🦌

Ebet premses barmaklarim tikalrken zorlaniyoooo
Hec sorma bende sonradan dedim suna keske 2 hece neyin de ekleyeydım dıehele tablette daha zor oluyo o iş. Heee ne yapam sen soyle. Bıde ben yapamıyorum sanırım yonetıcıden rıceeee etmek lazım

Kuzum diş bizde de çok şükür ateş yapmıyor ama kafa hep sıcak oluyor. Ya o ateş mevzusu geçen hafta yüreğimi ağzıma getirdi çok korkuyorum şuanda, bizimki ateş düşürücü kabul etmiyor kuzum aslında hiç bir şurubu kabul etmiyor. Calpol verince hele olduğu gibi kustu hepsini, bu arada çok geçmiş olsun kuzum hemencik çıkıversin inşallah

Vazgeçtim herseyden. Kayinpeder tutturdu pastayi ben alcam diye bütün hayalimin içine edildi. Gidicem normal pastaneden alcam bir pasta tamam..
Sana parasını versin kuzum ne kadar verecekse sen üstünü tamamlayıp kendine göre al kabul etmezler mi?

Yok canim. İlla karışır. Nerden dedi böyle bişey ben parasiyla almaya raziydim. Parayi veriyorlar ya düdüğü calacaklar illa. Gitsin alsin eşim karismicam
İnsanın hevesini kursaklarında bırakmasalar olmaz desene inşallah bir orta yol bulunur kuzum

Amin bebeğim ya biliyorum zorlandınız ana kız baya geçti bitti şükür . Bizimkinin de uyurken hala kafası terliyor evde sıcak değil üstünü de örttürmez. Hele o 1.7 tog uyku tulumu bildiğin yorgan sattım zaten dolaptan

Vazgeçtim herseyden. Kayinpeder tutturdu pastayi ben alcam diye bütün hayalimin içine edildi. Gidicem normal pastaneden alcam bir pasta tamam..
Niye karışırlar anlamam ... içinde kalmasın kuzum sen istediğin pastayı al onlar yokken kutla fotoğraf Çek olmaz mı

Kızlarrr selamm
Iyi hoşta şimdi buraya yazarsak zamanla diğer başlık pasif kalır konunun dışına cikariz vee bebelerimizden haber almayız gibi geldi bana..geyik orda da yapardik bea

Kızlarrr selamm
Iyi hoşta şimdi buraya yazarsak zamanla diğer başlık pasif kalır konunun dışına cikariz vee bebelerimizden haber almayız gibi geldi bana..geyik orda da yapardik bea
Bende düşündüm onu canım ya . Bebeler dışındaki mevzular da burda toplaşırız artık Yine bebelerimizle ilgili soru ve şikayetlerimizi orda paylaşırız

Bugun eslemin kulagini deldircektim ama pandemiden dolayi delmiyolarmis ucuz yirtti. Ananesi küpe aldi artik beklicek 2 sene
Hahaha ya ucuz yırtmış gerçekten içimde kalan nadir şeylerden . Şuan deldirsem de kulağını çekerek uyuyor biz mahvoluruz artık geciktik kendi istediği zaman deldirsin büyüyünce (Galiba yanlış yere yorumu yazdım B belgeseller in dediği gibi kafalar karıştı )

Kuzum sıcak olan evler için hiç uygun değil dediğin gibi uyku tulumları ayarını tutturmak çok zor oluyor ama benim ev baya büyük odası 23 derece fln oluyor üstünü de örttürmüyor diye kullanıyorum

Bizim de 23 derece bebeğim bizimki yangın babası gibi çok terliyor bi tarafı da çekmeseydi şaşardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…