Dedikodu illeti, tutamıyorum dilimi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
en azından kendinizin farkındasınız bu da güzel:KK53:anneyi kesinlikle nişanlıyla çekiştirmeyin evlenince yüzünüze ilk vurulacak şey bunlar olacak.kendi ailenize de onu kötülemeyin dediğiniz gibi siz unutursunuz onlar unutmaz.sonra soğurlar uğraşırsınız.dilinizide tutamıyorsanız gelin burada anlatın en azından rahatlarsınız başınıza da sonradan bela olmaz anonim bir ortam sonuçta.dilinizi tutmayı öğrenirseniz kökten çözüm tabi.

Bende böyleyim 😂😂
Annem kardesim babam hakkinda,kocama konusmuslugum çoktur ama o bisey diyemez derse çünkü cevabını saniyesinde alır hazir cevabımdır
Ama kocamin arkasindan da cok konusurum.
Mesela bise olur ortaligi karistirma derler. Niye ki? 😂😂😂O huyum da var ama ailemle suan görüşmüyorum ama babama karsi kiskirtirdim kardeşimi falan 😂😂 eskiden
Zaten bu kotulugumden birsuru sey yasadim bende cok mutsuzum ama yine de zevkli bence.
Bende daha fazlasi da var. Bir ortama sevmedigim biri gelse dunya uzerinde duyulmamis küfürleri icimden etme, ya da sevmedigim birinin konusu açıldığında o ile baslayan küfür varya? 2 kelimeli heh iste o kufurden başlayıp devamini getirme,yapilan hatayi katiyen affetmeme,bazen aşırı cimrilik,içinde kotu seyleri biriktirip zamani gelince aciga vurma,asabiyet,isine gelmeyen konularda alaycılık,saygisizlik,bende fazlasi var. Yani beterin beteri var sekerim bence yalniz değilsin 😂😂
Yalniz bendeki insan sevmemekten kaynaklaniyor. Sendeki sanırım san sıkıntısından 😂😂
Eskiden bir arkadasim sevgilisinden ayrılınca falan oooh canima değsin derdim :( o huy hala var gerci 😂😂 mesela suandada biri var bosansa ooooh canıma degsin derim çünkü benim cocugum olmazken bana cok hava atıyordu o yüzden. Cok üzmüştü beni o da üzülebilir. Hatta ogun kapiya geldi kameradan gördüm açmadım. 😂😂😂

Bence bu huyunuzdan vazgeçin. Hiç hoş bir şey değil. İnsanların ne size ne de ailenize saygısı kalır. Ağzınızı açarken iki kez düşünün. Kimsenin yüzüne söyleyemeyeceğiniz şeyi de arkasından söylemeyin.

Öyle bir şey ki hep birilerinin arkasından konuşurken buluyorum kendimi. İyi veya kötü. Mesela anneme çok sinirlendim beni çok üzdü diyelim, nişanlıma anlatıyorum. Ya şöyle şöyle dedi de, beni kırdı da uyuz oldum da.. Ya da ablamla aramız limoniyken bizimkilere "amaan o da zaten öyle inatçı ki, ne yapıyorsa yapsın uyuz" diyorum mesela. Farkında olmadan kötülüyorum. Ha yüzüne söyler miyim, asla. Yemiyor. Birisi mesela birinden bahsediyor o da dedikodu yapıyor, ay bir bakıyorum yine yorum yapmışım. Geçen mesela yine annemin bir sözüne darıldım, gittim nişanlıma anlattım. E bunları anlata anlata da sanki annem bunlardan ibaretmiş gibi, çok kötüymüş gibi oluyor, öyle lanse ettiğimi anladım. Nişanlımda haliyle laf arasında geçirince de kızıyorum sen benim aileme bir şey diyemezsin ima da edemezsin diye çemkiriyorum. Oysa ben neler neler diyorum. Ama aileme birisi laf ederse de sindiremiyorum, izin vermiyorum. Nişanlımla tartışınca da yakınlarıma anlatıyorum, sonra ben unutuyorum onlar unutmuyor başıma kakılıyor. Oy tutsana şu dilini diye kendime kinleniyorum, niye anlattım diye.. Gerçekten kötü bir insan mıyım? Her şeye bir yorumum fikrim var, kendimde kusursuz bir prensesim ya sanki.. Huzuru bulamıyorum diyorum hep acaba bu kötülüğümden dolayı mı.. Hiçbir zaman kendimi tam anlamıyla mutlu hissetmiyorum. Hep belirsiz bi duygu.. ne mutsuz ne mutlu.. Kendimi çok kötü hissediyorum. Benim gibi olan var mı? varsa nadirdir zaten de.. fikirlerinizi önemsiyorum, heeep çok güzel şeyler yazıp çok güzel akıllar verdiniz. teşekkür ederim. ♡

Eşimi aileme anlatmam çünkü ailem pek olgun fikirler vermiyor. Ailemi eşime anlatırım ama eşim bel altı vurmuyor,yorum da yapmıyor. Eşimin ağzı sıkıdır.

Kelin ilacini olsa ahhh keske ..ben de pisman oluyorum.bir bakiyorum kaptirmissin..bir kere dedikodu yaptiysan yapan kisi seninle o sekilde konusuyor.yapisiyor sana yani..
Birseyi birakarak basla ..
Ben de oyle deniyorum..mesela yorum yapma😀
Nisanliya anlatmayi aileye anlatmayi hemen bitir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X