Defalarca aldatildim

ayaysi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2016
72
12
3
36
Mrb 7 yillik evliyim 2 çocuğum var esim beni defalarca o.. denecek bir kızla defalarca aldattı. Ben yakladim o hep devam etti bana davranışları sevgisi hep aynıydı. Beş ay boyunca hep sürdürdu bende her seferinde bi yolunu bulup yakaladım sonunda büyük bir pismanlik yasadi döndüm evime her zamankinden iyi gidiyo fakat. Ben tükendim piskolojikmen bittim şimdide ya hala varsa ya varsa die die yiyip bitiriyorum kendimi mutlu olamıyorum. Bana yardım edin nasıl bir yol izlemeliyim.?

Neden bosanmiyosunuz
Maddi durumunuz mu kotu

Boyle birine sans verseniz nolucak defalarca aldatmis hep affetmissiniz
Sizi taktigini hic sanmiyorum

Guvensizlik duygusundan asla kurtulamazsiniz bi kere
Ancak ben takmiyorum istedigi gibi aldatsin moduna girerseniz onemsemezsiniz
Onu da yapamazsiniz bence

Allah kolaylik versin size

kocanda o....denecek bir erkek bence

Bir ip koptu mu eskisi gibi güçlü olmaz. Düğüm tutmaz. Ne ip o eski iptir, ne de seven aynı seven. Allah yardımcınız olsun.

Ne denir ki Allah islah etsin kendi psikolojinizi bzomayin lütfen eblatlariniz için çabalayın yok sayın eşinizi hayatınızda ne yapmak istiyorsanız onu yapın sanırım bende ayrılırdım yediremezdim ...ama evladım yok suan sizin Rabbim bağışlasin iki tane canınız var ayrılıp yaşamak için maddiyatiniz varsa hiç durmazdım. ..

Tamam simdi cocuklar var ancak defalarca olan bir durumu kisa sürelik düzelme umut edilebilse bile bunun tekrarlanma orani kendin de beyan ettigin gibi bayagi yüksek.

Cocuklar var diye kendini kisitlayip her defasinda psikoloji bir baski altinda kalara bu sorunu cözemesin. Ben aslinda pek özle "vay efendim hak etmiyorsun ayril su adamdan!" tarzda yazmayi sevmem. Ancak senin su durumunda kendini düsünerekten huzurlu bir ortama girismene tafsiye ederim.

Defalarca aldatmış, defalarca affetmişsiniz. Defalarca aldatmaya devam edecek, defalarca affetmeye devam edeceksiniz.
Çünkü artık ne olursa olsun affedeceğinizi, sizi kaybetmeyeceğini biliyor.
Tüm bu süre boyunca 2 tanede çocuk olmuş. Yani herkes razı gibi. Yapılması gereken bellidir ama sizin yapmayacağınızda belli. Bence siz oturun detaylı düşünün. O....kocanızdan kurtulup psikolojinizi düzeltirsiniz yada böyle devam edersiniz.

Boşanmaman hata olmuş...
Sana artık saygısı kalmamış birinden bahsediyorsunuz...
Oyuzden, cocukların olmasına rağmen bile bolu boşuna bu evliliği sürdürüyorsun!!

bir kere değil defalarca farklı kadınlarla değil tek bir kadınla ,zaten mutlu olma bence.mutlu olmak için bir şeyler dene.

Gırurlu ve kendini seven bir kadının izleyeceği yol belli de size uymaz.
Benim eşim yapmazdı ama hep o..denecek kızın suçu diyerek, yıllarca nasıl mideniz alarak sineye çektiyseniz aynen devam edin siz.

Maddi durumun nasıl? Boşansan çocuklarına bakacak, sana destek olacak biri var mı? En önemlisi sen ne istiyorsun?

Ortaya bir mesaj yazıp sonra kaybolan üyeleri anlamıyorum.Madem cevapları takip etmeyeceksiniz neden insanları yoruyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…