Dedikodu yapan erkek hakkındaki düsünceleriniz:)

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
39
eski nişanlım annesiyle bir olmuş güzelce dedikodumu yapmışlar:) hata bunun bende tek tası kalmıştı ve alyansı vereyim demıstım 2 ay ıstemedı sımdıde annem ınadına vermedı annesine gıtmıs bunu söylemıs oda demıskı verılmıs sadakımız olsun:))) bırde sürekli buna kadın arıyolar malum 34 yasında bende sınırden kör topal bırını bulurlar demıstım gıtmıs bunuda annesine yazmış :)) yanı resmen bana karsı birlik olmuşlar son bır defa buluşalım dıye ısrar edınce bunları onun telınde gördüm kadın gibi dedikodu yapıyor üstelik benım dedıkodumu .. onu tarıhe gömdüm evlenseydim herhalde kızdığında bavulunu alıp annesine giderdi bu

eski nişanlın adı üstünde artık eski.
sık sık benzer konu açıyorsun.
barışmayı da düşünmüyorsan bir sünger çekmenin zamanı gelmedi mi?
konudaki srouna gelince dedikodu yapan erkekten hiç hoşlanmam.
birinci derecede nefret sebebidir benim için:))

bır turlu

bır türlü olanları hazmedemiyorum :) ama dünden itibaren sünger cektım

bır turlu

bır türlü olanları hazmedemiyorum :) ama dünden itibaren sünger cektım
eski nişanlın her hali ile defolu olduğunu sana gösterip duruyor.
hazmetmek bi yana kurtulduğuna sevinmelisin.
sendeki durum bana çok takıntılı geliyor kusura bakma.
önüne bak sen artık.

eski nişanlın her hali ile defolu olduğunu sana gösterip duruyor.
hazmetmek bi yana kurtulduğuna sevinmelisin.
sendeki durum bana çok takıntılı geliyor kusura bakma.
önüne bak sen artık.

doğru söylüyorsun takıntı oldu önüme bakmam lazım artık .. her yenı bır yuzu hayal kırıklıgı

doğru söylüyorsun takıntı oldu önüme bakmam lazım artık .. her yenı bır yuzu hayal kırıklıgı
yani ne pahasına olursa olsun evleneceğini düşünüyorum bu adamla bir barışırsan:))
tam ayrılık sebebini hatırlayamadım gerçi.barışma umudunuz var mı?
ben biraz umudun var diye hissediyorum bu sebeple vazgeçemedin hala sanırım

İĞRENİRİM ....
hem dedikoducu kadından hemde erkekten..
ama böyleleri kendine erkek demesin...

yok yok kesınlıkle umudum yok barısmayıda düşünmüyorum zaten bizimkilerde istemiyor zaten o annesının lafından çıkamaz yok benı bırını tanımaya çalışıyorum o iş bitti imkansız yani ailesi ve kendısı korkunç ınsanlar

bu kadar nefret ettiğiniz bi insanın,hala ne düşündüğü ne söylediğini niye kafaya takıyorsunuz ki.adı üstünde" eski".ayrıca
tek taşının hala sizde durması çok yanlış.maddi değeri ne olursa olsun,ondan bir hediye gelmiş size.hemen geri vermeliydiniz ve kayınvalidenize bu sözü söyletmemeliydiniz.

Sizin söylediklerinizi "eski" nişanlınız nereden nasıl duyup annesine yetiştirmiş, o kısmı anlayamadım?
Tel.de gördüyseniz madem; 34 yaşındaki koca adam, annesiyle bu şekilde mesajlaşıyorlar mı yani..?

Son kez bulusmak istediginde annesine sikayet etmemis miydiniz siz bunu ya.
Siz de anesine anlatmissiniz oglu da ikinizin birbirinizden farki yok.
Tencere kapakmissiniz keske evlenseydiniz.

Dedikodu yapan kadın kadar iticidir.Hele hele eşi/sevgilisi ile yaşadıklarını annesine anlatması tam bir facia.Madem anansız beceremiyorsun o zaman neden bu işe kalkışıyorsun be kızım/oğlum...

Sonuç olarak dedikodu yapan her cins iticidir.boş insandır,işe yaramazdır

kadında dedikodu yapar ama erkeğin dedikoducusu çok itici.erkek bide namusu ortaya atar.çok tanık olmuşumdur

Dedikodu değil de sohbet bilgi alış verişidir o. Annenizle hiç konuşmuyor musınuz siz? Her konuşmanız dedikodu mu oluyor? Yani çok garip bi bakış açısı.

Bir erkek "malum 34 yaşında" olunca,kadın,kör topal biriyle mi evlenmesi gerekiyor.Nasıl bir zihniyet bu.İstesin veya istemesin,yüzükleri geri vermemeni anlamış değilim.Sen de kör topal bulsun diyerek onun dedikodusunu yapmış olmuyor musun?
Sana karşı annesiyle bir olduklarını söylüyorsun da,seninle anlaşamamış ki ayrılmış.Annesine de,senin onun için söylediğin kör topal birini bulsun lafını annesine söylemesi mi suç.
Bittiyse neden görüşüyorsun.Bittiyse telefonuna bakacak mesajlarını okuycaka yetki ve samimiyeti nerden buluyorsun.Bittiyse,sanane ister körle evlenir ister topalla.

Ben de 34 yasinda ,kor topal birini bulurlar a takildim. Benim erkek arkadasim da 33 yasinda, evlenirken 34 olacak. Kor de degilim topal da. Siz niye boyle bir sey soyleme geregi duyuyorsunuz ki? Onun yaptigi ne kadar iticiyse sizinki de o kadar itici bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…