• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dedikoducu komşumuz

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
ya arkadaşlar benim sinirrr olduğum biri var arkadaşımın annesi aynı zamanda komşumuz .. kızıyla ben aynı dönemde evlendik onun bebeği var benim yok her gidişimde bebek yok mu yapsana bi tane bilmem ne herkesin içinde soruyor zaten arada bir farkediyorum kızıda hava atıyor bana bakarak bebğini seviyor bunun gibi şeyler yapar hep ve bana sürekli niye hamile değilsin filan diye soruyor iyi niyetle sormadığını biliyorum ağzımdan laf alıp dedikodu malzemesi yapmaya çalışıyor çok bunaldım artık düşünmüyorum, daha zamanı var demekten yoruldum her soruşunda avaz avaz bağırasım varr ama yaşlı diye tutuyorum kendimi ne yapmamı önerirsiniz yardım lütfen arada arkadaşım olmasa terslerim ama yapamıyorum işte :((

ya arkadaşlar benim sinirrr olduğum biri var arkadaşımın annesi aynı zamanda komşumuz .. kızıyla ben aynı dönemde evlendik onun bebeği var benim yok her gidişimde bebek yok mu yapsana bi tane bilmem ne herkesin içinde soruyor zaten arada bir farkediyorum kızıda hava atıyor bana bakarak bebğini seviyor bunun gibi şeyler yapar hep ve bana sürekli niye hamile değilsin filan diye soruyor iyi niyetle sormadığını biliyorum ağzımdan laf alıp dedikodu malzemesi yapmaya çalışıyor çok bunaldım artık düşünmüyorum, daha zamanı var demekten yoruldum her soruşunda avaz avaz bağırasım varr ama yaşlı diye tutuyorum kendimi ne yapmamı önerirsiniz yardım lütfen arada arkadaşım olmasa terslerim ama yapamıyorum işte :((

bu arkadasınız bebegını sıze bakarak seven mı yoksa bu kız kardesı felan mı?
eger arkadasınız ıse gorusmeyı azaltmalısınız
yada bebegını sıze bakarak sevmıyor belkı sız kuruntu edıyorsunuz dıger secenek sızın
onemsedıgınız kadar sızı onemsemıyor.
sınırlerınızı bu kadar yıpratan ınsanlarla neden gorusuyorsunuz acaba??

Ben de öyle köşeye sıkıştırıldığım zaman "kocamla geziyoruz tozuyoruz, başbaşa keyfimize bakıyoruz, kendime de rahat vakit ayırabiliyorum, o yüzden çocuk ayakbağı olur şimdi bize, hayatım kısıtlansın istemiyorum henüz" diyorum...
Tamam isteyen yapsın çocuk da, sanki mesih dünyaya getirmiş gibi çocuğunu gözüme sokan insanlara sinir oluyorum ben de.
Sözüm meclisten dışarı, ufku dar olan insan öyle belli ediyor ki kendini, kocalarına evlat, ailelerine torun vermekten başka vazifeleri yokmuş şu hayatta gibi bir duruma düşürüyorlar kendilerini, ama farkında değiller.

ben boyle cocuk yap diye israr eden kisilerin rahatligi kiskandiklarini dusunuyorum,kacmiyorya yaparim biz boylede mutluyuz de:61:

elli kere sordun teyze basmıyomu kafan düşünmüyorum ..ayrıca evlenir evlenmez çocuk fikri bana çok banaaal:))) gelioo de...
işin şakası var öle insanlar bende bu tarz şeylerle karşılaştığımda allah affetsin bi hikaye ile onlara laf sokuyorum...
mesela sürekli çocuk yokmu diyen soran birine gidiyorum...kapıdan girdim sinirli sinirli:))) noldu cnm neden sinirlisin
ya bu insanlar aptalmı alt komşuyla denk geldim her gördüğünde insan çocuk yokmu diye sorarmı ya salakmı ne niyetininde kötü olduğu belli ..böyle insanların allah belasını versin diyom:)))) karşımdakide bi daha soramıyo alt komşunun haberi bilem yok zavallım :))))

her defasında aynı cevabı ver üstünde durma gül geç canım:31:
benimde bir tanıdığım var ara sıra görürüm bu kadını ama beni her gördüğünde bir tane daha yapmayacakmısın diye sorar:27: bende hep hayır istemiyorum bu kadar yeter allah olmayanlara versin diyorum
yani sinir bozucu bir durum seni anlıyorum ama ne yapalım arada gördüğüm için bu insanları durumu idare ediyorum :97:eğer sık görüşüyorsan bu insanlarla daha az görüş çok da canını sıkma:89:

