- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
editBence eşinle konuş, bana laf taşıma diye
hayır boğa ama başakakan cinstenKesinlikle başak burcu eştirM e g g
Boğa mı ay aman hiç sevmemhayır boğa ama başakakan cinsten
Ev olan yerde bağırış çağırış olmaz bizim evde hiç olmuyor mesela?
Bizim alt komşumuzdan da çok şiddetli kavga sesi gelirdi bizde eşi dövüyor falan zannederdik komşu hanımda böyle bi durum var zannetmiş uyarmış olabilir.
Kimse sizin sesinizi cekmek zorunda değil ayrıca kocanızla tartışırken komşuları rahatsız edemezsiniz.Haklı gibi bi de şikayete gidip komik duruma düşmeyin.
İlişkiniz için de psikolojik destek alın,normali bu değil
EDITEv olan yerde bağırış çağırış olmaz bizim evde hiç olmuyor mesela?
Bizim alt komşumuzdan da çok şiddetli kavga sesi gelirdi bizde eşi dövüyor falan zannederdik komşu hanımda böyle bi durum var zannetmiş uyarmış olabilir.
Kimse sizin sesinizi cekmek zorunda değil ayrıca kocanızla tartışırken komşuları rahatsız edemezsiniz.Haklı gibi bi de şikayete gidip komik duruma düşmeyin.
İlişkiniz için de psikolojik destek alın,normali bu değil
O halde boşanın hanımefendi.Sorunlarınızla rahatsız etmeye hakkınız yok ki insanları.Sikayet gelmiş hala beni nasıl şikayet eder kocama diyorsunuz, takılmanız gereken bu mu sizce?
herkesin ilişkisi mükemmelmi eğer öyleyse hemen boşanayımO halde boşanın hanımefendi.Sorunlarınızla rahatsız etmeye hakkınız yok ki insanları.Sikayet gelmiş hala beni nasıl şikayet eder kocama diyorsunuz, takılmanız gereken bu mu sizce?
Bu konudaki eş 12 burçtan olmayan bi burçtan yine canım :)Kesinlikle başak burcu eştirM e g g
belki ona buna rezilolur da düzelir diyorumSizin gece gece bagirarak kavga etmeniz bunu komsulara duyurmanizin normal olmadigi gibi komsu hanimin yaptigi da normal degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?