🦌

Uygunmus biz haci seyidde sorduk 10 kisilik 240 tl dedi.aslinda cikip bakicaz da maasi bekliyoruz malum kapora istiyorlar :)
Kız şimdi siz böyle uygun diyince içime bir kuşku düştü nasıl bir pasta gelecek aceep yorumlara herkes çok güzel fln demiş ama bakalım kısmet

Var ya az once burnumun diregi sizliyor cumlesini tam olarak yasadim, yasiyorum eslem bir kafa geçirdi felegim şaştı
Canım bunlara ne oluyor? Bizimki o kadar hırçın ki habire vurmaca, kendini yere atmaca. Saçını fln da çekiyor napacam bilmiyorum. İnşallah geçicidir diyorum, geçmiş olsun kuzum

Kızlar ben bu ara manyk gibi yiyorum neden acaba.inanılmaz ekmek felan ki ben bu kadar ekmek yemezdim.dusunun her ogunde yesem 1 ekmek yerim kendimi tutuyorm..ve onun disinda suanda bile canm ekmek cekti 1 taneye yakin yedim

Off herifte bu hafta gece vardyasnda sıklyorum

Canım bunlara ne oluyor? Bizimki o kadar hırçın ki habire vurmaca, kendini yere atmaca. Saçını fln da çekiyor napacam bilmiyorum. İnşallah geçicidir diyorum, geçmiş olsun kuzum
Hemen gecici olmuyo maalesef donem dobem şiddetleniyor. Aslinda birden oldu sinirle yapmadı. Ama dediğin gibi kendini yere atma basladi. Ablasindan cok cekmistik. Psikolog anlayinca yumusak yere yatirin diyodu sanki katlanabilecek sinirimiz var gibi. Birde biz bugun yusrayla ciktik. Eslem annemle kaldi. Kendi yuzune vuruyomuş

İşte sorunun cevabi burda. Bu yuzden yeme atagina geciyosun. Bende bu aksam baya bir cikolata yedim. Bu aralar adapte olamıyorum
Kuzum yok ya bu yeni delki 1 2 aya yakındır böyleyim kiloda almiyorm zaten diye rahat raha t takiliyrm sanki

Benimkide emerken alnina vurmaya basladi hizini alamio zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…