Siz yeter ki gerçekten dedikodunun tiksindiriciliğini idrak edebilin.ne yapabilir ne de yanınızdakilere yaptırırsınız...umarim dediginizi yapabilirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz yeter ki gerçekten dedikodunun tiksindiriciliğini idrak edebilin.ne yapabilir ne de yanınızdakilere yaptırırsınız...umarim dediginizi yapabilirim.
dogru diyosunuz ne diyeyim20ye yakin elemani yonetiyorsunuzda bi kendinizi yonetemiyor musunuz yahu?
insallah...Siz yeter ki gerçekten dedikodunun tiksindiriciliğini idrak edebilin.ne yapabilir ne de yanınızdakilere yaptırırsınız...
dogru diyosunuz ne diyeyim
Dimi iyi kız aslında:)))Kiyamam boyle cevap verince bi an icim kaynadi size :) neyse Allah kolaylik versin.. :)
Sen sadece Allah de gerisi nasıl güzel gelir hayırlısıyla.gece gece hatami yuzume vuranlardan Allah razi olsun.ofke kontrolu yapamadigim anlarda belkide kendimce hakliligim tasdiklensin diye ahiretimi riske atiyorum.sirf bu nedenle kendimi artik sevmiyorum.umarim yapabilirimde hergun buraya yazarim...
beni su pis huyuma ragmen guldurdunuz :) Allah razi olsunDimi iyi kız aslında:)))
insallahSen sadece Allah de gerisi nasıl güzel gelir hayırlısıyla.
Demeyin öyle lütfenbeni su pis huyuma ragmen guldurdunuz :) Allah razi olsun
aamin insallah.nefsime yenilerek yasiyorum duzeltebilmeyi de cok istiyorum ki ben artik bunun bi hastalik oldugunu dusunmeye basladim.kurtulurum umarim.kendimle derdimDemeyin öyle lütfen(sadece Allah merkezli yaşamaktır yaşamı anlamlandıran.Allah hepimizi affetsin...
Bu konuda ayetler ve hadisler okuyun.Allah sizi yarı yolda bırakmaz sadece biraz farkında olmak ve o gündelik hayata çok kaptırmadan yaşamak gerekli hepimize.ölüm hiç bizim başımızda yok sanırız ya oysa sabahımız meçhul...aamin insallah.nefsime yenilerek yasiyorum duzeltebilmeyi de cok istiyorum ki ben artik bunun bi hastalik oldugunu dusunmeye basladim.kurtulurum umarim.kendimle derdim
hemen basliyorum okumaya.gerekirse hic konusmayayim yeterki dedikodu yapmayim diyorum artikBu konuda ayetler ve hadisler okuyun.Allah sizi yarı yolda bırakmaz sadece biraz farkında olmak ve o gündelik hayata çok kaptırmadan yaşamak gerekli hepimize.ölüm hiç bizim başımızda yok sanırız ya oysa sabahımız meçhul...
İş yaptıramadığınız elemanın arkasından konuşmak yerine hakkında tutanak tutun. İş Kanununun 25'inci maddesinde "görevini ikazlara rağmen yapmamakta ısrar etmek" diye bir fıkra var. Ona dayanarak tutanak tutarsanız sizi ciddiye alırlar. Dedikoduyla ciddiyeti sağlayamazsınız. Yasal haklarınızı kullanın.herkese merhaba.ben onemli bi firmada yonetici olarak calismaktayim.ve yanimda yirmiye yakin elemanim var.is yaptiramadigim noktada sorun yasadigim elemani uyariyorum isten atilmasini da istemiyorum ama diger elemanlarin yaninda da farkli zamanlarda sinirlenip konusuyorum.sirf bu nedenden kendimle kavga halindeyim.dedikodu yapiyorum diye.nasil kurtulabilirim hem insanlari acitm
adan hemde kendimden uzaklasmadan