• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dedikodu :(

Başkasını sana kötülüyorsa , başkasının sırlarını sana döküyorsa senide başkasına kötüleyip özelini dökecektir demektir ben bunu bilir bunu söylerim canım :67:

Son düzenleme:
merak etme herkes onun ne mal olduğunu anlar zamana bırak arkadaşlığınıda kes .ben dün komşumun bende laf taşıdığına şahit oldum defterini dürdüm meğerse onun dedikoducu olduğunu bilmeyen yokmuş apt da bi ben bilmiyomuşum.

insanlarmı sahte dostluklarmı?dostluklar insanlarla kurulduguna göre insanlar sahte demeliyiz.E o zaman bütün insanlarmı sahte?bu durumda bende bi insanım.güvenilir biri oldugumu düşünüyorum.sölediklerime tezat o zaman buda.haydaaaaaaaaaaa gelde cık işin içinden. :34::34:

tebrik ediyorum çok güzel cevap vermişsin harikasın ya.
bence takma kafana herkes onun ne olduğunu er geç anlayıp anlattıklarını umursamayacaktır.
ay ne rahatlamışsındır ya sen o sözleri söylerken
ben bile rahatladım sanki ya bu tür insanların haddini bildirmek gerek

İyi demişsin, hak etmiş...

Bu konunuz bana bi arkadaşımı hatırlattı.. 17-18 yaşlarındaydık.. Kendisi kısa boylu ve baya baya kilolu.. Ben ise uzun ve zayıf.. O zamanlar 3-4 kilo almıştım.. Ve bana nerde olursa olsun, ister yalnızken, ister arkadaşların yanında, sen cok kilo aldın, fiziğin bozulmuş, hic güzel görünmüyorsun, balon gibi şişmişsin, gibi bir sürü laflar etti, en son kı.ın semer gibi olmuş dedi.. Bende artık orda patladım :/.. Sen kendini hic görmüyorsun galiba, git bi aynada bak öyle konuş, sen benden 2-3 kat daha fazla kilolusun dedim.. Sonradan pişman oldum ama bana demediği kalmamıştı :/ bir kere dersin iki kere dersin ve uygun bir şekilde dersin.. O her gördüğünde ve kalp kırarak söylüyordu..

İyi demişsin, hak etmiş...

Bu konunuz bana bi arkadaşımı hatırlattı.. 17-18 yaşlarındaydık.. Kendisi kısa boylu ve baya baya kilolu.. Ben ise uzun ve zayıf.. O zamanlar 3-4 kilo almıştım.. Ve bana nerde olursa olsun, ister yalnızken, ister arkadaşların yanında, sen cok kilo aldın, fiziğin bozulmuş, hic güzel görünmüyorsun, balon gibi şişmişsin, gibi bir sürü laflar etti, en son kı.ın semer gibi olmuş dedi.. Bende artık orda patladım :/.. Sen kendini hic görmüyorsun galiba, git bi aynada bak öyle konuş, sen benden 2-3 kat daha fazla kilolusun dedim.. Sonradan pişman oldum ama bana demediği kalmamıştı :/ bir kere dersin iki kere dersin ve uygun bir şekilde dersin.. O her gördüğünde ve kalp kırarak söylüyordu..

vallahi çok sabırlıymışsın bana tek kelimesinde dediğine bin pişman ederdim
:32:

o son lafı tam oturtmuşsun çok hoşuma gitti ya :9:
iki taraflı düşünüyorum kadının psikolojisi bu konuda biraz bozuk gibi görünüyor üstüne varılmasın diye düşündüm ama sen dayanmışsın baya sende insansın yani nereye kadar..
Bence sesini çıkarma, dedikodu, fesatlık, kötülük var bu kadında sen kendi haline bırak istediği kadar dedikodu yapsın seni bilen bilmiyor sanki? Sinir bozucu bir durum ama uğraşmaya değmez..

Artık sabrım taştı ve bende dedim ki,Okulunu bitiremedin ben bitirdim,bir işin yok ben iyi bir meslek sahibiyim,sevdiğin adamla evlenemedin ben evlenip yuvamı kurdum,ve bir evladım var.Düşünüyorumda seni kıskanacak hiç bir şey bulamıyorum.

aslında gerçekten aklı başında biri olsa gerekli cevabı fazlasıyla duymuş ama ... :46::46::46:

sen lafini cok güzel koymussun
belliki cok cani yanmis
bosver
o dedikodu yaptigi kisilere de uygun diller olan biteni anlat bence
herkes uzak dursun
bazilari hakediyor yani

Hatun cıddı anlamda kıskanc ve fesat bır tıp.
Cok guzel agzının payını vermıssınız ohh benım bıle okuyunca ıcımın yagları erıdı :)))
Esınıze soyleyın arkadasına soylesın uyarsınlar baska ısı yokmu onun ya ev ev gezıp senı ve mahremını anlatıyor ne munasebet terbıyesız kadınmıs.

