- 2 Ağustos 2014
- 467
- 100
- 38
- 39
- Konu Sahibi hayalkenti
-
eski nişanlın adı üstünde artık eski.eski nişanlım annesiyle bir olmuş güzelce dedikodumu yapmışlar:) hata bunun bende tek tası kalmıştı ve alyansı vereyim demıstım 2 ay ıstemedı sımdıde annem ınadına vermedı annesine gıtmıs bunu söylemıs oda demıskı verılmıs sadakımız olsun:))) bırde sürekli buna kadın arıyolar malum 34 yasında bende sınırden kör topal bırını bulurlar demıstım gıtmıs bunuda annesine yazmış :)) yanı resmen bana karsı birlik olmuşlarson bır defa buluşalım dıye ısrar edınce bunları onun telınde gördüm kadın gibi dedikodu yapıyor üstelik benım dedıkodumu .. onu tarıhe gömdüm evlenseydim herhalde kızdığında bavulunu alıp annesine giderdi bu
eski nişanlın adı üstünde artık eski.
sık sık benzer konu açıyorsun.
barışmayı da düşünmüyorsan bir sünger çekmenin zamanı gelmedi mi?
konudaki srouna gelince dedikodu yapan erkekten hiç hoşlanmam.
birinci derecede nefret sebebidir benim için:))
eski nişanlın her hali ile defolu olduğunu sana gösterip duruyor.bır turlu
bır türlü olanları hazmedemiyorum :) ama dünden itibaren sünger cektım
eski nişanlın her hali ile defolu olduğunu sana gösterip duruyor.
hazmetmek bi yana kurtulduğuna sevinmelisin.
sendeki durum bana çok takıntılı geliyor kusura bakma.
önüne bak sen artık.
yani ne pahasına olursa olsun evleneceğini düşünüyorum bu adamla bir barışırsan:))doğru söylüyorsun takıntı oldu önüme bakmam lazım artık .. her yenı bır yuzu hayal kırıklıgı
yani ne pahasına olursa olsun evleneceğini düşünüyorum bu adamla bir barışırsan:))
tam ayrılık sebebini hatırlayamadım gerçi.barışma umudunuz var mı?
ben biraz umudun var diye hissediyorum bu sebeple vazgeçemedin hala sanırım
eski nişanlım annesiyle bir olmuş güzelce dedikodumu yapmışlar:) hata bunun bende tek tası kalmıştı ve alyansı vereyim demıstım 2 ay ıstemedı sımdıde annem ınadına vermedı annesine gıtmıs bunu söylemıs oda demıskı verılmıs sadakımız olsun:))) bırde sürekli buna kadın arıyolar malum 34 yasında bende sınırden kör topal bırını bulurlar demıstım gıtmıs bunuda annesine yazmış :)) yanı resmen bana karsı birlik olmuşlarson bır defa buluşalım dıye ısrar edınce bunları onun telınde gördüm kadın gibi dedikodu yapıyor üstelik benım dedıkodumu .. onu tarıhe gömdüm evlenseydim herhalde kızdığında bavulunu alıp annesine giderdi bu
bır turlu
bır türlü olanları hazmedemiyorum :) ama dünden itibaren sünger cektım
Bir erkek "malum 34 yaşında" olunca,kadın,kör topal biriyle mi evlenmesi gerekiyor.Nasıl bir zihniyet bu.İstesin veya istemesin,yüzükleri geri vermemeni anlamış değilim.Sen de kör topal bulsun diyerek onun dedikodusunu yapmış olmuyor musun?eski nişanlım annesiyle bir olmuş güzelce dedikodumu yapmışlar:) hata bunun bende tek tası kalmıştı ve alyansı vereyim demıstım 2 ay ıstemedı sımdıde annem ınadına vermedı annesine gıtmıs bunu söylemıs oda demıskı verılmıs sadakımız olsun:))) bırde sürekli buna kadın arıyolar malum 34 yasında bende sınırden kör topal bırını bulurlar demıstım gıtmıs bunuda annesine yazmış :)) yanı resmen bana karsı birlik olmuşlarson bır defa buluşalım dıye ısrar edınce bunları onun telınde gördüm kadın gibi dedikodu yapıyor üstelik benım dedıkodumu .. onu tarıhe gömdüm evlenseydim herhalde kızdığında bavulunu alıp annesine giderdi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?