kızlar saol evet haklsıınız rahatlığımı kıskanıyolar ama boğasım geliyor onu yaaa tek amacı beni üzmek ''bak benim kızımın bebeği var senin yok '' bunu gözüme gözüme sokmak sürekli hatırlatmak :( halbuki kızı arkadaşım ve bende olup onda olmayan maddi manevi bi çok şeyi söylemem belli etmem , onun yok belki üzülür diye düşünürüm. ama onların bana yaptığına bakın zoruma gidiyor onların hatalarını kapatırım hep saygısızlıklarını görmezden gelirim ama anlamazlar üsütüne bide bana yaparlar nasıl davranmalıyım sizce ?*

Kız ..... ,sen çocuk doğurduktan sonra bunadın herhalde ...Hep aynı soruları soruyorsun,derdim ben olsam . :D

siz de amann keyfim yerinde şimdi çocuk yapmıcam yapınca haber veririm deyip gülün her defasında:):)valla sizi düşünmeden sürekli sıkıntıya sokan kişileri hiç çekinmeden sizde sıkıntıya sokun ozman süper oluyor:)

artık görüşmüyorum onlarla inş. karşıma tesadüfen filan çıkmazlarrr meğerse çevremdeki herkes onlar için aynı şeyi düşünüyormuş onlardan ne komşu olur ne dost olur diyolar

Niye bu kadar takıldınız ki,çevrede patavatsız çok herşeye karışırlar iyi ya da kötü niyetli.Ya
görüşmeyi kesin ya da ağzının payını verip oturtun kendi kendini yiyeceğinize..

Biz kocamla gezeceğiz tozacağız günümüzü gün edeceğiz çocuk sizi bağlıyordur eve malum. Biz her şeyi tattıktan sonra bu yüce duyguyuda tatmak istiyoruz zamanı var vs. de. Çocuk eve bağladığından değil yanlış anlamayın çocuklu anneler ben sadece kızın ağzını kapatsın diye söyledim

Malesef bazı kadınlar doğurganlığı bir başarı ölçütü,
kocalarını hünkâr,çocuklarını da şehzadeymişcesine gözümüze sokarlar.
Tamam kuzguna bile yavrusu şahin görünür ama
seninle aynı durumda olmayan bir başkasının bu canını acıtma sevdası nedir yani?
Aynı psikopatlık diğerinden önce nişanlanan,evlenen bazı insanlarda da vardır.
Bana ne,kime ne?
Hayat senin,evlilik senin,bebek senin.
Çok can sıkan bir durumdur inan çok iyi anlıyorum.
Hele deli gibi istiyorsan ve bazıları kadar şanslı değilsen zaman konusunda,
kişilik de tam oturmamışsa karşındaki insan da vay haline...
Bir kere istiyorsan ve doğa sana beklemeni emrediyorsa hiç belli etmeyeceksin.
''istemiyorum,hayatımızı yaşıyoruz,bebek her zaman olur.iki kişi bir eğleniyoruz bir eğleniyoruz sormayın gitsin,
bebek olsa burnumu çıkaramam kapıdan''de geç...
Asla öyle değil tabi.Bebek evin neşesi,gerçekten bir aile olduğunun en özel ıspatı.
Ama bu hayatta zaaflarını göstermeyeceksin kimselere.
Canına okurlar yoksa.
Seni yaralamak için en hassas,en kırılgan noktan ne ise hiç acımadan sonuna kadar vururlar.
Ve bunu bazen en yakınların yapar,bazen denyo üç-beş komşu.
Sakın omuzların düşmesin öylelerinin yanında.
Onlar cahil,onlar kadın olmayı sadece doğurganlık ve evlilikten ibaret görenler.
Seni beni anlayamazlar.
Ama eğer zaten çocuk düşünmüyorsan daha zamanı olduğuna inanıyorsan,
hiç takılma.Gül ve geç...
Zaten istemiyor olmakla,isterken sahip olamamak inan o çirkin durumlarda
birbirinden çok farklı duygular yaşatır.
Her iki durumda da hiç belli etmemek ve ''ne saçmalıyorsunuz''gibi bakışlarla umursamaz davranmak
ve onları yok saymak en güzel karşılık.

