kimmiş bu seni sen olmaktan çıkaran içindeki ışığı karartanlarHanımlar hepinize hayırlı geceler. Benim meselemi bilen bilir ama kısaca özet geçiyorum; Kınamdan 1 gün önce nişanı attım bundan 1.5 ay önce. Buradaki KK kadınlarının neredeyse hepsi de ''iyi ki '' dedi. Haksızlıklara,adaletsizliklere, psikolojik şiddete maruz kaldım. Manevi anlamda çok yıprandım ve elimden gelen herşeyi yapmaya çalıştım. Allaha şükür acabam ve keşkem hiç olmadı 1.5 aydır. Gülüyorum eğleniyorum geleceğime ait planlarıma gömüldüm yeniden hayata tutundum. Burdaki bi çok KK kadını bana ''bu adam deli gibi pişman olacak ve geri gelecek asla geri dönme zehol'' dediler konumu okuduklarında.
Velhasıl dediğiniz oldu hanımlar. Eski nişanlım cuma günü bana şöyle bir mesaj attı :
- '' Söylenecek o kadar çok şey var ki. Haykırmak istediğim o kadar çok şey.İçimin ağrılarını bastırmaktan yoruldum artık.Ama yine susacağım.Ben sana hakkımı helal ettim. Ve bilsinler ki; seni sen olmaktan çıkaran yüzündeki ve içindeki ışığı karartan kim varsa onlara hakkımı helal etmiyorum. Sende bana hakkını helal et''
Bu mesajı sabah saatlerinde atmış bana. Yüzümdeki ve kalbimdeki ışığı karartan kişiler ailem ona göre. Kendinde hiç suç bulmuyor hala. Mesajı numaram olmadığı için facebooktan atmış.Hiç cevap vermeden engelledim. Ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. 1.5ay sonra helallik almak da ne demek? İşin ironik kısmı ise su içimdeki kalbimdeki ışığı söndüren kişi de kendisi. Ve ablası... Kendi kendine dolaylı yoldan hakkını helal etmezken benim helal etmemi bekliyor. İronik.
Ve paylaşımlarına da baktığımda özlem,hasret,bana yazdığı şiirler derbeder bi hal... Bilmiyorum. Sanki bu mesaj bi başlangıçtı. Bana zarf attı gibi geliyor. ''Söylenecek o kadar çok şey var ki. Haykırmak istediğim o kadar çok şey.''
Korkum şu ki bir gün kapıma gelir. Bunu yapabilir. Bi tartışmamızda gecenin 10unda karşıdan gelen insan. Delilik var.Korkuyorum hanımlar. Eve gelirse tatsızlık olur diye korkuyorum. Ailem çok tepkili.
Ve benim her evremde bi abla gibi samimiyetini esirgemeyen daima arayan soran yazan @smdmrc'ye çok teşekkür ediyorum. Harika bi insanı kazandım burada. Hepinizin görüşleri benim için çok kıymetli
Şimdiden teşekkür ederim
Ettiğim şükürlerin haddi hududu yok şapşik. Uyannıyorum şükrediyorum yatıyorum şkrediyorum Rabbime.İyi ki böyle bi adamla bi ömür geçirme gibi bi hatadan döndüm.Yemisim hakkini be.
Halada toz kondurmuyor kendisine hasbam.
Tabi yine senin ailen suclu, gul ablasinda suc yok.
Bu mesajda sonra bi sukur daha et.
Boyle birisyle omur gecmezdi.
kimmiş bu seni sen olmaktan çıkaran içindeki ışığı karartanlar
kendi anası sülalesi filan mı?
yoksa sana ayrıl diyen kk kadınları mı kastettikleri kim anlamadım
pislik işte ya. Daha da pisleşeceğim diye yırtıyor kendini. Allahıma hergün şükrediyorumKendini vazgeçilmez sanan dangalaktan kınadan 1 gün önce vazgeçerek, şu kk daki erkeğe yapışan birtürlü ayrılığı kabullenemeyen kadınlara(yaklaşık %98 lik kısım) da çok iyi örnek olmuşsunuz.
O dangalakta hayatının dersini almış,zaten evlensen de boşanacaktın daha evlenmeden vazgeçilmez sanıp tüm çirkin yüzünü gösteren adam,evlenince döverdi seni..
psikolojisi bozuk bunun farkındayım.Sağlam bi tedaviye ihtiyacı var. Düşünce sistemi bozuk.Bana kalırsa kişilik problemi var. En tehlikeli erkek fikri olmayan takma akilla yanı akıl hocasıyla hayatını surduren erkektir. Hayır gelmez. Kapima gelir diye de korkma gelirse gelsin sağlam dur ve geldiği gibi gidişini izle. Yasamissiniz yaşayacağınızi daha ne kadar canınızı açılabilir ki. Aahhh kadın olmak ah...
