- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Hahahha haklısın perooom hadi halay başı sen olCık cik cix halay gecerde beni etiketlemessin ha çok ayiphic yakıştıramadımneyse mutluluğuna veriyorum ho ho tililili
Yok habersiz daga guzel şokAllah razı olsun kankamyoksa küstün mü kız bana bak silme ha İnstagramdan fln ya da silersen haber ver
Resimli pasta da güzel bir anı bırakıyor canım güzel bir doğum gününüz olsun inşallahCok hos cnm bizim aklimizda klasik resimli pasta var :)
Kocan mı sildi diye sorarım kanka ama ben sanaYok habersiz daga guzel şok
Ayyy kanka kocami cok seviyomKocan mı sildi diye sorarım kanka ama ben sana
Kız şimdi siz böyle uygun diyince içime bir kuşku düştüUygunmus biz haci seyidde sorduk 10 kisilik 240 tl dedi.aslinda cikip bakicaz da maasi bekliyoruz malum kapora istiyorlar :)
Ayyy kanka kocami cok seviyomherkesi silebilir hic kizmam
Canım bunlara ne oluyor? Bizimki o kadar hırçın ki habire vurmaca, kendini yere atmaca. Saçını fln da çekiyor napacam bilmiyorum. İnşallah geçicidir diyorum, geçmiş olsun kuzumVar ya az once burnumun diregi sizliyor cumlesini tam olarak yasadim, yasiyorumeslem bir kafa geçirdi felegim şaştı
Çok tatlı canimCanlar bu pastayı yaptırıyorum güzel mi sizce?
Hemen gecici olmuyo maalesef donem dobem şiddetleniyor. Aslinda birden oldu sinirle yapmadı. Ama dediğin gibi kendini yere atma basladi. Ablasindan cok cekmistik. Psikolog anlayinca yumusak yere yatirin diyoduCanım bunlara ne oluyor? Bizimki o kadar hırçın ki habire vurmaca, kendini yere atmaca. Saçını fln da çekiyor napacam bilmiyorum. İnşallah geçicidir diyorum, geçmiş olsun kuzum
İşte sorunun cevabi burda. Bu yuzden yeme atagina geciyosun. Bende bu aksam baya bir cikolata yedim. Bu aralar adapte olamıyorumOff herifte bu hafta gece vardyasnda sıklyorum
Kuzum yok ya bu yeni delki 1 2 aya yakındır böyleyim kiloda almiyorm zaten diye rahat raha t takiliyrm sankiİşte sorunun cevabi burda. Bu yuzden yeme atagina geciyosun. Bende bu aksam baya bir cikolata yedim. Bu aralar adapte olamıyorum
Benimkide emerken alnina vurmaya basladi hizini alamio zaarHemen gecici olmuyo maalesef donem dobem şiddetleniyor. Aslinda birden oldu sinirle yapmadı. Ama dediğin gibi kendini yere atma basladi. Ablasindan cok cekmistik. Psikolog anlayinca yumusak yere yatirin diyodusanki katlanabilecek sinirimiz var gibi. Birde biz bugun yusrayla ciktik. Eslem annemle kaldi. Kendi yuzune vuruyomuş
Anladim ama dikkat et sen yine de kontrollu gitKuzum yok ya bu yeni delki 1 2 aya yakındır böyleyim kiloda almiyorm zaten diye rahat raha t takiliyrm sanki
Benimki emerken beni ittiriyo. Sonra meme agzindan kacinca sinirlenip hışımla tekrar saldiriyo o zaman ne diye ittirip kaktiriyon dimkBenimkide emerken alnina vurmaya basladi hizini alamio zaar
Aynen canim.kilo almasakta aşırı yemek saglk icin iyi deil..mesela fazla yedigim zaman ertesi gunu sanki ellerim sis uyaniyorumAnladim ama dikkat et sen yine de kontrollu git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?