Dedikodu yaptığı kişi benim onun evsahibi olduğumu bilmeden diğer komşulara anlatmis. Sonrada aaa o muydu falan diye şaşırmışSiz bu dedikoduyu kimden duydunuz ki? Adı üstünde dedikodu, ya doğru değilse?
Cümlenizi pek anlamadım ama bence kavgaya ya da tersleşmeye gerek yok.Ya eşinizin dediği gibi yok sayın ve sözleşmesi bitince çıkarın kiracınızı ya da kulağıma böyle bişiler geldi diyerek nazikçe sorun.Kiracınızı size bu dedikoduyu ileten kişiyle yüzleştirmeniz gerekebilir.Ayrıca size ileten kişinin doğru söylediği ne malum.Gözle görüp kulakla işitmedikçe çok galeyana gelmemek gerek.Dedikodu yaptığı kişi benim onun evsahibi olduğumu bilmeden diğer komşulara anlatmis. Sonrada aaa o muydu falan diye şaşırmış
Neresi inandırıcı gelmedi anlamadım. Çok olağanüstü bir olay anlatmadım. Sinirlendigim için dertleşmek istedim. Burası sonuçta böyle bir sayfa. Her konuya girip inandırıcı gelmedi demekten vazgeçin. inanmıyorsanız da yorum yapmayin. Sonuçta buradaki hiçbir konunun kesinliği yok.Pek inandirici gelmedi neyse.
Karşı taraf söylememiştir demek istedi herhalde.Neresi inandırıcı gelmedi anlamadım. Çok olağanüstü bir olay anlatmadım. Sinirlendigim için dertleşmek istedim. Burası sonuçta böyle bir sayfa. Her konuya girip inandırıcı gelmedi demekten vazgeçin. inanmıyorsanız da yorum yapmayin. Sonuçta buradaki hiçbir konunun kesinliği yok.
6 yildir kiracin ve o kadar dualar etmis . Sonra dedikodu yapmis. Buraya yazana kadar acip telefon soraydin neden boyle soyledin diye. Madem iyiydiniz. Ben olsam sorarim. O yuzden cok sacmaNeresi inandırıcı gelmedi anlamadım. Çok olağanüstü bir olay anlatmadım. Sinirlendigim için dertleşmek istedim. Burası sonuçta böyle bir sayfa. Her konuya girip inandırıcı gelmedi demekten vazgeçin. inanmıyorsanız da yorum yapmayin. Sonuçta buradaki hiçbir konunun kesinliği yok.
Bende öyleGelecek ay kira zamanı geldiğinde mesaj atarak durumunuz zorsa vermeyin dersiniz. Yine verirse alırsınız veya bu ay verme diye yazarsınız. Tersleşmeyin. Elinizde kanıt olarak yazılı bş şey olsun. Takılmayın. İçinize sinmezse Sözleşme bitmesine yakın ev bakın dersiniz. Belki durum farklı olmuştur. Konuyu taşıyan kişi kira verdiniz mi diye sorup sonra söylenmiştir.
6 yildir kiracin ve o kadar dualar etmis . Sonra dedikodu yapmis. Buraya yazana kadar acip telefon soraydin neden boyle soyledin diye. Madem iyiydiniz. Ben olsam sorarim. O yuzden cok sacma
Kısaca komşular benim oranın sahibi olduğumu bilmedikleri için Ayşe'nin evsahibide ona böyle böyle yapmış diye konurken yakın olduğum komşum oranın sahibi vetsiz o öyle birşey yapacak insan değil deyince olay ortaya çıkıyor. Zaten kendine iyilikle konuşmaya karar verdim. Bakalım derdi neymisAnnemler de yeni evliyken bir akrabanin evine kiraya cikmislar. Her şey gayet güzel gidiyormuş.
Sonra öğrenmişler ki akraba memlekete gidince yedi düvele demiş ki; "kira ödemiyorlar, acidigimdan ev verdim. Zavallı kız hep dayak yiyor. Komşular da rahatsız"olayların doğruluk payı kesinlikle sıfır bu arada.
Niyeyse yaymış böyle, tabii bizimkilerin de kulagina gelince çıkmışlar o evden.
Sizin kiracı da onların tayfadandir belki.
Ben olayın doğruluğuna inandim ama kimden duyduğunuzu merak ettim. Belki de duyduğunuz kişi işin içine yorum katmıştır
Ama dedikodu şekil değiştirip yayılır.Kısaca komşular benim oranın sahibi olduğumu bilmedikleri için Ayşe'nin evsahibide ona böyle böyle yapmış diye konurken yakın olduğum komşum oranın sahibi vetsiz o öyle birşey yapacak insan değil deyince olay ortaya çıkıyor. Zaten kendine iyilikle konuşmaya karar verdim. Bakalım derdi neymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?