- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ayyyy acayip mutlu oldum cnm çok güzel haber çokMerhaba eski dünüşüm ben de durumlar vahim ama gidiyorum son 2 günvee kv bizimle gelmiyor çünkü benim sınıflarım açılmıyorr buna bir halay istereeem
Kanka bilmemKankaaaa nerlerdesin kız sen hiç görüşemiyoruz
İstanbulda cok daha pahali ya. Bence iyiymiş.. burda 400 500den bahsediliyor...Canım 15 kişilik dedik biz 200 tl
Allah razı olsun kankamAyyyy acayip mutlu oldum cnm çok güzel haber çok
Ya kardiyo fitnes genel olarak birden yapilirsa zararli. Ben eliptige ilk basladigimda birkac gun oldu carpintimHangisi ebrununkimi zararli
Amam canim cok sevindim. Hayırlısıyla varın evinize. Zeynebim nasil iyimi adaşımızAllah razı olsun kankamyoksa küstün mü kız bana bak silme ha İnstagramdan fln ya da silersen haber ver
Ooo çok pahalıymış canım orada, aslında orada daha çok vardır bu işlerle ilgilenen daha uygun olması gerekmez mi? Her şey almış başını gitmişİstanbulda cok daha pahali ya. Bence iyiymiş.. burda 400 500den bahsediliyor...
Ya bu donemde satış yok diye abarttilar. Normal en kucuk pastalar bile 60 70 gidiyor. Ya aslinda genel olarak hersey pahali da. O konuya girmeyelimOoo çok pahalıymış canım orada, aslında orada daha çok vardır bu işlerle ilgilenen daha uygun olması gerekmez mi? Her şey almış başını gitmiş
Aynen kuzum valla hiç iyi gelmedi bu tatil bana kuzumun ellerine ayaklarına baktıkça içim sızlıyor mosmor geçmedi hala o kan damar yolu yerleri, ama çok şükür toparladık canım bugün kontrol vardı iyi dedi doktor azılar kabarmış ama gelmesi 1.5 2 ayı bulur dediAmam canim cok sevindim. Hayırlısıyla varın evinize. Zeynebim nasil iyimi adaşımız
Çok haklısın kuzum Allah sonumuzu hayır etsinYa bu donemde satış yok diye abarttilar. Normal en kucuk pastalar bile 60 70 gidiyor. Ya aslinda genel olarak hersey pahali da. O konuya girmeyelim
Tabi canim muhakkakYa kardiyo fitnes genel olarak birden yapilirsa zararli. Ben eliptige ilk basladigimda birkac gun oldu carpintim
İyi olmasına sevindim. Maalesef o surecler cok cok zooor. Eslem 50 günlüktü koronadan yattigimizda. Ah neler yaptilar nasil kan aldilar hâla içim sizlar. Hep agladim bende onla. Halbuki cok dayanikliyimdirAynen kuzum valla hiç iyi gelmedi bu tatil bana kuzumun ellerine ayaklarına baktıkça içim sızlıyor mosmor geçmedi hala o kan damar yolu yerleri, ama çok şükür toparladık canım bugün kontrol vardı iyi dedi doktor azılar kabarmış ama gelmesi 1.5 2 ayı bulur dedi
Nasrettin amcanın hikayesine döndü ya tutarsaYa sökmezse :)
Cık cik cix halay gecerde beni etiketlemessin ha çok ayiphic yakıştıramadımMerhaba eski dünüşüm ben de durumlar vahim ama gidiyorum son 2 günvee kv bizimle gelmiyor çünkü benim sınıflarım açılmıyorr buna bir halay istereeem
Nere gidyon daha halay cekecedukAyy varya poykurdumkadınına biliom suratinda poh emojisini düşünmek koptum gidiyorum
Cok hos cnm bizim aklimizda klasik resimli pasta var :)Canlar bu pastayı yaptırıyorum güzel mi sizce?
Uygunmus biz haci seyidde sorduk 10 kisilik 240 tl dedi.aslinda cikip bakicaz da maasi bekliyoruz malum kapora istiyorlar :)Canım 15 kişilik dedik biz 200 tl
Resimli mi o fiyatı veriyolarUygunmus biz haci seyidde sorduk 10 kisilik 240 tl dedi.aslinda cikip bakicaz da maasi bekliyoruz malum kapora istiyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?