ya evet hiç sormaaİlk kaydırmayı siz yapmışsınız kusura bakmayın
Hamilelik niye saklanır anlamış değilim yameraba herkese. arkadaslarla sohbet ediyorduk eski ortak bir arkadasımız bana bebeği olacağını söylemisti ama soylerken kimseye soyleme falan diye anlattı. neyse bu arkadaslarla daha oncede yan yana geldik anlatmadım. o arkadasın yine mevzusu gecti napiyor falan diye konustuk. kendi kendime bebek büyümüstür karnı cıkmıstır diye düsündüm bebeği olacakmıs dedim.ortamda diğer arkadasta biliyormus, banada kmseye deme diye anlattı ondan soylemedim dedi bi desimdide içim rahat değil insanların özelini konuşmuş gibi hissettim. sizce?
o konusmanın üzerine defalarca görüstüm arkadaslarla bahsi geçse de anlatmadım ama sonra bi şüphe ettim kendimdenBunu vicdan azabı yapmanız bile iyi bı insan olduğunu gosteriyor
meraba herkese. arkadaslarla sohbet ediyorduk eski ortak bir arkadasımız bana bebeği olacağını söylemisti ama soylerken kimseye soyleme falan diye anlattı. neyse bu arkadaslarla daha oncede yan yana geldik anlatmadım. o arkadasın yine mevzusu gecti napiyor falan diye konustuk. kendi kendime bebek büyümüstür karnı cıkmıstır diye düsündüm bebeği olacakmıs dedim.ortamda diğer arkadasta biliyormus, banada kmseye deme diye anlattı ondan soylemedim dedi bi desimdide içim rahat değil insanların özelini konuşmuş gibi hissettim. sizce?
Sorunun kendısı bu arkadaş olacak diyim benbanada kmseye deme diye anlattı ondan soylemedim dedi bi de
evet evet kaçmamalıydı hoş olmadı bak diğer arkadas ne güzel ketumO da maşallah herkese söylemiş ama kimseye söyleme demişilk söyleyenin siz olması olmasa iyiydi
anlamadımSorunun kendısı bu arkadaş olacak diyim ben
benden çıkmayaydı iyidiMerak etmeyin herkez biliyordur zatenkimse kimseye söylemiyordur
Benimde haberim vardı sustum diyen söyleyecek bence. İstersen arkadaşına haber ver dedim diyede. Zaten karnı çıkmıştır onun belkide gizlemiyordur artık.anlamadım
meraba herkese. arkadaslarla sohbet ediyorduk eski ortak bir arkadasımız bana bebeği olacağını söylemisti ama soylerken kimseye soyleme falan diye anlattı. neyse bu arkadaslarla daha oncede yan yana geldik anlatmadım. o arkadasın yine mevzusu gecti napiyor falan diye konustuk. kendi kendime bebek büyümüstür karnı cıkmıstır diye düsündüm bebeği olacakmıs dedim.ortamda diğer arkadasta biliyormus, banada kmseye deme diye anlattı ondan soylemedim dedi bi desimdide içim rahat değil insanların özelini konuşmuş gibi hissettim. sizce?
cok haklısın ben de kızdım kendimeGöbeği çıkar ya da çıkmaz size kimseye söylememeniz tembihlenmiş, kadın doğurmadan hatta bunu kendisi duyurmadan konuşmak size düşmezdi.
Orası yanlış tabibenden çıkmayaydı iyidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?