Dedikodu...

annenin neye üzüleceğini açıkçası anlayamadım kızım komşuma laf verdi diyemi aramı bozdu diyemi neye üzülecek allasen .bence annen senin yanında durmalı ve komsunuza annen ağzının payını vermeli asıl . nedir yani olmuş bitmiş uzatmanın anlamı yok diyemiyormu anneniz komsunuza?

Zaten görüşmüyorum artık. Nasıl susturucam bu kadını bilmiyorum
O kadin nasil susar biliyor musun ayni durumu bir gün kendi kizi da yasarsa bak nasil sus pus oluyor.Baskalarinin acilarini desmek kolay da kendi basina gelse bakalim annenizin ve sizin gosterdiginiz olgunlugu gosterir mi?

Annenin o kadının ağzına bütün lafları tıkması ve haddini bildirmesi gerekirdi.
Benzer bi olay benim başımada geldi yakın bir arkadaşımın annesi ay bizim kızlar şöyleler böyleler vs.
Annem kadını bir güzel söylediğine pişman etmiş..

Annen çok hatalı seni savunması ve bir daha bu konuyu açma diye uyarması lazım o kadını
Arkadaşınla konuş duruma göre devam et ya da bitir arkadaşlıkta böyle şey olmamalı aranızda kalmalı
Hayat senin hayatın tasası millete düşmüş
Ya da seni çekemiyorlar böyle boş insanları hayatında barındrma canım baktın uzatıyorlar yol göster

Sizde anlatmayın kimseye!eğer içinizi dökme ihtiyacı duyuyorsanız bir kağıda veya deftere yazın...arkadaşınıza anlatamayacaklarınızı anlatabilirsiniz ve üçüncü bir kimseye ulaşmaz.malesef insanlar öyleler.kendi başlarınada gelebileceğini düşünmeden konuşur dururlar.ağızları torba değil ki büzesin...anneniz konuyu açtığında orayı terk edin.odanıza girip kulaklıklarınızı takın.tartışırsanız yaralarınız kanar.

Bence gerekirse sende anlat çünkü bazıları ancak bu dilden anlıyor,kızlada annesiylede görüşmemek en iyisi

anneniz kadının ağzının payını verip susturacagina gelip sizin ustunuze varıyor tamam kadın annene söylese bile annen senin uzulmemen için sana yansitmamali. iyi sabretmissiniz ben olsam çoktan vermiştim kadının ağzının npayini ve arkadasimida uyarmistim sert bir dille. yaşadıklarıniz size yetmiyormuş gibi bi de böyle can skci durumlar..

Arkadasin arkadas degilmiste annesini hic takma. Gerci anasina bak kizini al lafinin bir ornegi daha. Demekki arkadasin bunlari eglenerek annesine anlatmis, annesi de her yeniden gundeme getirdiginde bundan bir haz aliyor. Bu hikayedeki zavalli olan sadece ikisi ; Ne kadar bos hayatlari, kati kalpleri varki baskasinin acisindan prim yapiyorlar.
Boyle seviyesizlerin ne dusundugu onemlimi ki sen orada takilip kalacaksin?
Tek yapman gereken, annene nasil kirildigini anlatman. Rica et ya o kadinla gorusmesin, ya da en azindan konustuklarini sana yansitmasin.

Arkadasin dedikonun kaynağı anasına kizma. Birde herseyi paylaşmayın oyle

Arkadaş bildiğinizi tanımış oldunuz. Bundan sonra her şeyinizi anlatmayın. Gelin burada bize anlatın, içinizi buraya boşaltın.
El alemin ağzı hiçbir konuda durmaz, takmayın.

Amaaaan bunlar olağan şeyler değil ki hayatın içinde hep olan şeyler. En iyi dost sır saklayan hazımsızlık sorunu yaşamayan arkadaştır. Öyle birileri zor bulunur bulununca da kaybedilmemeli .

iyi de burda sıkıntı senin arkadaşın bence. sırlarını onunla paylaşmadan önce bi daha değerlendir istersen. Ne kadar anlatma desen de annesidir anlatacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…