dedikleriniz doğru çıktı.şimdi fikirlerinize dahaçok ihtiyacım var.lütfen bakarmısınz

beste8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
541
1
46
Kars
arkadaşlar konularımı lütfen okuyun en sonki konumda özellikle herşeyi anlatmıştım.6yıllık sevgilim vardı.en son 1yıl aramız baya kötüydü tam barışacaktıkki bunun faturasında bi no yakalamıştım ve 10gündür msjlaşıyorlardı.sevgilimin başına dünyayı yıkmıştım.ama sonrada okadar üsütne düşmüştümki açık açık beni reddetmeye başlamıştı sonra araverelim demişti ara verdiğimizden bi hafat sonra sahte face.le bunu eklemeiştimve ozkızı bunun arkadaş listedinde görmüştüm ama bana hiç alakam yok demişti güya.sonra en son bunu paylaştım işte sizlerle sizlere çok çok tşk ederim bana çokgüzel fikirler vermiştiniz hatta özel msjlarla fikir veren arkadaşlarıma çok tşk.sonra ben sizin dediklerinizi uyguladım.herşeyi bildiğimi anlatan artık benim için bir hiç olduğunu belirten bir msj attım hattııda kapattırdım.15gün oldu ne acılar çektim analtamam.tabi face.dede kapatmıştım kendimi.bu benim bi arkadaşımla arkadaş olmuş bana ulaşabilmek için tabi ortak arkadaşımız olduğu için bazı gönderilerimi görebilmiş.face.de benim erkek olan bir sınıf arkadaşım var.çok samimiyizdir.bakmışki onla çok samimiyiz.kıskançlık krizine girmiş.sınıf arkadaşıma msj atmış.ondan uzak dur.sınırını koru samimiyetin hoşuma gitmiyor tarzında..sınıf arkadaşımda bu ne saçmalık kiminle samimi olacağımı sanamı sorucam demiş ve bu tarzda bikaç msjlaşmışlar face.üzerinden tabi benim haberim yoktu 2güne kadar.ben birgün face.açtım baktımki kardeşi beni eklemiş bu olduğunu düşünerek kabul etmedim.sonra ertesi gün baktım face.den msj atmış bana diyorki(tabi hemen inkar ederek)aslı astarı olmayan şeyleri bahane ettin uzaklaştın benden başkasıyla yakınlaşmak içinmiydi tüm bunlar.bunun peşini bırakmıycam.bunu bana yapamazsın diye.ben tabi cvp yazmadım.dün gece evi aradı baktımki no onun nosu tel.in fişini çektim bugün sabahta bi uyandım 30kere aramış face.dende msj atmış bana bunu yapamazsın gerekirse ailenle konuşucam neolursa olsun evlenicez diye.işte böle kızlar ben napayım söyleyin ben acıdan kıvranırken allahım neolur gelsin kapıma yalvarsın yakarsın diye dua ederken bukadarının olacağını bile düşünmüyodum.aylar sonra ilkdefa birazmutluyum.amacıma ulaşıyorum gibi.rabbime şükürler olsun.bazılarınız kızabilir ama inanın aylarca ne bunalımlar yaşadım bir ben bilirim.aşkım için savaştıkça o kaçtı benden en son bıraktım 15.günde döndü.ama en önemlisi bundan sonrası.face.min msj kısmını falan hep kapatayımmı.hiçmi ulaşamasın bana sizce.yada ortak arakadaşımızı silsemmi hiç göremesin benide iyice çatlasınmı napsam??????

bravo işin sırrı şuydu tabiki kaçan kovalanır. ben artık düşünmek istiyorum biraz ara verelim lafı herkeste karşı konulmaz bi istek yaratıyor tebrik ediyorum yola devam ama şu şekilde sende ona tekbi mesaj gönderebilirsin. '' yaptıklarından dolayı çok üzgünüm artık iç huzurumu arıyorum bir süreliğine görüşmeyelim çok acı çektim aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum''

Bu adam sizi sevdiğinden değil sadece egosu indiği için sizi geri arıyor.
Yapmayın onun sizi daha fazla üzmesine fırsat vermeyin,yol verin gitsin.

bencede ugrasmaya degmez baksana neler yasamissiniz
yolverin gitsin
insallah karsiniza sizi gercekten seven ve size deger veren biri cikar

tekrar başlasan dahi ileride aynısı olacak merak etme ozaman canın daha çok yanar.yol ver gitsin
seni sevdiğini düşünmüyorum seven insan onun yaptığını yapmaz.daha fazla yıpranmadan uzaklaş

canım ya inan o kadar sevindim ki benim konularımı okuduysan anlarsın bende bekliyorum aynı şekilde arayıp sormasını inş olur:44:
senin mevzuya gelince bence aç ve uygun bir dille konuş ben seni unutmaya çalışıyorum lütfen ısrarcı olma de tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler tatlı dille halletmeye bak

