DEDİKODU YAPAN EŞ...

mandalinalimon

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
929
241
18
42
Bazen evimizde eşimle çokşiddetli tartışmalar olur, ses haliyle dışarıçıkar, en az ayda bir kavga ederiz bu şekilde, geçen gece yine tartıştıkeşimdedi ki 'ben sana söylemiyorumama komşumuz ayşe hanım geçende senin sesini duymuş ve endişelenmiş'dedi, tamda kavga arasında, güya herkes sendenşikayetçiye getiriyorlafı ama sen de iki laf söyleyip evimizekarışmamasını söyleyemedin mi dedim, ev olan yerde bağırış çağırış oluyor ve şu an gerçektençok sinirliyim, şu kadınla konuşsam mı acaba kocama abuksabuk şeyler söylemesin diye

edıt:
eşimin artıkkavga esnasında, aslında şu şmyle olmuştu ama sana söylemedimdemesinden bıktım, güvenimyokona, zateniyibireş, aile reisi olsa banalaf söyletmez ve bunu kavga anındasöylemez
hatta komşu hanımeşimedemişki aşağıinecektim bişimioldu diye ama vazgeçtim, eşimle tartışabilirim değil mi,buna da müsade yokmuyoksa ki tartışmalarımızda kesinlikle şiddetyok,sadece yüksek sesle bağırmalarımız oluyor
Eşimle anlaşamıyoruz, karakterlerimiz farklı,hiçbir psikoloğun bize yardımcıolabileceğine inanmıyorum.

Son düzenleme:
Tamam kadın hatalı da. Siz de resmen bağırıp çağırmam normal onlar da katlanmak zorunda diyorsunuz. Benim dr sizin gibi bir komşum var. Kocası bağırma komşular duyacak diyor kadın da bana ne duyarsa duysun diyor

Ev olan yerde bağırış çağırış olmaz bizim evde hiç olmuyor mesela?
Bizim alt komşumuzdan da çok şiddetli kavga sesi gelirdi bizde eşi dövüyor falan zannederdik komşu hanımda böyle bi durum var zannetmiş uyarmış olabilir.
Kimse sizin sesinizi cekmek zorunda değil ayrıca kocanızla tartışırken komşuları rahatsız edemezsiniz.Haklı gibi bi de şikayete gidip komik duruma düşmeyin.
İlişkiniz için de psikolojik destek alın,normali bu değil

Valla kavgalarınız hayatınızdaki düzene uydurmanız ve normalleştirmiş olmanıza takıldım ben. Komşudan ziyade bunu çözmeye çalışırsanız hiç sorun kalmaz.

EDIT

Başkalarını rahatsız edecek şekilde yüksek sesle kavga ederseniz, onlar da şikayetlerini belirtir, biz ne bilelim birbirinizi mi öldürüyorsunuz, ne oluyor? Toplum içinde yaşamanın kuralları vardır, bu şekilde istediğimi yaparım deme hakkınız yok; ki bizim toplumda millet birbirinin evine karışmamaya çalışır, çoğu zaman kimse sesini çıkarmaz, kadın gelip eşinize bundan bahsettiyse sizin iyiliğiniz için yapmıştır, belki şiddet gördüğünüzü falan düşünüyor. Bence suçu başkasına atacağınıza eşinizle iletişim yöntemlerinizi düzeltmeye çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…