🦌

Canım ya Selin de öyle. Ağlıyor inliyor bazen dalıyor kendi kendine ağlayıp bazen alıyorum mecburen . Diş geliyor sanırım zaten beyaz beyaz damakları

Bende resimli düşündüm ama yusra kesin kiskanir o yuzden vazgectim

Ben bunu begenmistim. Hemde uygundu 55 tl. İki tane alicaktim herkes bol bol yesin diye. Şimdi yarin annemin doğumgünü. Onun icin netten siparis vericem. Begenirsek dogumgunu icinde siparis veririm

Eklentiler

• Screenshot_20210131-025821.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 30
Canım ya Selin de öyle. Ağlıyor inliyor bazen dalıyor kendi kendine ağlayıp bazen alıyorum mecburen . Diş geliyor sanırım zaten beyaz beyaz damakları
Kuzum bizim 8.de patladı önden ama arka azılar diyince doktor dedim ben de o yüzden muhtemelen, bir an evvel hepimizin kızanları çıkarıversin inci gibi dişleri

Kuzum bizim 8.de patladı önden ama arka azılar diyince doktor dedim ben de o yüzden muhtemelen, bir an evvel hepimizin kızanları çıkarıversin inci gibi dişleri
Senle konuştuktan sonra baktım da beyaz beyaz olmuş patlamış nerdeyse heralde o sıkıntı yapıyor kuzum ya . Ağrı kesici vereyim akşam uyutmasan bari . Eli hep ağzında zaten . Allahtan ateş falan yapmıyor bize diş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…