İlk konuna yaptığım yorumum ;
Kızma ama bu çocuk resmen seni parmağında oynatıyor..
Öyle ilişki mi olurmuş canım?
10 günde bir arar ama evlenmek ister..
Bunlar tipik bahaneler..Yavaş yavaş arayı açmaya çalışıyor..
Emin ol hayatında biri var..Bunalımıda işsiz diye değil, çok uzun zamandır bir kıza bağlı olmanın ve gençliğini yaşayamamanın vermiş olduğu bunalım..
En deli - dolu zamanlarında sana bağımlı kalmış, şimdi ise aklı kayıyor..Hayatını yaşamak ve 30 dan sonra evlenmek ağır basıyor..
Sakın seni bu şekilde kandırmasına, parmağında oynatmasına izin verme..
Bunların hepsini bende duydum, tecrube ile sabit..
Canım asla ve asla telefonsuz değildir..Kesinlikle başka bir hattı vardır onun..
Artık erkekler miğdemi bulandırıyor ya..
Üzme tatlı canını..Çık gez arkadaşlarınla, nefes al biraz..
Bazılarına yanlış gelebilir ama ufak flörtlerde bulun..Tam olarak sevgili ol demiyorum ama birilerinin sana güzel olduğunu söylemesine, iltifat etmesine izin ver..
Sevgilin seni haketseydi sana böyle bir öneride bulunmazdım ama bu adam seni hak etmiyor..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu yorumdan sonra bir konu daha açtın ve benim mesajımda belirttiğin gibi gerçekten hayatında biri olduğunu öğrendin..
Bunlar açtığın diğer konuya yaptığım iki yorum;
Sana daha öncede yorum yapmıştım canım..
Şimdi de şunu söylüyorum, gelse affetsen bile bu ilişki yürümeyecek..
Sana tek önerim face ini aramalara ya da mesajlara, arkadaşlık isteklerine kapat, hattını bir daha açmamak üzere değiştir..
Sana ulaşacağı her yolu kısıtla..
Çıldırıcak içten içe..
Neden mi ?
Sevdiğinden değil :)
Acı çekmediğini düşünücek, yalvarmayacaksın ya egosu kırılacak
Seni çantada keklik görmekten vazgeçecek..
Emin ol gelir yalvarır senide kandırır ve tekrar aynılarını yaşamana sebep olur..Bu tarz erkeklerin ağzı çok laf yapar..Allahı kitabı bile ortak ederler yalanlarına..
Bu ilişki tekrar başlasa bile, 3 ay 5 ay düzgün gider sonra yine yalpalar, şuan ki duruma geri dönersin..
2. Yorumum :
Canım sanıyor musun ki aramayacak seni?
Mutlaka arayacaktır..Merak eder 6 yıl az değil..
İlla ki bakıyordur sana facebook üzerinden falan kontrol ediyordur seni..
Kapatırsan mesaj kısmını falan merak edicek illaki..
Ya o kıza giderse diyorsun ama aynı zamanda bitti diyorsun..Bırak gitsin sana lazım değil böylesi..
Kıza kaşar diyorsun da kızı kaşarlandıran da senin erkek arkadaşın..O izin vermese, azarlasa gururunu kırsa kız zamk gibi yapışacak değil ya..
Canım açık açık konuşuyorum diye kızma bana lütfen..
İçimde kalmasın diyorsan ve artık eminsen o kızla aralarında bişey olduğuna vur ozaman yüzüne..
Ona msj / mail falan at.
Sana seni çok sevdiğimi, ayrılmak istemediğimi söylediğim zamanlar da hala temiz olduğuna, beni aldatmadığına inanıyordum en azından umut ediyordum ama şu son öğrendiklerimden sonra içimde sana karşı nefret dahi barındırmayacak kadar değersizleştin gözümde..Allah yolunu açık etsin..
Fazla açıklama yapma sadece bu kadar yaz..Sanki sen onun gizlediği ( eğer varsa ) çok fazla şeyi biliyomuşsun gibi bir izlenim bırakıcak onda.Kendini kötü hissedecek..
Mutlaka sana ulaşmaya çalışacak..Ama sen ulaşım yollarını kapat..Hem sende gururunu kurtarmış olursun böylelikle..
Ayrıca çantada keklik durumundan da kurtulmuş olursun..Onun beyninde ki nezaman dönsem beste kabul eder düşüncesini silip, o rahatlığı onun elinden alabilirsin..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aynen ne ön gördüysem yaşamışsın..Tahminlerimin çoğunda haklıymışım..
Bak sen gel busefer de bu ablanı dinle ve karşına geçip kendisini öldürse dönme bu çocuğa..
Mutlu olamazsın tecrube ile sabit..