- 5 Mayıs 2013
- 33.862
- 41.384
- 798
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
belki ona buna rezilolur da düzelir diyorum
Tabiki değil ama mükemmel ilişkinin zıttı da bağıra çağıra kavga edilen bi ilişki değil.Tartışma her ilişkide olur ama şiddetli tartışma hemde böyle normalleşmiş bi durum haline geldiyse yapılacak şey bellidirherkesin ilişkisi mükemmelmi eğer öyleyse hemen boşanayım
herkesin ilişkisi mükemmelmi eğer öyleyse hemen boşanayım
KAVGA EDERKEN SÖYLEMESİ CAN SIKICIEşiniz dedikodu yapmamış
Komşu duymuş ve şikayet etmiş
Eşin biz değildik o mu deseydi yani
Car car bağırınca sorun çözülmez madem uyuşamıyorsunuz mesafe koyun muhatap olmayın birbirinizle
kadının dedikodu yapanı ayrı iğrenç hele erkeğinki daha iğrençBazen evimizde eşimle çokşiddetli tartışmalar olur, ses haliyle dışarıçıkar, en az ayda bir kavga ederiz bu şekilde, geçen gece yine tartıştıkeşimdedi ki 'ben sana söylemiyorumama komşumuz ayşe hanım geçende senin sesini duymuş ve endişelenmiş'dedi, tamda kavga arasında, güya herkes sendenşikayetçiye getiriyorlafı ama sen de iki laf söyleyip evimizekarışmamasını söyleyemedin mi dedim, ev olan yerde bağırış çağırış oluyor ve şu an gerçektençok sinirliyim, şu kadınla konuşsam mı acaba kocama abuksabuk şeyler söylemesin diye
edıt:
eşimin artıkkavga esnasında, aslında şu şmyle olmuştu ama sana söylemedimdemesinden bıktım, güvenimyokona, zateniyibireş, aile reisi olsa banalaf söyletmez ve bunu kavga anındasöylemez
hatta komşu hanımeşimedemişki aşağıinecektim bişimioldu diye ama vazgeçtim, eşimle tartışabilirim değil mi,buna da müsade yokmuyoksa ki tartışmalarımızda kesinlikle şiddetyok,sadece yüksek sesle bağırmalarımız oluyor
Eşimle anlaşamıyoruz, karakterlerimiz farklı,hiçbir psikoloğun bize yardımcıolabileceğine inanmıyorum.
KAVGA EDERKEN SÖYLEMESİ CAN SIKICI
belki ona buna rezilolur da düzelir diyorum
Kuzum ne gerek var o zaman konu açıp hem kendini hem eşini küçük düşürüyorsun burada...herkesin ilişkisi mükemmelmi eğer öyleyse hemen boşanayım
evetlaf taşıyan adamı sevmem, açıkçası.Kavga yokken söylese tekrar kavga çıkardı aranızda
o da kavgada söyleyip daha az bağır demek istemiş esasen
Allah çarpsın dedi, söylemiş evetNeden se komsunuzun esinize hic bir sey soylemedigini dusunuyorum.
Esiniz kavga aninda! Bunu size uydurmus gibi geldi bak sen bagiriyorsun komsular duyuyorun farkli versiyonu.
Ev ortaminda tartismada olabilir,kavgada sonucta bunlar bir tur iletisim seklidir.komsulari rahatsiz etmemeye dikkat etmeniz iyi olur.
Esiniz bir daha size boyke seylerse ben o hanima soracagim tam olarak aranizda nasil bir konusma gecmis sen dedikodumu yapiyorsun de.
kalsın rezil olacak bi durum yok benceKuzum ne gerek var o zaman konu açıp hem kendini hem eşini küçük düşürüyorsun burada...
Söz uçar yazı kalır...
Benden hatırlatması
Bazen evimizde eşimle çokşiddetli tartışmalar olur, ses haliyle dışarıçıkar, en az ayda bir kavga ederiz bu şekilde, geçen gece yine tartıştıkeşimdedi ki 'ben sana söylemiyorumama komşumuz ayşe hanım geçende senin sesini duymuş ve endişelenmiş'dedi, tamda kavga arasında, güya herkes sendenşikayetçiye getiriyorlafı ama sen de iki laf söyleyip evimizekarışmamasını söyleyemedin mi dedim, ev olan yerde bağırış çağırış oluyor ve şu an gerçektençok sinirliyim, şu kadınla konuşsam mı acaba kocama abuksabuk şeyler söylemesin diye
edıt:
eşimin artıkkavga esnasında, aslında şu şmyle olmuştu ama sana söylemedimdemesinden bıktım, güvenimyokona, zateniyibireş, aile reisi olsa banalaf söyletmez ve bunu kavga anındasöylemez
hatta komşu hanımeşimedemişki aşağıinecektim bişimioldu diye ama vazgeçtim, eşimle tartışabilirim değil mi,buna da müsade yokmuyoksa ki tartışmalarımızda kesinlikle şiddetyok,sadece yüksek sesle bağırmalarımız oluyor
Eşimle anlaşamıyoruz, karakterlerimiz farklı,hiçbir psikoloğun bize yardımcıolabileceğine inanmıyorum.
Allah çarpsın dedi,iaıyorumayrıca aynı kadın bana da imalı birkç şey söylemiştiBence eşiniz yalan söylüyor, komşu kadının işi gücü yok eşinize mi soracak sanki. Sizin desibelinizi ayarlamanız için "komşu böyle dedi bu böyle dedi" diyor. Bence "Ayşe hanıma sordum sana öyle bir şey dememiş, neden yalan söylüyorsun" diyerek deneme yapabilirsiniz.
evet burdakilerinişi gücü yok afedersin ota b.ka karışıyorlar.çocuğun saçlarını gürçıksın diye kazıttım onun bile lafı edildi...Yine aynı kadınBence eşiniz yalan söylüyor, komşu kadının işi gücü yok eşinize mi soracak sanki. Sizin desibelinizi ayarlamanız için "komşu böyle dedi bu böyle dedi" diyor. Bence "Ayşe hanıma sordum sana öyle bir şey dememiş, neden yalan söylüyorsun" diyerek deneme yapabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?