dedikodumu yapan kuaför

kuafor ortamların hepsı aynı canım .cok sık gıttıgın bır kuafor bıle olsa

samimi olmamaya özen göstermek gerekıyor her zaman .

cunku her turlu dedıkodu var malesef o ortamda .kısacası tam dedokodu

kazanıdır .en samımı musterısı hatta arkadasının arkasından bıle oyle

atıp tutuyolar ki sızın duyduklarınız ınan hıc bırsey :)

bi'de haftada 2 kere kuafore sadece fön ıcın mı gıdıyorsunuz ?

tamam bakımlı olmak iyi bırsey ,ama artık tum kuafor malzemelerı elımızın altında

olduktan sonra kuaforlere bu kadar para baymaya gerek yok bence .

artık oyle son teknolojı kalıtelı makınalar cıktı kı ,evımızde verdıgımız sac sekıllerını

kuaforde bulamıyoruz .yanı en azından kendı adıma konusayım ; ben kendı cektıgım

fönü ,yaptığım maşanın görüntusunu en elit kuaforde bıle bulamıyorum .

iri dalgalar yap dersin ,koyun kıvırcıgı yapıp gonderırler .kabarık hacımlı olsun dersın

abuk subuk spreylerı kafana bosaltıp hacım katmaya calısırlar . kaş aldırmaya gıdersen

ıp gıbı kasla gonderırler senı .en ıyısı herseyını kendın yapmak kı elımızın altında

makınalar olduktan sonra da gerek yok bence her hafta gıtmeye .

bızım evde kullandıgımız saç ürünlerı bıle kuaforlerın kullandıklarından daha

kalıtelı urunler oluyor .ben tum sac urunlerımı kuafor pazarından alırım .fönumude

masamıda boyamıda sac bakımımıda kendım yaparım .

.kuafore sadece 3ay da bır kesıme gıderım baska da gıtmem .

Son düzenleme:
benim kuaförüm hiç dedikodu yapmaz.
en azından bana hiçbirşey anlatmaz, belki beni mahkeme duvarı suratlı gördüğü içindir
ama başkalarınada birşey anlatmıyor, duymuyorum yani. hiç konuşmazlar (2 taneler). sadece hoşgeldin hoşgeldin, nasıl yapalım güle güle güle güle o kadar
ve 3 senedir onlara gidiyorum.

Son düzenleme:
Benim kuaförüm de mahalle kuaförü ama dedikodu yapmaz, eğlenceli konulardan konuşurlar, sohbet ederler. Yani mahalle kuaförleri dedikodu yapar diye birşey yok. Kullandıkları malzemeler en iyi malzemelerdir ve temizdir her zaman toparlar, temizlettirirler ortamı ve gözü her zaman kendi işini yaparken diğer müşterilerle ilgilenen elemanındadır, ilgisiz kalmaz. Fiyatları da ona göre mahalledeki diğer kuaförlerden pahalıdır. Yani bir saç boyası için 300 lira olan kuaförle aynı malzemeyi kullanırlar ama tabii fiyatları o kadar değil. Zaten benim çocukluğumdan beri oradalar ve işlerini iyi yaparlar. Özellikle saçımı ona kestiririm, sen kes diye, çok kesmesin ve modeli düzgün olsun diye, eşine kestirtmem saçımı çocukken çok kısa keserdi. :9: Onun için saçım kesilecekse kendisi keser, daha kolay olan işleri başkasına yaptırır.

Sir makinasına git al bi tutam yapıştır kafasına görsün bakalım saçı kesilince neler gissediyormuş :47:

Kızlar gittim bugün, çokta mesafeli davrandım..
sonra perçemlerimi düzeltirmisin ama yine baştan savma yapma, bak bekleyen müşterinde yok,
yavaş yavaş yap dedim...
aa olurmu öyle şey nezaman öyle yaptım falan bi ton bişiler zırvaladı...
cevap dahi vermedim...
bundan sonrada meraba meraba başkada muhattap olmicam zaten:20:

kuafor ortamların hepsı aynı canım .cok sık gıttıgın bır kuafor bıle olsa

samimi olmamaya özen göstermek gerekıyor her zaman .

cunku her turlu dedıkodu var malesef o ortamda .kısacası tam dedokodu

kazanıdır .en samımı musterısı hatta arkadasının arkasından bıle oyle

atıp tutuyolar ki sızın duyduklarınız ınan hıc bırsey :)

bi'de haftada 2 kere kuafore sadece fön ıcın mı gıdıyorsunuz ?

tamam bakımlı olmak iyi bırsey ,ama artık tum kuafor malzemelerı elımızın altında

olduktan sonra kuaforlere bu kadar para baymaya gerek yok bence .

artık oyle son teknolojı kalıtelı makınalar cıktı kı ,evımızde verdıgımız sac sekıllerını

kuaforde bulamıyoruz .yanı en azından kendı adıma konusayım ; ben kendı cektıgım

fönü ,yaptığım maşanın görüntusunu en elit kuaforde bıle bulamıyorum .

iri dalgalar yap dersin ,koyun kıvırcıgı yapıp gonderırler .kabarık hacımlı olsun dersın

abuk subuk spreylerı kafana bosaltıp hacım katmaya calısırlar . kaş aldırmaya gıdersen

ıp gıbı kasla gonderırler senı .en ıyısı herseyını kendın yapmak kı elımızın altında

makınalar olduktan sonra da gerek yok bence her hafta gıtmeye .

bızım evde kullandıgımız saç ürünlerı bıle kuaforlerın kullandıklarından daha

kalıtelı urunler oluyor .ben tum sac urunlerımı kuafor pazarından alırım .fönumude

masamıda boyamıda sac bakımımıda kendım yaparım .

.kuafore sadece 3ay da bır kesıme gıderım baska da gıtmem .

haklısın canım ama saçlarım kıvırcık, arada kendim maşa yapıyorum ancak o bile çok uğraştırıyor..
fönde kolayıma geldiği için kuaförde yaptırıyorum hemen.. maalesef okadar becerikli olamadım:31::31:

araya mesafe koy.

arada laf çarptır. sanki bir arkadaşının başına başka kuaförde gelmiş gibi aynı cümleleri söyle.

anlar herhalde.

Back
X