🦌

Yaaaaa foto isterem foto isteremmm suratınıza koca koy kaynananınkine de

Kuzum diyet bakımından mı diyorsun? Bir gecelik ufacık bir kaçamak yapma şansın var mı ki?
Yok hayir canim. Kaçamak zaten yapiyorum onda sikinti yok
Ya ben yagcioglundan alman pastasi begendim. Ondan iki tane alacaktim. Ama bugun dukkana gideyim dedim başka bir semtte orasi. Baktik el degistirmis. Netten almayada guvenemiyorum

Yok hayir canim. Kaçamak zaten yapiyorum onda sikinti yok
Ya ben yagcioglundan alman pastasi begendim. Ondan iki tane alacaktim. Ama bugun dukkana gideyim dedim başka bir semtte orasi. Baktik el degistirmis. Netten almayada guvenemiyorum
Anladım kuzum haklısın ama belki yorumlarına fln bakarak hareket edebilirsin netten

İyi aksamlar kızlar. Kokmalı perocum yazamadım çocuklarla ve görüncemle parka gittik sonra bir sürü isler falan anca baktım tekrardan. Toprağın hayırlı olsun su geyigin yanına bireyler koysan zor tıklıorum ben guccukya açmak zor geldi anam bacım . Hayat şartlarına deginirsek hicc çıkılmaz o konudan zaten . Eeee ne var ne yok kızlar. Mart anaları 2

Merhaba eski dünüşüm ben de durumlar vahim ama gidiyorum son 2 gün vee kv bizimle gelmiyor çünkü benim sınıflarım açılmıyorr buna bir halay istereeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…