Evet canım atarım sana istersen tasarımını özeldenResimli magnet mi?
Tamam canim atarsan sevinirimEvet canım atarım sana istersen tasarımını özelden
Ikisinin fotosunu dusunmezmisinResimli icin pahali geldi ama ismi var neticede
EbetNeyi iplemedim len gormedim kanka ayıp ediyon ha .ama ne diyon anlamadım başlığa ne yapım.. tiklamakta zorlaniyon demi
Hec sorma bende sonradan dedim suna keske 2 hece neyin de ekleyeydım dıeEbetpremses barmaklarim tikalrken zorlaniyoooo
Vazgeçtim herseyden. Kayinpeder tutturdu pastayi ben alcam diye bütün hayalimin içine edildi. Gidicem normal pastaneden alcam bir pasta tamam..Ikisinin fotosunu dusunmezmisin
Kuzum diş bizde de çok şükür ateş yapmıyor ama kafa hep sıcak oluyor. Ya o ateş mevzusu geçen hafta yüreğimi ağzıma getirdi çok korkuyorum şuanda, bizimki ateş düşürücü kabul etmiyor kuzum aslında hiç bir şurubu kabul etmiyor. Calpol verince hele olduğu gibi kustu hepsini, bu arada çok geçmiş olsun kuzum hemencik çıkıversin inşallahSenle konuştuktan sonra baktım da beyaz beyaz olmuş patlamış nerdeyse heralde o sıkıntı yapıyor kuzum ya . Ağrı kesici vereyim akşam uyutmasan bari .Eli hep ağzında zaten . Allahtan ateş falan yapmıyor bize diş
Sana parasını versin kuzum ne kadar verecekse sen üstünü tamamlayıp kendine göre al kabul etmezler mi?Vazgeçtim herseyden. Kayinpeder tutturdu pastayi ben alcam diye bütün hayalimin içine edildi. Gidicem normal pastaneden alcam bir pasta tamam..
Yok canim. İlla karışır. Nerden dedi böyle bişey ben parasiyla almaya raziydim. Parayi veriyorlar ya düdüğü calacaklar illa. Gitsin alsin eşim karismicamSana parasını versin kuzum ne kadar verecekse sen üstünü tamamlayıp kendine göre al kabul etmezler mi?
İnsanın hevesini kursaklarında bırakmasalar olmaz deseneYok canim. İlla karışır. Nerden dedi böyle bişey ben parasiyla almaya raziydim. Parayi veriyorlar ya düdüğü calacaklar illa. Gitsin alsin eşim karismicam
Amin bebeğim ya biliyorum zorlandınız ana kız bayaKuzum diş bizde de çok şükür ateş yapmıyor ama kafa hep sıcak oluyor. Ya o ateş mevzusu geçen hafta yüreğimi ağzıma getirdi çok korkuyorum şuanda, bizimki ateş düşürücü kabul etmiyor kuzum aslında hiç bir şurubu kabul etmiyor. Calpol verince hele olduğu gibi kustu hepsini, bu arada çok geçmiş olsun kuzum hemencik çıkıversin inşallah
Niye karışırlar anlamam ... içinde kalmasın kuzum sen istediğin pastayı al onlar yokken kutla fotoğraf Çek olmaz mıVazgeçtim herseyden. Kayinpeder tutturdu pastayi ben alcam diye bütün hayalimin içine edildi. Gidicem normal pastaneden alcam bir pasta tamam..
Karismicam artik. Nerden gösterirse ordan secerim işteİnsanın hevesini kursaklarında bırakmasalar olmaz deseneinşallah bir orta yol bulunur kuzum
Hevesim kalmadi artik ya boşverdimNiye karışırlar anlamam ... içinde kalmasın kuzum sen istediğin pastayı al onlar yokken kutla fotoğraf Çek olmaz mı
Bende düşündüm onu canım ya . Bebeler dışındaki mevzular da burda toplaşırız artıkKızlarrr selamm
Iyi hoşta şimdi buraya yazarsak zamanla diğer başlık pasif kalır konunun dışına cikariz vee bebelerimizden haber almayız gibi geldi bana..geyik orda da yapardik bea
Hahaha ya ucuz yırtmış gerçektenBugun eslemin kulagini deldircektim ama pandemiden dolayi delmiyolarmis ucuz yirtti. Ananesi küpe aldi artik beklicek 2 sene
Kuzum sıcak olan evler için hiç uygun değil dediğin gibi uyku tulumları ayarını tutturmak çok zor oluyor ama benim ev baya büyük odası 23 derece fln oluyor üstünü de örttürmüyor diye kullanıyorumAmin bebeğim ya biliyorum zorlandınız ana kız bayageçti bitti şükür . Bizimkinin de uyurken hala kafası terliyor evde sıcak değil üstünü de örttürmez. Hele o 1.7 tog uyku tulumu bildiğin yorgan sattım zaten dolaptan
Bizim de 23 derece bebeğimKuzum sıcak olan evler için hiç uygun değil dediğin gibi uyku tulumları ayarını tutturmak çok zor oluyor ama benim ev baya büyük odası 23 derece fln oluyor üstünü de örttürmüyor diye kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?