam 2 hafta sonra saçma bir bahaneden nisan atti canım o kadar çok yanıyor ki ben bunları haketmedimeger haksiz yere sana bir sey yaptilarsa zaten Hakettiklerini bulurlar.
merak etme sen.
Bişey baştan yurumiyosa daha sonra hic yurumez. Bastan belli etmis kendisini. Surekli iletisime gecerse bile affetme sakın. Cunku o biseyler dedikce sen hep acaba olurmu diceksin... en iyisini yapmissinHanımlar hepinize hayırlı geceler. Benim meselemi bilen bilir ama kısaca özet geçiyorum; Kınamdan 1 gün önce nişanı attım bundan 1.5 ay önce. Buradaki KK kadınlarının neredeyse hepsi de ''iyi ki '' dedi. Haksızlıklara,adaletsizliklere, psikolojik şiddete maruz kaldım. Manevi anlamda çok yıprandım ve elimden gelen herşeyi yapmaya çalıştım. Allaha şükür acabam ve keşkem hiç olmadı 1.5 aydır. Gülüyorum eğleniyorum geleceğime ait planlarıma gömüldüm yeniden hayata tutundum. Burdaki bi çok KK kadını bana ''bu adam deli gibi pişman olacak ve geri gelecek asla geri dönme zehol'' dediler konumu okuduklarında.
Velhasıl dediğiniz oldu hanımlar. Eski nişanlım cuma günü bana şöyle bir mesaj attı :
- '' Söylenecek o kadar çok şey var ki. Haykırmak istediğim o kadar çok şey.İçimin ağrılarını bastırmaktan yoruldum artık.Ama yine susacağım.Ben sana hakkımı helal ettim. Ve bilsinler ki; seni sen olmaktan çıkaran yüzündeki ve içindeki ışığı karartan kim varsa onlara hakkımı helal etmiyorum. Sende bana hakkını helal et''
Bu mesajı sabah saatlerinde atmış bana. Yüzümdeki ve kalbimdeki ışığı karartan kişiler ailem ona göre. Kendinde hiç suç bulmuyor hala. Mesajı numaram olmadığı için facebooktan atmış.Hiç cevap vermeden engelledim. Ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. 1.5ay sonra helallik almak da ne demek? İşin ironik kısmı ise su içimdeki kalbimdeki ışığı söndüren kişi de kendisi. Ve ablası... Kendi kendine dolaylı yoldan hakkını helal etmezken benim helal etmemi bekliyor. İronik.
Ve paylaşımlarına da baktığımda özlem,hasret,bana yazdığı şiirler derbeder bi hal... Bilmiyorum. Sanki bu mesaj bi başlangıçtı. Bana zarf attı gibi geliyor. ''Söylenecek o kadar çok şey var ki. Haykırmak istediğim o kadar çok şey.''
Korkum şu ki bir gün kapıma gelir. Bunu yapabilir. Bi tartışmamızda gecenin 10unda karşıdan gelen insan. Delilik var.Korkuyorum hanımlar. Eve gelirse tatsızlık olur diye korkuyorum. Ailem çok tepkili.
Ve benim her evremde bi abla gibi samimiyetini esirgemeyen daima arayan soran yazan U umutsuzinsan 'ye çok teşekkür ediyorum. Harika bi insanı kazandım burada. Hepinizin görüşleri benim için çok kıymetli
Şimdiden teşekkür ederim
sadece bana mı kötü kokular geliyor? Evleneceği insana 'ben nişan attım''demek için yapılmış küçük bi oyun mu bu? Kendini mi düşünmüş? Bilmiyorum... Size haksızlık ettiyse mutlaka pişman olacak belki 1 gün belki 1 yıl sonra. Belki siz hiç bilmeyeceksiniz ama kolay değil nişan atmak haksızlığa ugradıysanız Rabbim bunu burnundan fitil fitil getirir.Siz görmeseniz bilmeseniz bile...İnşallah canim haksız yere nişanım atıldı hemde iki hafta öncesinde ben nisan atacakken ağlayıp beni nolur bırakma ben sensiz yapamam diyen adam 2 hafta sonra saçma bir bahaneden nisan atti canım o kadar çok yanıyor ki ben bunları haketmedim
haklsınız yorumunuz için teşekkür ederim.Bişey baştan yurumiyosa daha sonra hic yurumez. Bastan belli etmis kendisini. Surekli iletisime gecerse bile affetme sakın. Cunku o biseyler dedikce sen hep acaba olurmu diceksin... en iyisini yapmissin
Yok ya bilerek yaptığını sanmıyorum bu adam böyle Fevri hareket etmeyi sever ama bu sefer ben ailemin yanindaydim olay onlara yansıdı zaten annemlerin nisan sonrası ailesinin sahiplenmemesi arayip sormaması canını sıkıyordu böyle diyince de ailem bitirdi kendi kafaların da ben bitiremedim canım çok yanıyor ben onlara o kadar saygılı davrandım elimden geleni yaptım hiç elim boş gitmedim hep hediyeler alırdım bir ablasının beni çok sevdiğini sanirdim ama su iki haftalık süreçte kimse aramadi bitti böyle saçma sapansadece bana mı kötü kokular geliyor? Evleneceği insana 'ben nişan attım''demek için yapılmış küçük bi oyun mu bu? Kendini mi düşünmüş? Bilmiyorum... Size haksızlık ettiyse mutlaka pişman olacak belki 1 gün belki 1 yıl sonra. Belki siz hiç bilmeyeceksiniz ama kolay değil nişan atmak haksızlığa ugradıysanız Rabbim bunu burnundan fitil fitil getirir.Siz görmeseniz bilmeseniz bile...
