🦌

İstanbulda cok daha pahali ya. Bence iyiymiş.. burda 400 500den bahsediliyor...
Ooo çok pahalıymış canım orada, aslında orada daha çok vardır bu işlerle ilgilenen daha uygun olması gerekmez mi? Her şey almış başını gitmiş

Ooo çok pahalıymış canım orada, aslında orada daha çok vardır bu işlerle ilgilenen daha uygun olması gerekmez mi? Her şey almış başını gitmiş
Ya bu donemde satış yok diye abarttilar. Normal en kucuk pastalar bile 60 70 gidiyor. Ya aslinda genel olarak hersey pahali da. O konuya girmeyelim

Amam canim cok sevindim. Hayırlısıyla varın evinize. Zeynebim nasil iyimi adaşımız
Aynen kuzum valla hiç iyi gelmedi bu tatil bana kuzumun ellerine ayaklarına baktıkça içim sızlıyor mosmor geçmedi hala o kan damar yolu yerleri, ama çok şükür toparladık canım bugün kontrol vardı iyi dedi doktor azılar kabarmış ama gelmesi 1.5 2 ayı bulur dedi

İyi olmasına sevindim. Maalesef o surecler cok cok zooor. Eslem 50 günlüktü koronadan yattigimizda. Ah neler yaptilar nasil kan aldilar hâla içim sizlar. Hep agladim bende onla. Halbuki cok dayanikliyimdir

Merhaba eski dünüşüm ben de durumlar vahim ama gidiyorum son 2 gün vee kv bizimle gelmiyor çünkü benim sınıflarım açılmıyorr buna bir halay istereeem
Cık cik cix halay gecerde beni etiketlemessin ha çok ayiphic yakıştıramadım neyse mutluluğuna veriyorum ho ho tililili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…