- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Zaten pek sık görüsmüyorduk bugün son görüşmem oldu benim bir daha görüşmem zatenGörüşmeyin bu insanlarla niye görüşüp evinizde ağırlıyorsunuz ki, eslerimiz arkadaş diye sizde arkadaş olmak zorunda değilsiniz
Millet artik kendi mutsuzsuzluklarindan. Baskalarinda mutlulugunu çekemez hale gelmisAnlamıyorum bu kıskançlık mevzularını ciddiyim.
Eş dost laf peşinde bi açık arama halleri falan..
Bizim de öyle eşimin samimi olduğu ama bnm eşiyle ayda yılda bir görüştüğüm arkadaşı var.
Wtsapp durumuma beğendim yazıları koymaya korkar oldum koymuyorum da artık.
Biraz sitemli yazılar oluyor ya koysam hemen eşine soruyormuş işte eşiyle kavga mı ettiler etmişler mi falan filan ..
Bunu eşime söyleyende kndi eşi
Bu bahsettigim kişiler sürekli kavga yapıp ailelerin evine gidiyor. Hatta kocaları eslerine kızınca üzülüyodum uyariyodum tartismayin diye. Onlarda benim mutlulugumu cekemiyorlwrMillet mutsuz ondan
Başkaları da aynı benim gibi ohhh tek değilim demekki
Gibi bir düşünce var galiba
Bı insanda kiskaclik fesatlik olmasa niye benim ailemin yanına gitmemi kocasını terk etmiş de gitmiş diye iftira atsinlarki bilemedimYani gurbettesin diye illa dost mu edinmen lazım anlamadım ki??? Bizim orada bir laf var da söylemek istemedim valla bu tarz konuları dikkate bile al adım . Boş boğazın teki densizlik etmiş bu kadar büyütecek birşey göremedim ben. Sizde de bi kendini beğenmişlik var gibi beni kıskandılar filan. Hiç hoş değil.mesafeli olun yeterli bence
Bı insanda kiskaclik fesatlik olmasa niye benim ailemin yanına gitmemi kocasını terk etmiş de gitmiş diye iftira atsinlarki bilemedim
Anlamıyorum bu kıskançlık mevzularını ciddiyim.
Eş dost laf peşinde bi açık arama halleri falan..
Bizim de öyle eşimin samimi olduğu ama bnm eşiyle ayda yılda bir görüştüğüm arkadaşı var.
Wtsapp durumuma beğendim yazıları koymaya korkar oldum koymuyorum da artık.
Biraz sitemli yazılar oluyor ya koysam hemen eşine soruyormuş işte eşiyle kavga mı ettiler etmişler mi falan filan ..
Bunu eşime söyleyende kndi eşi
Daha bugün okuduğum bir yazıyı alıntılayayım.
"Artık,insanlara mutlu olmak yetmiyor,başkalarının mutsuzluğunu da görmek istiyorlar."
Böyle bir iftirayı atan insanlarla bundan sonra isim olmazşolmazşzaten. Onların aile problemleri var diye ben de kendimden örnek verirdim her ailede böyle sorunlar olur yeri gelir iyi yeri gelir kötü olursunuz diyeBen taktik olarak mutlulugumu göstermeme karari aldim, yani elimden geldigince icimde yasiyorum.
Hatta bazen yaa iste bizim de sikintilarimiz var yaaa iste falan gibi seyler de derim gözlerindeki piriltiyi görürüm.
Kötü enerjiden cok etkilendigim icin insanlarla cok icli idsli degilim.
Ernerjiniz uymuyorsa görüsmeyin cok ciddiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?