İlahi adalete güvenin
Rica ederim canim ne demek. Kapina gelirse de geri döner baban gil arkanda oldugu surece sıkıntı yapma kendine.haklsınız yorumunuz için teşekkür ederim.
Benim için sokaktan geçen herhangibir adamdan hiçbir farkı yok. Sokaktan geçen adamın gelecek vaatleri,geçmiş üzüntüleri pişmanlıkları sevgisi neyi ifade ediyorsa o da bana aynı şeyi ifade ediyor.
Asla ona güvenemem.
Tekrar yazarsa tavrım aynı olur. Korkum bu yola başvurmaz kapıma gelir. O ihtimal beni ürkütüyor
hayır canım hiç saçma sapan bitmemiş. Tam bitmesi gerektiği gibi bitmiş. Daha ne olsun. Butun bunlar mı saçma sapan? Ayrıca o çok seven ablaları gayet iyi biliyorum güya benim görümce müsvetteside beni çok severdi. İlk nişanı attığımda kardeşiyle bi kere arayıp sormadı. Ama barışınca birden yine iyi oluverdim. Eski konularıma bakın bi.Yok ya bilerek yaptığını sanmıyorum bu adam böyle Fevri hareket etmeyi sever ama bu sefer ben ailemin yanindaydim olay onlara yansıdı zaten annemlerin nisan sonrası ailesinin sahiplenmemesi arayip sormaması canını sıkıyordu böyle diyince de ailem bitirdi kendi kafaların da ben bitiremedim canım çok yanıyor ben onlara o kadar saygılı davrandım elimden geleni yaptım hiç elim boş gitmedim hep hediyeler alırdım bir ablasının beni çok sevdiğini sanirdim ama su iki haftalık süreçte kimse aramadi bitti böyle saçma sapan
Öyle haklısınız aslında ama ben şunu anlamıyorum kendine guvenmiyorsan bir yola niye çıkıyorsun uz evlenmek isteyen oğlu ben hep beklemek istedim öyle bir evlenenmë teklif etti ki akla hayale gelmez düğün tarihini erkene almak isteyen de oydu ama ailenden düğün için ugrasan aSLA olmadı bizimkiler hep birseyler yaptı bide nisanlim kendi ailesi sanki dış kapının mandali gibi tek ablası temizlik ile uğraştı hakkını yiyemem sonra da bitti takısı bohçası evimde bekliyor öyle bakalim ne zaman iletisime geçeceklerhayır canım hiç saçma sapan bitmemiş. Tam bitmesi gerektiği gibi bitmiş. Daha ne olsun. Butun bunlar mı saçma sapan? Ayrıca o çok seven ablaları gayet iyi biliyorum güya benim görümce müsvetteside beni çok severdi. İlk nişanı attığımda kardeşiyle bi kere arayıp sormadı. Ama barışınca birden yine iyi oluverdim. Eski konularıma bakın bi.
Bence gayet bitmesi gerektiği gibi bitmiş. Fevri nişanlı, ilgisiz aile...
Balık baştan kokmuş anlayacağınız. Şükredin.
yuh diyorum artık. Hem aldat hem sen suçlusun kolayı seçtin. Pes!
