Dedikodu

Aynen canım dediğim gibi beğendiğim bir sözü bile paylaşamaz oldum wp ‘da..
Hemen bakarlar birisine mi laf sokuyor ..
Eşiyle mi kavga etti tartıştı.:
Bizimde sosyal medya hesaplarımız yoktur.
Kedi gibi gözlüyorlar ne deyim ..

Telefonda konuştuğum birkaç dostum var ama oturduğum memlekette en azından ayda yılda oturup muhabbet edecegim kafa dagitacgm dedikodusuz bir ortamda bulunmak isterdim ama kimseye guvenemedigim için kimseyle samimiyet kuramiyorum. Bu kisilerlede eşimin hayrına birkaç sefer yan yana geldik gelmez olaydik

Pisliktir canım elinden geldiğince uzak dur. Dost arama bence dost olacaksa gelir seni bulur. Cesareti alabilmiş ki size demiş. Ben yolardım o yüzden ses edemezdi
Şüpheler onların cikardigini gösteriyor ve eminiz onlar çıkardı ama agizlarindan itiraf etmedikleri için. Başta tartıştım herkesin bizim hakkimizda bildgi dedikoduyu kocam bilince mi eşinle araniz açıldı ? Bu dedikodunun ucu sizemi dokunuyorda bukadar korkuyonuz dedim. Sonra senin yüzünden kocam beni bosuycak diyince korktum ben eşini uyardım tartismayin diye bide boşanma konusunun sıkıntisini cekemem

takmayin. niye bukadar mevzuyu icinizde buyuttunuz? deger mi? yaaa evet terkettim de gul gec. sen biliyorsun esin biliyor. bir de cocuklara beddua etmeyin. bedduaya sormuslar nereye diye ciktigim yere demis. allaha havale edin gecin.

Bunu sadece arkadaşlar yapmıyor. Bilmediğimiz kimler yapıyor daha, akrabalar vs. Yani oralı olma görüşme. Sallanıp budaklandırmaya gerek yok. Sonuç mutlusunuz,böyle birşey de yok. Onlar dedikleriyle kalsınlar. Herkesin ayarına inmemek lazım.

Ne kadar boş sohbetler amaan der geçerdim ben. Ayrıca eşi dedikodu yapar kocası döver ne cirkin ilişkiler bunlar böyle, hic bir sey siddetin bahanesi olamaz. Rica ediyorum muhattap dahi almayın. Dövdüğü icin adamı linç etmeniz gerekirdi.

Ben bir kaç sefer olaya karıştım kız bana sen karışma o insanları görünce böyle davranıyor normalde böyle bir insan değil diyor daha ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…