Bu konuda aynı sizin gibi düşünüyorum. Sanki biz sevgiliyiz de ayrıldık sankı o eski günlerdeyiz... Eminim egosu ''Zehole sen bi göz kırp o gelir''diyordur. İkinci şokunu yaşadı aslında. Büyük bı dram yaşıyor kendisi. Eski Zehol sanıyor hala beni galiba... Gülüyorum.Size söylendiği gibi ona da "o kız dönecek" diyenler vardır. Eğer yoksa bile kendi düşünceleri öyledir ki kendine hala toz kondurmuyormuş. Sizden aldığı her türlü karşılığı olumlu bir hareket olarak görüp daha çok ulaşmaya çalışacaktır. Hele ki söylenecek çok şey falan filan ayakları "merak et neler diyeceğimi ve bana bir ses ver, güç ver" demeye geliyor ki, cevap vermeyip engellemeniz çok doğru olmuş.
Ben tahmin ettim zaten senin aklına birileri girdi de değişti demek istediğini deOna göre ailem içimdeki ışığı karartmış. Beni teyzemlere ''zehol şöyle böyle beni bugun böyle üzdü''diye şikayet edip ailemin ardına sığınan insan, 27 yıldır ilk doğum gününü bizim evde bütün aile toplayıp kutladığımız insan, hatta teyzeme benim hakkımda ''ona çok yüz verdim ağzına iki tane çakacaktın'' diyecek kadar bu aileden yüz bulmuş orta yol bulmak için didinen ailemden daima iyilik görmüş insanımsı varlığın serzenişi aileme. Onlar nişanı attırmış içimdeki aydınlığı söndürmüş güya.
Hanımlar hepinize hayırlı geceler. Benim meselemi bilen bilir ama kısaca özet geçiyorum; Kınamdan 1 gün önce nişanı attım bundan 1.5 ay önce. Buradaki KK kadınlarının neredeyse hepsi de ''iyi ki '' dedi. Haksızlıklara,adaletsizliklere, psikolojik şiddete maruz kaldım. Manevi anlamda çok yıprandım ve elimden gelen herşeyi yapmaya çalıştım. Allaha şükür acabam ve keşkem hiç olmadı 1.5 aydır. Gülüyorum eğleniyorum geleceğime ait planlarıma gömüldüm yeniden hayata tutundum. Burdaki bi çok KK kadını bana ''bu adam deli gibi pişman olacak ve geri gelecek asla geri dönme zehol'' dediler konumu okuduklarında.
Velhasıl dediğiniz oldu hanımlar. Eski nişanlım cuma günü bana şöyle bir mesaj attı :
- '' Söylenecek o kadar çok şey var ki. Haykırmak istediğim o kadar çok şey.İçimin ağrılarını bastırmaktan yoruldum artık.Ama yine susacağım.Ben sana hakkımı helal ettim. Ve bilsinler ki; seni sen olmaktan çıkaran yüzündeki ve içindeki ışığı karartan kim varsa onlara hakkımı helal etmiyorum. Sende bana hakkını helal et''
Bu mesajı sabah saatlerinde atmış bana. Yüzümdeki ve kalbimdeki ışığı karartan kişiler ailem ona göre. Kendinde hiç suç bulmuyor hala. Mesajı numaram olmadığı için facebooktan atmış.Hiç cevap vermeden engelledim. Ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. 1.5ay sonra helallik almak da ne demek? İşin ironik kısmı ise su içimdeki kalbimdeki ışığı söndüren kişi de kendisi. Ve ablası... Kendi kendine dolaylı yoldan hakkını helal etmezken benim helal etmemi bekliyor. İronik.
Ve paylaşımlarına da baktığımda özlem,hasret,bana yazdığı şiirler derbeder bi hal... Bilmiyorum. Sanki bu mesaj bi başlangıçtı. Bana zarf attı gibi geliyor. ''Söylenecek o kadar çok şey var ki. Haykırmak istediğim o kadar çok şey.''
Korkum şu ki bir gün kapıma gelir. Bunu yapabilir. Bi tartışmamızda gecenin 10unda karşıdan gelen insan. Delilik var.Korkuyorum hanımlar. Eve gelirse tatsızlık olur diye korkuyorum. Ailem çok tepkili.
Ve benim her evremde bi abla gibi samimiyetini esirgemeyen daima arayan soran yazan @smdmrc'ye çok teşekkür ediyorum. Harika bi insanı kazandım burada. Hepinizin görüşleri benim için çok kıymetli
Şimdiden teşekkür ederim
Ettiğim şükürlerin haddi hududu yok şapşik. Uyannıyorum şükrediyorum yatıyorum şkrediyorum Rabbime.İyi ki böyle bi adamla bi ömür geçirme gibi bi hatadan döndüm.
Bana diyordu ayrılmadan önce 'vicdanına ablamı kılıf yaptın''diye şimdi aynı şeyi kendisi yapıyor. Yapsın bakalım. Ailem suçlu oluversin oyle rahatlatmaya çalışsın kendisini. Allaha havale ediyorum.Allah herşeyi görüyor biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?