DEDİKODU YAPAN EŞ...

belki ona buna rezilolur da düzelir diyorum

Ayni sekilde gecenin 2'sinde kavga edip bizleri uykudan uyandiran lanet komsularimiz var. Sadece adami degil esini de rezil buluyoruz sahsen ve komsularin hic biri bu ciftle muhatap olmuyorlar.
Yani demek istedigim burada rezil olan tek kisi esiniz degil.

Komşu sanırım rahatsız olmus söylemek istemis ben olsam soyleyemezdim ama .eşiniz de dedikoducu olmuş olmuyor ki bu durumda belki genel olarak dedikodu yapıyorsa ondan rahatsizsindir ama şu durumda anlamadım dedikoduculuk yaptığını neden dusundugunu.s sanırım esin seni daha çok suçlu buluyor bagirmandan rahatsız olunuyor diye söylemek istedi sana.ama esin de bağırıyorsa ondan da rahatsız oluyorlar dır.aslinda ben olsam komşulara tartıştığımiz duyuluyor diye utanirdim.

Ev olan yerde bagris cagris normal diye bisey yok. Avaz avaz kavga etmeye siz utanmiyor olabilirsiniz ama baskalarini rahatsiz etmeye hakkiniz yok bence. Kadinda cok kotu bisey soylememis.

"Evlilik kavgali olur,tüm ilişkiler sorunludur, bir kavga edemeyecek miyim" zihniyetinden uzaklaşmalisiniz oncelikle. Esiniz de belki sizi utandirmak istemiştir,bak kendini rezil ediyorsun diye.

herkesin ilişkisi mükemmelmi eğer öyleyse hemen boşanayım
Tabiki değil ama mükemmel ilişkinin zıttı da bağıra çağıra kavga edilen bi ilişki değil.Tartışma her ilişkide olur ama şiddetli tartışma hemde böyle normalleşmiş bi durum haline geldiyse yapılacak şey bellidir

herkesin ilişkisi mükemmelmi eğer öyleyse hemen boşanayım

Kimse bizim evliligimiz mukemmel demefi burada size. Bizde tartisiyoruz, kavga ediyoruz yeri geliyor ama bunu avazın ciktigi kadar bagirarak yapmak terbiyesizlik. Ben utanırım ayrica. Bi onceki yorumda da dedigim gibi belliki siz utanmiyorsunuz ama insanlar sizi dinlemek zorunda degil önce bunu bir anlayın.
Ayrica her ay evde boylesi bagris cagrisli kavgaetsem ben boşanirdim ya da cozum arardim ama size gore bu kavgalar okadar normalki sorun kavga degil komsu, ee boşanamıyorsun da... Napsın millet mi çeksin sizi?

Komsu size azcık ayar vermis.Kocaniza hafiften ne yapiyorsan artik yapma biz rahatsiz oluyoruz demeye getirmiş.Karınıza acıyorum demek istemiş .
Ayrıca her evde bağır çağır olmaz .Bu durum da psikolojik siddettir.Birbirinize siddet uyguluyorsunuz.

Eşiniz dedikodu yapmamış

Komşu duymuş ve şikayet etmiş

Eşin biz değildik o mu deseydi yani

Car car bağırınca sorun çözülmez madem uyuşamıyorsunuz mesafe koyun muhatap olmayın birbirinizle

kadının dedikodu yapanı ayrı iğrenç hele erkeğinki daha iğrenç

Neden se komsunuzun esinize hic bir sey soylemedigini dusunuyorum.
Esiniz kavga aninda! Bunu size uydurmus gibi geldi bak sen bagiriyorsun komsular duyuyorun farkli versiyonu.
Ev ortaminda tartismada olabilir,kavgada sonucta bunlar bir tur iletisim seklidir.komsulari rahatsiz etmemeye dikkat etmeniz iyi olur.
Esiniz bir daha size boyke seylerse ben o hanima soracagim tam olarak aranizda nasil bir konusma gecmis sen dedikodumu yapiyorsun de.

Allah çarpsın dedi, söylemiş evet

Bence eşiniz yalan söylüyor, komşu kadının işi gücü yok eşinize mi soracak sanki. Sizin desibelinizi ayarlamanız için "komşu böyle dedi bu böyle dedi" diyor. Bence "Ayşe hanıma sordum sana öyle bir şey dememiş, neden yalan söylüyorsun" diyerek deneme yapabilirsiniz.

Allah çarpsın dedi,iaıyorumayrıca aynı kadın bana da imalı birkç şey söylemişti

evet burdakilerinişi gücü yok afedersin ota b.ka karışıyorlar.çocuğun saçlarını gürçıksın diye kazıttım onun bile lafı edildi...Yine aynı kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…