Canım ya Selin de öyle. Ağlıyor inliyor bazen dalıyor kendi kendine ağlayıp bazen alıyorum mecburen . Diş geliyor sanırım zaten beyaz beyaz damaklarıKanka ben de uykum açılmasın diye bakmıyorum artık tele gece kalkmalarınfabiz de dün 4 te kalkıp ceeee eee oynadık sonra da kaç kez kalktık Allah bilir bu aralar yaklaşık 4-5 gündür saat başı ağlayarak uyanma
Evet cnmResimli mi o fiyatı veriyolar
Hepimizin ins cnm :)Resimli pasta da güzel bir anı bırakıyor canım güzel bir doğum gününüz olsun inşallah
Cok tatli bencedeKız şimdi siz böyle uygun diyince içime bir kuşku düştünasıl bir pasta gelecek aceep yorumlara herkes çok güzel fln demiş ama bakalım kısmet
Pahali mi sizce? Birde seyran a sorucaz burdaResimli mi o fiyatı veriyolar
Ha ha haEfendim canım
Sayfayı ziyaret edenleri mi sayıyorsun
Çoğu zaman okumaya çalışıyorum ama pek yazamıyorum
Cok iyi valla ne diyim alin yaptirin kizlarEbru mebru bilmem ben öyle duydumkıçıma zor geldi demiyorum da
Yok artık yaaa o neymiş öyle . Burda da 10 kişilik sordum ben1917pinkterest pastası gibi şeker hamurundan 10 kişilik 150 TL civarı .
Bende resimli düşündüm ama yusra kesin kiskanir o yuzden vazgectimKizlar pasta konusinda ankarada bizde kisi hesabi degilde kilo hesabi yaptiriyoruz mesela 10 kisiye 2kilo pasta defne hep resimli istiyordu hep resimli yaptirdim en son 120 tl yaptirdik haziranda. Cimara dedesi ben yaptiricam dedi yine resimli olur heralde dusunmedim henuzdefnosa sormak lazim o kiskanmasin diye onun fikri onemli
Resimli icin pahali geldi ama ismi var neticedePahali mi sizce? Birde seyran a sorucaz burda
Çocuk mu uyaniktisağol bettoooomm tililili saat zabaan 7 si demi vay bana vaylar bana
Yok kuzu herifi beklerkene vardiya dan cıkıyor geceden.. Zaabaan körunde halay cekıyom ne manyagımÇocuk mu uyanikti
Maabbete davet hawarcıgımEfendim canım
Sayfayı ziyaret edenleri mi sayıyorsun
Çoğu zaman okumaya çalışıyorum ama pek yazamıyorum
İkisinin fotoğrafını yaptırsanBende resimli düşündüm ama yusra kesin kiskanir o yuzden vazgectim
O zamanda esleme haksızlık gibi geliyor. Magnet yaptircaktim ikisinin resminden onuda burda yapan yer yok nettende yetismezse diye kaldiİkisinin fotoğrafını yaptırsan
Kuzum bizim 8.de patladı önden ama arka azılar diyince doktor dedim ben de o yüzden muhtemelen, bir an evvel hepimizin kızanları çıkarıversin inci gibi dişleriCanım ya Selin de öyle. Ağlıyor inliyor bazen dalıyor kendi kendine ağlayıp bazen alıyorum mecburen . Diş geliyor sanırım zaten beyaz beyaz damakları
Sağol kuzumCok tatli bencede
Magnet yaptırıyorum ben daha doğrusu abimin eşi bu işi yapıyor o yapacakO zamanda esleme haksızlık gibi geliyor. Magnet yaptircaktim ikisinin resminden onuda burda yapan yer yok nettende yetismezse diye kaldi
Senle konuştuktan sonra baktım da beyaz beyaz olmuş patlamış nerdeyse heralde o sıkıntı yapıyor kuzum ya . Ağrı kesici vereyim akşam uyutmasan bari .Kuzum bizim 8.de patladı önden ama arka azılar diyince doktor dedim ben de o yüzden muhtemelen, bir an evvel hepimizin kızanları çıkarıversin inci gibi dişleri
Resimli magnet mi?Magnet yaptırıyorum ben daha doğrusu abimin eşi bu işi yapıyor o yapacakAtarım gelince size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?