Benim de ablam evlendi 2010da..Patronumun eşi kendini zorla davet ettirdi.Hergün patron "Ayşe ablan diyor davetiye vermeyecek mi?" Ama hergün ya bu nedir :S Ben ayıp olmasın diye davet etmedim aslında.Çünki benim düğünüm değil, gelmek zorunda değiller.Neyse böyle hergün sorunca mecburen davetiye verdim.Düğüne geldiler falan.Kadın şimdi de her gelişinde "ablanın bebeği yok mu, neden yapmıyorlar, bak sonra olmaz ha, kaynanası kafasına kakar" vs vs.Ayyy sinir oluyorum ya.Sana ne be kadın.Ay ne salak insanlar var ya sen git oğullarını evlendir, başka şeylerle uğraş..PFffffffffffffffff şimdi senin konunu görünce aklıma geldi böyle.Çok sinir bozucu

Benim de ablam evlendi 2010da..Patronumun eşi kendini zorla davet ettirdi.Hergün patron "Ayşe ablan diyor davetiye vermeyecek mi?" Ama hergün ya bu nedir :S Ben ayıp olmasın diye davet etmedim aslında.Çünki benim düğünüm değil, gelmek zorunda değiller.Neyse böyle hergün sorunca mecburen davetiye verdim.Düğüne geldiler falan.Kadın şimdi de her gelişinde "ablanın bebeği yok mu, neden yapmıyorlar, bak sonra olmaz ha, kaynanası kafasına kakar" vs vs.Ayyy sinir oluyorum ya.Sana ne be kadın.Ay ne salak insanlar var ya sen git oğullarını evlendir, başka şeylerle uğraş..PFffffffffffffffff şimdi senin konunu görünce aklıma geldi böyle.Çok sinir bozucu
malesef canım bazı kadınlar dedikodu malzemesı arıyolar ama baskalarının canlarını yaktıklarını farketmıyolar

Aman boşver çocuk yapmak sanki çok maharet onu yetiştirmektir asıl konu.
Buda her insan yapacak diye bir şey yok benim hiç çocuğum olmayacak.
Kökten çözüm ürettim çünkü hiç istemiyorum.
Bana deseler size mi kaldı düşünmesi derdim. Terbiyesizlik çünkü.

tatlım yanlıs anlama da sankı sen bıraz alınganlık yapıyormus gıbısın .komusunun yaptıgı patavatsızlıga bıle dedıkoducu olarak nıtelendırıyorsun ,oysa kı dedıkodu apayrı bırsey ,arkadan cekıstırmektır .senın komsun senın yuzune karsı soyluyor arkandan cekıstırmıyormus kı .ayrıca kızı sızın gozunuzun onunde cocugunu sevmesıne takmanız bıraz doldugunuzdan nıspet yaptıgını sanıyor olabılırsınız de .hem sız neden bu kadar takıldınız kı ,konunuza gore cocuk yapamama gıbı bı durumunuz yok ,kendı tercıhınız cocuk yapmamak .kendı tercıhınız ken neden cocuk yapmıyorsun dıyenlere karsı bozuluyorsunuz ? hayatımı yasamak ıstıyorum demenız yeterlı ne var kı bunu soylemekte gayet normal bısey yanı tercıh meselesı .ama tam tersı olup da ,cocuk yapmak ısteyıpde olmuyorsa ve bunu sıze sureklı soyluyorlarsa o zman yaptıkları gercekten ayıp ve senı de kırar .ama belırttıgım gıbı ,cocuk yapamama gıbı bı durumunuz yokken tamamen kendı tercıhınızle yapmıyorsanız ,kımın ne soyledıgı umrunuzda olmamalı bence .yapınca da ele dosta gosterır olur bıter .:9:

evet tatlım çok güzel demişsin kendi isteğimle olsaydı kırılmazdım ama ben çocuk istiyorum bi problemimiz olmadığı halde hala sahip olamadık onlara söylemedim tabi ama tahmin ediyolar onlardan sakladımı düşündükleri için canımı acıtıyolar çünkü çocukları çok severim onların bebeğinide seviyorum annem annem diye sevdim kadın bana dediki doğurda anne ol dedi çok gücüme gitmişti anlatabildim mi dedikoducu dememinde sebebi şudur; kalabalık bi aileler ve benim arkamdanda herkese yaptıkları gibi konuştuklarından eminim :(

Back
X