🦌

Benimki emerken beni ittiriyo. Sonra meme agzindan kacinca sinirlenip hışımla tekrar saldiriyo o zaman ne diye ittirip kaktiriyon dimk
Hahaha cok tatlilar maşallah..bazen emme emme dior o an elimde bi is varsa onu bitireyim diorm... sonra veriyorum memeyi agzina sanki 40 yildir emmiyo gibi salldirio essegin supasi agzini yedugummmmmmm

Kizlar pasta konusinda ankarada bizde kisi hesabi degilde kilo hesabi yaptiriyoruz mesela 10 kisiye 2kilo pasta defne hep resimli istiyordu hep resimli yaptirdim en son 120 tl yaptirdik haziranda. Cimara dedesi ben yaptiricam dedi yine resimli olur heralde dusunmedim henuz defnosa sormak lazim o kiskanmasin diye onun fikri onemli

Sivmez sivmez cici o uyumussum kanka telede bakmadim diger seanslarda uykum acilmasin die cinar aramizda yatiyodu uyandi babasini tekmeledi salliyorum ıgıggıyi
Kanka ben de uykum açılmasın diye bakmıyorum artık tele gece kalkmalarınfa biz de dün 4 te kalkıp ceeee eee oynadık sonra da kaç kez kalktık Allah bilir bu aralar yaklaşık 4-5 gündür saat başı ağlayarak uyanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…