- 28 Şubat 2017
- 576
- 1.283
- 33
- Konu Sahibi Bones and Stones
-
İlgili eski eş veya baba olarak gözükerek eline ne geçecek inan bilmiyorum. Geçen yıl bir sinirle velayet davası açtı, ilk celsede kaybetti. Bu dava sebebi ile okulla yazışmalar yapıldı. Sonra da kulaktan kulağa yayıldı. Çocupumla birkaç defa konuştum. "Sen nasıl istersen Anne, yeni okulumu da severim" dedi. Ama ben üzülmeyeyim diye mi öyle söylüyor, emin değilşm. Çocuğumu mundar etmek istemem.Velilerin bunu bir tür pembe dizi gibi görüp ilişkinize burunlarını sokmaları hoş değil. Eski eşiniz de hazır fırsat yakalamışken "ilgili eski eş" statüsüyle gole çevirmeye meyilli gibi. Ha benim fikrim okul değiştirmeden önce çocuğunuza bir sormanız. Belki çocuk okulundan memnun olduğu için değiştirmek istemeyecek. Onu zorlamanın da uygun olmadığını düşünüyorum.
Hem de hiç hoş değil. Resmen eğlence arıyorlar. Sürpriz yemekler falan. 2 tanesini hayatımdan sildim ama diğerleri devam ediyor. Daraldım.çocuğunuza haksızlık olur. sert bir dille velileri uyarmayı deneyebilirsin eski eşini uyaramazsın çünkü onun da çocuğu ama öyle grup falan saçma sapan ergen haller. iki lise aşığı değilsiniz sonuç olarak başınızdan belli belirli bir şeyler geçti ki ayrılma kararını aldınız çocuğunuza rağmen. bu şekilde dillere düşmesi hiç hoş değil.
İlgili eski eş veya baba olarak gözükerek eline ne geçecek inan bilmiyorum. Geçen yıl bir sinirle velayet davası açtı, ilk celsede kaybetti. Çocupumla birkaç defa konuştum. "Sen nasıl istersen Anne, yeni okulumu da severim" dedi. Ama ben üzülmeyeyim diye mi öyle söylüyor, emin değilşm. Çocuğumu mundar etmek istemem.
Öğretmen velayet dava dilekçesini gördü zaten. Okula müzekkere yazıldı. Ekinde dava dilekçesi... Öğretmene de atar yaptım 3 ay önce. Artık haftasonu etkinliklerine de gitmiyorum, içimden gelmiyor. Çocupuma yazık oluyor. Ama eski eşimin pasta etkinliğine gelip yaş pasta yapması? Sinir bozucu.Sadece veli toplantılarına katılmanız mümkün değil mi, veli organizasyonlarına katılmasanız. Öğretmene de "İyi niyetlisiniz muhakkak ancak eski eşimi sizin burada gördüğünüzden daha iyi tanıyorum ve belli sebepler oldu ki ayrıldık. Kimse boşanmak için evlenmiyor o yüzden eski eşim hakkında bana yorum yapmazsanız sevinirim" diyebilirsiniz. Velilere bir şey demeyin, anlayacaklarını düşünmüyorum. Elinizden geldiğince az muhatap olmak en doğrusu olur.
Öğretmen velayet dava dilekçesini gördü zaten. Okula müzekkere yazıldı. Ekinde dava dilekçesi... Öğretmene de atar yaptım 3 ay önce. Artık haftasonu etkinliklerine de gitmiyorum, içimden gelmiyor. Çocupuma yazık oluyor. Ama eski eşimin pasta etkinliğine gelip yaş pasta yapması? Sinir bozucu.
Değil. Konuştum defalarca ama geçen hafta fotoğrafını çerçeveletip getirmiş. Al bunu odana as demiş. Tabii diğer çocuklar görmüş. Akşam whatsapp yıkıldı. Benim evime niye fotosunu asayım ki?Eşinizle konuşsanız anlayacak biri midir?
Ona herkes güldü. Evliyken çayını bile koymayan adamdı. Dans etkinliği olacak da adam oryantal yapacak diye korkuyorumVelileri bir güzel uyarın, hadlerini bilsinler... Onlar yüzünden neden çocuğun düzenini bozasınız?
Yaptıkları densizlik...
Çocuğun öğretmeniyle de konuşun durumu
Bir de “kermeslere börekler yapıp getiriyor” kısmına istemsiz güldüm nedense
AhahsjskskslOna herkes güldü. Evliyken çayını bile koymayan adamdı. Dans etkinliği olacak da adam oryantal yapacak diye korkuyorum
Birkaçı ile küstüm (çocuk gibi ) 2 defa gruptan çıktım. Yine gülüyorlar, tmm bi daha konuyu açmayacaz diye yine ekliyorlar.Çocuğun düzenini bozmak yerine, insanların ağzını kapatsanız daha iyi olur. Bu kadar rahat konuşabilmelerinin cesaretini, iyi niyetinizle, siz vermiş olabilir misiniz? Gruba, özel hayatınızın sadece sizi ilgilendirdiğine dair bir mesaj yazarak işe başlayabilirsiniz. İnsanlarla aranıza mesafe koyarsanız, nerede durmaları gerektiğini öğrenirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?