Mrb 7 yillik evliyim 2 çocuğum var esim beni defalarca o.. denecek bir kızla defalarca aldattı. Ben yakladim o hep devam etti bana davranışları sevgisi hep aynıydı. Beş ay boyunca hep sürdürdu bende her seferinde bi yolunu bulup yakaladım sonunda büyük bir pismanlik yasadi döndüm evime her zamankinden iyi gidiyo fakat. Ben tükendim piskolojikmen bittim şimdide ya hala varsa ya varsa die die yiyip bitiriyorum kendimi mutlu olamıyorum. Bana yardım edin nasıl bir yol izlemeliyim.?
Ne denir ki Allah islah etsin kendi psikolojinizi bzomayin lütfen eblatlariniz için çabalayın yok sayın eşinizi hayatınızda ne yapmak istiyorsanız onu yapın sanırım bende ayrılırdım yediremezdim ...ama evladım yok suan sizin Rabbim bağışlasin iki tane canınız var ayrılıp yaşamak için maddiyatiniz varsa hiç durmazdım. ..Mrb 7 yillik evliyim 2 çocuğum var esim beni defalarca o.. denecek bir kızla defalarca aldattı. Ben yakladim o hep devam etti bana davranışları sevgisi hep aynıydı. Beş ay boyunca hep sürdürdu bende her seferinde bi yolunu bulup yakaladım sonunda büyük bir pismanlik yasadi döndüm evime her zamankinden iyi gidiyo fakat. Ben tükendim piskolojikmen bittim şimdide ya hala varsa ya varsa die die yiyip bitiriyorum kendimi mutlu olamıyorum. Bana yardım edin nasıl bir yol izlemeliyim.?
bir kere değil defalarca farklı kadınlarla değil tek bir kadınla ,zaten mutlu olma bence.mutlu olmak için bir şeyler dene.Mrb 7 yillik evliyim 2 çocuğum var esim beni defalarca o.. denecek bir kızla defalarca aldattı. Ben yakladim o hep devam etti bana davranışları sevgisi hep aynıydı. Beş ay boyunca hep sürdürdu bende her seferinde bi yolunu bulup yakaladım sonunda büyük bir pismanlik yasadi döndüm evime her zamankinden iyi gidiyo fakat. Ben tükendim piskolojikmen bittim şimdide ya hala varsa ya varsa die die yiyip bitiriyorum kendimi mutlu olamıyorum. Bana yardım edin nasıl bir yol izlemeliyim.?
Gırurlu ve kendini seven bir kadının izleyeceği yol belli de size uymaz.Mrb 7 yillik evliyim 2 çocuğum var esim beni defalarca o.. denecek bir kızla defalarca aldattı. Ben yakladim o hep devam etti bana davranışları sevgisi hep aynıydı. Beş ay boyunca hep sürdürdu bende her seferinde bi yolunu bulup yakaladım sonunda büyük bir pismanlik yasadi döndüm evime her zamankinden iyi gidiyo fakat. Ben tükendim piskolojikmen bittim şimdide ya hala varsa ya varsa die die yiyip bitiriyorum kendimi mutlu olamıyorum. Bana yardım edin nasıl bir yol izlemeliyim.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?