bu ilgisiz aileden 1 adet bendede vardı :)Öyle haklısınız aslında ama ben şunu anlamıyorum kendine guvenmiyorsan bir yola niye çıkıyorsun uz evlenmek isteyen oğlu ben hep beklemek istedim öyle bir evlenenmë teklif etti ki akla hayale gelmez düğün tarihini erkene almak isteyen de oydu ama ailenden düğün için ugrasan aSLA olmadı bizimkiler hep birseyler yaptı bide nisanlim kendi ailesi sanki dış kapının mandali gibi tek ablası temizlik ile uğraştı hakkını yiyemem sonra da bitti takısı bohçası evimde bekliyor öyle bakalim ne zaman iletisime geçecekler
bende hatırlıyorum seni eski konularını falan biliyodum bence özellikle bu forumda örnek alınması gerkeen birisin çünkü çoğu kişi maalesef mantığıyla hareket edemiyor.Soruna gelirse bence içime atıyorum dediği şey karışıklığı olabilir ya ben haklıyım ama neden zeholl böle davrandı bunu düşünüyo olabilir ama ne düşünürse düşünsün kararından dönme insan 7sinde neyse 70inde odurHanımlar hepinize hayırlı geceler. Benim meselemi bilen bilir ama kısaca özet geçiyorum; Kınamdan 1 gün önce nişanı attım bundan 1.5 ay önce. Buradaki KK kadınlarının neredeyse hepsi de ''iyi ki '' dedi. Haksızlıklara,adaletsizliklere, psikolojik şiddete maruz kaldım. Manevi anlamda çok yıprandım ve elimden gelen herşeyi yapmaya çalıştım. Allaha şükür acabam ve keşkem hiç olmadı 1.5 aydır. Gülüyorum eğleniyorum geleceğime ait planlarıma gömüldüm yeniden hayata tutundum. Burdaki bi çok KK kadını bana ''bu adam deli gibi pişman olacak ve geri gelecek asla geri dönme zehol'' dediler konumu okuduklarında.
Velhasıl dediğiniz oldu hanımlar. Eski nişanlım cuma günü bana şöyle bir mesaj attı :
- '' Söylenecek o kadar çok şey var ki. Haykırmak istediğim o kadar çok şey.İçimin ağrılarını bastırmaktan yoruldum artık.Ama yine susacağım.Ben sana hakkımı helal ettim. Ve bilsinler ki; seni sen olmaktan çıkaran yüzündeki ve içindeki ışığı karartan kim varsa onlara hakkımı helal etmiyorum. Sende bana hakkını helal et''
Bu mesajı sabah saatlerinde atmış bana. Yüzümdeki ve kalbimdeki ışığı karartan kişiler ailem ona göre. Kendinde hiç suç bulmuyor hala. Mesajı numaram olmadığı için facebooktan atmış.Hiç cevap vermeden engelledim. Ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. 1.5ay sonra helallik almak da ne demek? İşin ironik kısmı ise su içimdeki kalbimdeki ışığı söndüren kişi de kendisi. Ve ablası... Kendi kendine dolaylı yoldan hakkını helal etmezken benim helal etmemi bekliyor. İronik.
Ve paylaşımlarına da baktığımda özlem,hasret,bana yazdığı şiirler derbeder bi hal... Bilmiyorum. Sanki bu mesaj bi başlangıçtı. Bana zarf attı gibi geliyor. ''Söylenecek o kadar çok şey var ki. Haykırmak istediğim o kadar çok şey.''
Korkum şu ki bir gün kapıma gelir. Bunu yapabilir. Bi tartışmamızda gecenin 10unda karşıdan gelen insan. Delilik var.Korkuyorum hanımlar. Eve gelirse tatsızlık olur diye korkuyorum. Ailem çok tepkili.
Ve benim her evremde bi abla gibi samimiyetini esirgemeyen daima arayan soran yazan U umutsuzinsan 'ye çok teşekkür ediyorum. Harika bi insanı kazandım burada. Hepinizin görüşleri benim için çok kıymetli
Şimdiden teşekkür ederim
Oncelikle cok tesekku ederim. Kararimdan 1 adim bile geriye gitmem. Bu saatten sonra asla guvenemem. Bizim oluru kalan bi meselemiz yok artik, kararimdan donme gibi bi acik kapi kalmadi. Butun kapilar kapattirildi bana. Iyi ki de oyle oldu. Ve soyle bi durum yasadim dun.bende hatırlıyorum seni eski konularını falan biliyodum bence özellikle bu forumda örnek alınması gerkeen birisin çünkü çoğu kişi maalesef mantığıyla hareket edemiyor.Soruna gelirse bence içime atıyorum dediği şey karışıklığı olabilir ya ben haklıyım ama neden zeholl böle davrandı bunu düşünüyo olabilir ama ne düşünürse düşünsün kararından dönme insan 7sinde neyse 70inde odur
apacık dikkat çekmek istiyo twitterdaki isteği tabiki reddet ve bence engelle facede istedini paylaşsın çok uzatırsa mesaj atma gibi hatanı kabuul etmek istemiyosunki bu durumu çözebilelim de zaten hatasını kabul etse bu duruma gelinmezdi sen kararından dönmeyerek en iyisini yapıyosunOncelikle cok tesekku ederim. Kararimdan 1 adim bile geriye gitmem. Bu saatten sonra asla guvenemem. Bizim oluru kalan bi meselemiz yok artik, kararimdan donme gibi bi acik kapi kalmadi. Butun kapilar kapattirildi bana. Iyi ki de oyle oldu. Ve soyle bi durum yasadim dun.
Dun bana bu kez nisan attiktan sonra engelledigi twiterdan takip istegi yolladi. Gece 2ydi. Bana takip istegi yollamadan 10 dk once facebookunda da geceleri uyuyamamasini ifade eden bi paylasimda bulunmus.
Ne yapmak istedigini anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?