evet arkadaşlar zaten benim isteğim onun kapıma gelip yalvar yakar olmasıydı.çünkü giderken çokkkkkk büyük konuşarak gitmişti...şimdi bikapı aralandı inş.sonu gelir

arkadaşlar 5gün boyu aradı aradı açmadım.bitaraftan beri bi taraftan kıskandığı arkadaşıma msj attı.ama 2günüdr hiçbişe yapmıyo.neden acaba .arakadaşıma sana bunların hesabını sorucam falan demiş.arkadaşımı uyardım bidaha cvp yazma msjlarına dedim oda ok dedi.sonra yine msj atmış buna benden uzak durmasını söyleyen arkadaşımda cvp yazmamış.ondan beri ses yok(banada face.den istek yolladı onuda kabul etmedim beklemede hala.ve 2gündür ses yok.neyapmaya çalışıyo sizce.sadece 5günlükmüydü.bianda sessizlşemesinin sebebi ne??????

Bir anda sessizleşmesinin sebebi; BİR ANDA SESSİZLEŞMESİNİN SEBEBİNİ MERAK ETTİRMEK.
Böyle devam et. Kaaççç sonuna kadar...

İlk konuna yaptığım yorumum ;

Kızma ama bu çocuk resmen seni parmağında oynatıyor..
Öyle ilişki mi olurmuş canım?

10 günde bir arar ama evlenmek ister..

Bunlar tipik bahaneler..Yavaş yavaş arayı açmaya çalışıyor..

Emin ol hayatında biri var..Bunalımıda işsiz diye değil, çok uzun zamandır bir kıza bağlı olmanın ve gençliğini yaşayamamanın vermiş olduğu bunalım..

En deli - dolu zamanlarında sana bağımlı kalmış, şimdi ise aklı kayıyor..Hayatını yaşamak ve 30 dan sonra evlenmek ağır basıyor..

Sakın seni bu şekilde kandırmasına, parmağında oynatmasına izin verme..
Bunların hepsini bende duydum, tecrube ile sabit..

Canım asla ve asla telefonsuz değildir..Kesinlikle başka bir hattı vardır onun..

Artık erkekler miğdemi bulandırıyor ya..

Üzme tatlı canını..Çık gez arkadaşlarınla, nefes al biraz..

Bazılarına yanlış gelebilir ama ufak flörtlerde bulun..Tam olarak sevgili ol demiyorum ama birilerinin sana güzel olduğunu söylemesine, iltifat etmesine izin ver..

Sevgilin seni haketseydi sana böyle bir öneride bulunmazdım ama bu adam seni hak etmiyor..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu yorumdan sonra bir konu daha açtın ve benim mesajımda belirttiğin gibi gerçekten hayatında biri olduğunu öğrendin..

Bunlar açtığın diğer konuya yaptığım iki yorum;

Sana daha öncede yorum yapmıştım canım..

Şimdi de şunu söylüyorum, gelse affetsen bile bu ilişki yürümeyecek..

Sana tek önerim face ini aramalara ya da mesajlara, arkadaşlık isteklerine kapat, hattını bir daha açmamak üzere değiştir..

Sana ulaşacağı her yolu kısıtla..

Çıldırıcak içten içe..

Neden mi ?

Sevdiğinden değil :)

Acı çekmediğini düşünücek, yalvarmayacaksın ya egosu kırılacak

Seni çantada keklik görmekten vazgeçecek..

Emin ol gelir yalvarır senide kandırır ve tekrar aynılarını yaşamana sebep olur..Bu tarz erkeklerin ağzı çok laf yapar..Allahı kitabı bile ortak ederler yalanlarına..

Bu ilişki tekrar başlasa bile, 3 ay 5 ay düzgün gider sonra yine yalpalar, şuan ki duruma geri dönersin..

2. Yorumum :

Canım sanıyor musun ki aramayacak seni?

Mutlaka arayacaktır..Merak eder 6 yıl az değil..

İlla ki bakıyordur sana facebook üzerinden falan kontrol ediyordur seni..

Kapatırsan mesaj kısmını falan merak edicek illaki..

Ya o kıza giderse diyorsun ama aynı zamanda bitti diyorsun..Bırak gitsin sana lazım değil böylesi..

Kıza kaşar diyorsun da kızı kaşarlandıran da senin erkek arkadaşın..O izin vermese, azarlasa gururunu kırsa kız zamk gibi yapışacak değil ya..

Canım açık açık konuşuyorum diye kızma bana lütfen..

İçimde kalmasın diyorsan ve artık eminsen o kızla aralarında bişey olduğuna vur ozaman yüzüne..

Ona msj / mail falan at.

Sana seni çok sevdiğimi, ayrılmak istemediğimi söylediğim zamanlar da hala temiz olduğuna, beni aldatmadığına inanıyordum en azından umut ediyordum ama şu son öğrendiklerimden sonra içimde sana karşı nefret dahi barındırmayacak kadar değersizleştin gözümde..Allah yolunu açık etsin..

