Hahaha cok tatlilar maşallah..bazen emme emme dior o an elimde bi is varsa onu bitireyim diorm... sonra veriyorum memeyi agzina sanki 40 yildir emmiyo gibi salldirio essegin supasi agzini yedugummmmmmmBenimki emerken beni ittiriyo. Sonra meme agzindan kacinca sinirlenip hışımla tekrar saldiriyo o zaman ne diye ittirip kaktiriyon dimk
Benimki henuz baslamadi oyle istemeye. Ama haftasonu annemin yakasini cekiverdiHahaha cok tatlilar maşallah..bazen emme emme dior o an elimde bi is varsa onu bitireyim diorm... sonra veriyorum memeyi agzina sanki 40 yildir emmiyo gibi salldirio essegin supasi agzini yedugummmmmmm
Odem olur illa tabiAynen canim.kilo almasakta aşırı yemek saglk icin iyi deil..mesela fazla yedigim zaman ertesi gunu sanki ellerim sis uyaniyorum
Aynen canjm malesefOdem olur illa tabi
Ebru mebru bilmem ben öyle duydumHangisi ebrununkimi zararli
Yok artık yaaa o neymiş öyle . Burda da 10 kişilik sordum benİstanbulda cok daha pahali ya. Bence iyiymiş.. burda 400 500den bahsediliyor...
Sivmez sivmez cici obeni silerse davılırım ama bakk
Ayyy yildizlar ucuyorrVar ya az once burnumun diregi sizliyor cumlesini tam olarak yasadim, yasiyorumeslem bir kafa geçirdi felegim şaştı
Neyi iplemedim len gormedim kanka ayıp ediyon ha .ama ne diyon anlamadım başlığa ne yapım.. tiklamakta zorlaniyon demiPero son kez yaziyorum 2kere yazdim iplemedin bak su basliga el al piliiissssçeker giderem haa PeRRieR
sağol bettoooomm tililili saat zabaan 7 si demi vay bana vaylar banaSelammm yeni sayfamız hayırlı olsun madem
Kanka ben de uykum açılmasın diye bakmıyorum artık tele gece kalkmalarınfaSivmez sivmez cici ouyumussum kanka telede bakmadim diger seanslarda uykum acilmasin die cinar aramizda yatiyodu uyandi babasini tekmeledi salliyorum ıgıggıyi
Efendim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?