al benden de o kadarKonu ile başlık arasında ki bağlantıyı çözemedim ben nedense
bu gibi çok bilmiş zihniyetlerin yaptırım yapmaya çalışmaları yüzünden son nesiller hastalıklı sürekli hastalık kapan sürekli hasta olan zayıf bünyeliSevgili kk , direk konuya geciyorm 2 aylik bebegim var, Dun kayinvalidemlere gttik aldi cocugumu ayaginda salliyo dur anne biz sallamaya alistrmadik dedim biseyler dedi durdu sonra yine devam etti ,baktim bildigini okuyo uyku saati geldi dedim aldim gtrdum cocugu bir opuyor sapur supur iyyy hic sevmm ki benim cocugum enfeksiyon atlatti...oncesinde masada pasta kuruyemis makarna salatasi faln var ne dese beğenirsiniz ; biseyler yedirmemk icin kndimi zor tutuyorum (daha oncede yemek yedirin demisti asla demistim))hayr zaten sadece anne sutuyle besleniyor daha 2aylik bebegim ,oyle olmasa cocuga pasta yedrcek demkki ... sonracima bu cocuk zayif dedim kontrollerine gittik kilo alimi norml 1 kg almis, siz doktorlara bakmayin onlrin dedigini yaparsak ooo,mama yedir , yemk yedir.....
al benden de o kadar
sanırım kayınvalidemin dedikosunu yapalım hadi buyrun demeye getirmiş
bende kaynanan arkandan dedikodunu yapmış sandım
Ben demedimki zayif diye kndi oyle diyorSen de agzina laf verme. Kasinmissin cocuk zayıf diyerek.
Diger konularda haklisin. Cok gıcık.
Neden acabaa 2 aylik bebege yemk yedirme dusuncesi ne kadar dogruSenı kayınvaliden deli ediyor. Benıde senın gibi yazı yazanlar.
Dedikodu ya hic girmk istemedim ben odaya gecince arkamdan fisir fisir konuşuyor duAynen bende KV dedikodusunu yapmış diye bir şey bekliyordum.
Arkamdan konusuyodu duymazdan geldim basligida yazmis bulundum biraz alakasiz oldu amaŞimdi bu kaynananın dedikodusu mu oluyor?
Her gün kaynanalar ile ilgili 1-2 konu olur..
Şimdi sen dedikodu diye açmışında konuyu, Ya kaynanada arkamdan konuşan, önümdekini yesin diye bi konu açarsa
Dedikodu değilde fikir sormak desen?
Bu arada onların ağzına laf verilmez
Sizcee cocugu alip odaya gecince dedikodu yapilmazmi eveeett arkamdan konusuyordu ama fisir fisiirAynen bende KV dedikodusunu yapmış diye bir şey bekliyordum.
Aynn ,bende ise baslayinca babannesi baksn diyordum sonucta elden iyi bakar diyodumÇovuğu kv ile başbaşa bırakma sakın
Sevgili kk , direk konuya geciyorm 2 aylik bebegim var, Dun kayinvalidemlere gttik aldi cocugumu ayaginda salliyo dur anne biz sallamaya alistrmadik dedim biseyler dedi durdu sonra yine devam etti ,baktim bildigini okuyo uyku saati geldi dedim aldim gtrdum cocugu bir opuyor sapur supur iyyy hic sevmm ki benim cocugum enfeksiyon atlatti...oncesinde masada pasta kuruyemis makarna salatasi faln var ne dese beğenirsiniz ; biseyler yedirmemk icin kndimi zor tutuyorum (daha oncede yemek yedirin demisti asla demistim))hayr zaten sadece anne sutuyle besleniyor daha 2aylik bebegim ,oyle olmasa cocuga pasta yedrcek demkki ... sonracima bu cocuk zayif dedim kontrollerine gittik kilo alimi norml 1 kg almis, siz doktorlara bakmayin onlrin dedigini yaparsak ooo,mama yedir , yemk yedir...hasta midir nedir kadın ya deli ediyor beni ....
Merak etme gene babaannesi başkasından iyi bakar.Aynn ,bende ise baslayinca babannesi baksn diyordum sonucta elden iyi bakar diyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?