Öncelikle okuyup yorum yapacak olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

Uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum.Samimi bir arkadaşım var ve bu arkadaşım eşimin en yakın arkadaşıyla beraber.Aralarında hiç bir resmi durum yok şu anda.kız sürekli evlenmek istiyor yüzük istiyor nişan istiyor ama erkek her seferinde tarihi uzatıyor şimdide 2015 sonu diyormuş.bu olay kız arkadaşımı oldukça sinir ediyor ve bana her geldiğinde evlilik mevzusunu açıyor ve saatlerce işin özü karşısındaki insanı bayıltana kadar evlenemediğinden yakınıyor.Evlenen arkadaşlarının sürekli facebook larına bakıp onları aşşağılıyor.Afedersiniz bu salak bile evlendi,şu malın hayatına bak,şunun yüzüğüne bak gibi gibi..

Bana sürekli sana imreniyorum ne güzel yuvan var bebeğinde oldu falan derdi,son bir kaç aydır bana da laf sokmaya başladı.Benim mobilyalarım siyah beyaz,yok artık herkes siyah beyaz amele gibi dedi geçenlerde. evime gelmişti uzatmadım kırmakta istemedim ama bozulduğumu itiraf etmeliyim.Derken geçenlerde bana balayında sen bodruma gitmiştin değilmi ayyy ben italyaya gideceğim ben öyle herkes gibi olamam herkesin gittiği yerlere gidemem ben farklıyım falan dedi.Benim şu kadar çeyizim var ben her kadını cebimden çıkartırım ben ben ben...artık iyice canımı sıkmaya başlamıştıki geçenlerde çamaşır kurutma makinası alacağını söyledi.Bende dedim ki tv de seyrettim bebeğin olursa ilerde onun kıyafetlerini güneş ısısıyla kurut bazı bakteriler ancak güneş ısısıyla ölüyormuş dedim.söylediğim buydu kurutma makinası alma falan kesinlikle demedim.

Bana döndü ve dediki seni tanımasam beni kıskanıyorsun diyeceğim...Artık sabrım taştı ve bende dedim ki,Okulunu bitiremedin ben bitirdim,bir işin yok ben iyi bir meslek sahibiyim,sevdiğin adamla evlenemedin ben evlenip yuvamı kurdum,ve bir evladım var.Düşünüyorumda seni kıskanacak hiç bir şey bulamıyorum.Çok bozuldu evet ama benim bu tepkimde ayların birikimiydi ve bu olaydan sonra arama mesafe koydum.Şimdide eşimin diğer arkadaşlarının karılarının yanına gidip hakkımda konuşuyormuş kulağıma geliyor.Ve bu dedikodumu yaptığı kişiler,bir zamanlar bana dedikodusunu yaptığı kişiler.Sizce ne yapmalıyım.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hiç bir şey yapmaya lüzum yok hayatım.
Böyle insanlar kısa sürede bulundukları yerden defedilirler ve yalnız kalırlar.
Dedikodunu yaptığı insanlara, laf sırası geldiğinde, "hep benden mi bahsediyor yoksa zamanında sizin için de söylediklerini de söylüyor mu bari arada" dersin. Fazlasına gerek yok.

Eşinin arkadaşını da uyarın bence.
Adamın hayatı kabusa dönmesin.

Uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum.Samimi bir arkadaşım var ve bu arkadaşım eşimin en yakın arkadaşıyla beraber.Aralarında hiç bir resmi durum yok şu anda.kız sürekli evlenmek istiyor yüzük istiyor nişan istiyor ama erkek her seferinde tarihi uzatıyor şimdide 2015 sonu diyormuş.bu olay kız arkadaşımı oldukça sinir ediyor ve bana her geldiğinde evlilik mevzusunu açıyor ve saatlerce işin özü karşısındaki insanı bayıltana kadar evlenemediğinden yakınıyor.Evlenen arkadaşlarının sürekli facebook larına bakıp onları aşşağılıyor.Afedersiniz bu salak bile evlendi,şu malın hayatına bak,şunun yüzüğüne bak gibi gibi..