Fazla açıklama yapma sadece bu kadar yaz..Sanki sen onun gizlediği ( eğer varsa ) çok fazla şeyi biliyomuşsun gibi bir izlenim bırakıcak onda.Kendini kötü hissedecek..

Mutlaka sana ulaşmaya çalışacak..Ama sen ulaşım yollarını kapat..Hem sende gururunu kurtarmış olursun böylelikle..

Ayrıca çantada keklik durumundan da kurtulmuş olursun..Onun beyninde ki nezaman dönsem beste kabul eder düşüncesini silip, o rahatlığı onun elinden alabilirsin..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aynen ne ön gördüysem yaşamışsın..Tahminlerimin çoğunda haklıymışım..

Bak sen gel busefer de bu ablanı dinle ve karşına geçip kendisini öldürse dönme bu çocuğa..

Mutlu olamazsın tecrube ile sabit..

:))evet canım biliyormusun ben en son senin dediğin şekilde maj attım ona hala beni arıyor ama ozamandan beri tek bir sesimi daha duyurmadım aramalarına hiç cvp vermedim face.den msjlarına cvp sız kaldım.baktıki olmuyo abisine ve annesine arattırdı.ama araması beni tatmin etmiyor inanın hala düşüne düşüne çıldırıyorum istiyorumki kapımda köpek olsun.kıskançlık krizlerine girmiş durumda.bi msj atıyo bikaç gün duruyo sonra bi msj daha bilmem ne böyle gidiyor bu beni tatmin etmiyorrr

tatlım o şimdi içten içe kuduruyor

Eğer az biraz sevmişse seni, içi mutlaka ki yanıyordur çünkü haksızlık yaptı sana..E tabi biraz da egosu yerle bir oldu..

Şuan ki durum seni tatmin etsin lüütfen, hatırla gururum yerle bir oldu diyordun, onun seni yalvarttığı günleri düşün..Şimdi kendisi aynı durumda..Bir nevi gururunu kurtardın sen..

Affetsen bile yürümez ben böyle düşünüyorum..Hatta onunla devam etmen senin ruh sağlığına zararlı..Güvenmeyeceksin, sürekli bişeyler arayacaksın, takıntı haline gelecek sende..Bence bu haksızlığı kendine yapma..

Ve şunu da unutma ; Daima içinde ukde olarak kalacaksın sen onun. Ama sen iletişime geçip yüz göz olursan, nasıl söylesem içindeki o yangını söndürürsün onun..Bir rahatlama olur..Bu iyiliği ona yapma bence :)

evet canım bende öle yapıyorum rahatlama olmasın diye hiç cevap vermiyorum ama hani bununda sonu neolcak bilmiyorum yani cevap vermeye vermeye sönmez inşallah.

ailesiyle konuşunca bile rahatlama oluyor onda ama ailesi arayınca konuşuyorum mevburen onlar benim hep yanımda olsu çünkü.bu face.deki arkadaşımdan dolayı kıskançlık krizine girdi annesine arattı bende açıklama yaptım kadına doğal olarak eminim rahatlamıştır ama bundan sonra ne olacak bilmiyorum.canım zaten ben hiçbişeyi anlamıyorumki bu kız bunun face.inde 3gün kalmış o 3gün içinde ne olmuş ne bitmişse ya kız bunu silmiş yada bu kızı.hayır amacı çıkmaktıysa madem niye çıkmadı kızla çıkmak değilsiyse niye face.ine kabul etti kızı.evet valla paranoyak oldum hala bile bazen diyorumki belkide hala o kızladır falan diye düşün.ama kızın face.ini gördüm bu yok orda ve kızın başka sevgiliside yok şuan

senin yaptıklarının aynısını acaba bende yapsam başarabilirmiyim..gerçi sen şükret seninki az yada çok akıllanmış inş benimkide öle olur.. ((

kızlar bugün kızın facesini inceledim meğer kız kendine başka bir sevgili edinmiş bile.çok sevindim.hoş bu akılda olan insan için bir o kız yok tabi ama en azından beraber olmadıklarını öğrendim.annesine abisine aratıyo hala beni bu ya.iyi yolu buldu valla böyle olmamalı buu

peki nasıl bu kıvama getirdin?? neler yaptın ?
bu sitede yeniyim ve konunu sadece burda yazılan kadar biliorum ama aşkta acemi olduğum için dikkatimi çekti..ve zor çaresiz durumdayım biraz anlatabilirmisin mesala neler yazdın neler yaptın yada nasıl davrandin?

canım konularımı oku istersen okadar uzunki.ama hala ben kendimi birşey yapmış saymıyorumm daha neolduki sadece yeni yeni aramaya başladı.sürünür inş.o bana neler çektirdi zamanında nelerrr.bundan sonrasına nasıl gidicem bilemiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…