Bazen evimizde eşimle çokşiddetli tartışmalar olur, ses haliyle dışarıçıkar, en az ayda bir kavga ederiz bu şekilde, geçen gece yine tartıştıkeşimdedi ki 'ben sana söylemiyorumama komşumuz ayşe hanım geçende senin sesini duymuş ve endişelenmiş'dedi, tamda kavga arasında, güya herkes sendenşikayetçiye getiriyorlafı ama sen de iki laf söyleyip evimizekarışmamasını söyleyemedin mi dedim, ev olan yerde bağırış çağırış oluyor ve şu an gerçektençok sinirliyim, şu kadınla konuşsam mı acaba kocama abuksabuk şeyler söylemesin diye
edıt:
eşimin artıkkavga esnasında, aslında şu şmyle olmuştu ama sana söylemedimdemesinden bıktım, güvenimyokona, zateniyibireş, aile reisi olsa banalaf söyletmez ve bunu kavga anındasöylemez
hatta komşu hanımeşimedemişki aşağıinecektim bişimioldu diye ama vazgeçtim, eşimle tartışabilirim değil mi,buna da müsade yokmuyoksa ki tartışmalarımızda kesinlikle şiddetyok,sadece yüksek sesle bağırmalarımız oluyor
Eşimle anlaşamıyoruz, karakterlerimiz farklı,hiçbir psikoloğun bize yardımcıolabileceğine inanmıyorum.