Bana sürekli sana imreniyorum ne güzel yuvan var bebeğinde oldu falan derdi,son bir kaç aydır bana da laf sokmaya başladı.Benim mobilyalarım siyah beyaz,yok artık herkes siyah beyaz amele gibi dedi geçenlerde. evime gelmişti uzatmadım kırmakta istemedim ama bozulduğumu itiraf etmeliyim.Derken geçenlerde bana balayında sen bodruma gitmiştin değilmi ayyy ben italyaya gideceğim ben öyle herkes gibi olamam herkesin gittiği yerlere gidemem ben farklıyım falan dedi.Benim şu kadar çeyizim var ben her kadını cebimden çıkartırım ben ben ben...artık iyice canımı sıkmaya başlamıştıki geçenlerde çamaşır kurutma makinası alacağını söyledi.Bende dedim ki tv de seyrettim bebeğin olursa ilerde onun kıyafetlerini güneş ısısıyla kurut bazı bakteriler ancak güneş ısısıyla ölüyormuş dedim.söylediğim buydu kurutma makinası alma falan kesinlikle demedim.

Bana döndü ve dediki seni tanımasam beni kıskanıyorsun diyeceğim...Artık sabrım taştı ve bende dedim ki,Okulunu bitiremedin ben bitirdim,bir işin yok ben iyi bir meslek sahibiyim,sevdiğin adamla evlenemedin ben evlenip yuvamı kurdum,ve bir evladım var.Düşünüyorumda seni kıskanacak hiç bir şey bulamıyorum.Çok bozuldu evet ama benim bu tepkimde ayların birikimiydi ve bu olaydan sonra arama mesafe koydum.Şimdide eşimin diğer arkadaşlarının karılarının yanına gidip hakkımda konuşuyormuş kulağıma geliyor.Ve bu dedikodumu yaptığı kişiler,bir zamanlar bana dedikodusunu yaptığı kişiler.Sizce ne yapmalıyım.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

yapıcak bişe yok canım yuvana bile zararı olur iletişimi tamamen kes.

Verdiğiniz cevap için bir şey diyemem, belli ki ezilmiş karşınızda ve kendince hayatını savunacak argümanlar geliştirmiş, o şekilde cevap vermek değilde belki önceden rahatsızlıklarınızı konuşsaydınız bu raddeye gelmezdi.

Dedikodu ya gelince ; kimden duyuyorsam, kim karışmışsa, kim konuşuyorsa kafa kafaya tokuştururum bu konularda hiç affım yoktur. Arkanızdan konuşan zaten dost değildir, dinleyen için de aynı durum söz konusu. Uzak durun bence, çünkü dedikodu yapışkan bir illet, öyle dedi böyle dedi bitmez, sonu gelmez.

canım böyle insanlar laf taşırlar,biri iki ederler,
böyle insanlar yüzünden boşanan çiftler bile var, (arkadaşının kocasına göz koyarlar)
ben yerinde olsam sadece allahın selamını alır veririm,yüzünü şeytan görsün derim.
kendine dikkat et nazarı değmesin sana !

Hiç canınızı sıkmayın. Aynı durumun bir başka örneği kısaca anlatım (eşimin en samimi arkadaşlarının hanımlarıyla epeydir görüşmüyorum. sebebi ise dedikodu, söylemediğim lafları kıskançlıkları vs vs. Her gün bir olay, yok sen benim hakkımda böle demişsin, böle düşünmüssün. Hepsini evime çağırdım derdiniz nedir diye sordum tartışma tarzı olaylar oldu, o onun üstüne attı bu bunun üstüne çayımı, kahvemi içtiler gittiler o günden sonra asla samimi olmadım görüşmedim aradılar açmadım, he arkamda genemi konuşuyorlar hiçte umrumda değil. Allaha havale ediyorum, bu tarz insanlar asla arkadaşlık yapılmaz yol yakınken irtibadınızı kesin bence. evlisiniz daha da kötüsünü yapabilir. Uzak durmakta fayda var) Bence o sizi kıskanıyor ve sizi üzmek istiyor olabilir. Hayatta helede evli bayansanız muhakkak arkadaşlarınızı çok iyi seçeceksiniz, yoksa başınız çok ağrır.

Sevgilisinin neden evlilik tarihini uzattığı ortaya çıktı.bence hakkında dedikodu yaptığı insanları ara ve daha evvel konuştuğu lafları şöyle.deli midir nedir.bak 7 kat yabancıyı m beni bile çıldırttı

Back
X