Dedikoducu mu oldum

samyyard

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2018
53
14
38
meraba herkese. arkadaslarla sohbet ediyorduk eski ortak bir arkadasımız bana bebeği olacağını söylemisti ama soylerken kimseye soyleme falan diye anlattı. neyse bu arkadaslarla daha oncede yan yana geldik anlatmadım. o arkadasın yine mevzusu gecti napiyor falan diye konustuk. kendi kendime bebek büyümüstür karnı cıkmıstır diye düsündüm bebeği olacakmıs dedim.ortamda diğer arkadasta biliyormus, banada kmseye deme diye anlattı ondan soylemedim dedi bi de simdide içim rahat değil insanların özelini konuşmuş gibi hissettim. sizce?

Hamilelik niye saklanır anlamış değilim ya neyse size söylenmemesini tembihlenen şeyi söylemeseymişsiniz yine de

Bunu vicdan azabı yapmanız bile iyi bı insan olduğunu gosteriyor
o konusmanın üzerine defalarca görüstüm arkadaslarla bahsi geçse de anlatmadım ama sonra bi şüphe ettim kendimden

banada kmseye deme diye anlattı ondan soylemedim dedi bi de
Sorunun kendısı bu arkadaş olacak diyim ben

Eski okul arkadaşım hemşire geçenlerde sağlık ocağında karşılaştık bana hamile olduğunu söyledi ve kimseyle paylasma nazardan korkuyorum dedi tamam dedim sonra aradan bı kaç hafta geçti ve ortak bı arkadaşımız o hamile arkadaşı sordu bende iyi hamile dedim öyle birdenbire çıktı ağzimdan veee dün kızımın aşısı vardı sağlık ocağına gittik sordum arkadaşıma hamilelik nasıl gidiyor diye iki hafta önce düşük yaptım dedi o kadar şaşırdım ki konunuzu okuyunca bı an kendimden şüphe ettim ben miyim diye

Göbeği çıkar ya da çıkmaz size kimseye söylememeniz tembihlenmiş, kadın doğurmadan hatta bunu kendisi duyurmadan konuşmak size düşmezdi.

.

Son düzenleme:
Göbeği çıkar ya da çıkmaz size kimseye söylememeniz tembihlenmiş, kadın doğurmadan hatta bunu kendisi duyurmadan konuşmak size düşmezdi.
cok haklısın ben de kızdım kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…