Defalarca aldatildim

Biraz gururun yok mu senin bide buraya pişkin pişkin yazıyosun ben suphe duyarken bile kafayı yerim sen yakaladım diyosun smdi bana sakın cocuklar için ayrılamadım deme! Sana bişey olsa o cocuklara kim bakcak hiç dusundun mu? Niye sende kendi hayatını yasamayı denemiyosun ayy sinir oldum ya

Bosanabiliyorsan bosan. Bosanamiyorsan eşin aynı şeyi yapmazsa Eğer bir süre sonra acın hafifler bir şekilde yola devam edersin. Tekrar güvenmek de çok zor. Bilmiyorum yeni birleştiyseniz ilk zamanlar çok zor olacak. Tabi güven problemi hep olacak. Bunları göze Alman lazım

defalarca yakaladım diyorsunuz,her seferinde nasıl affettiniz de şimdi zorunuza gitti affetmek??
boşamayacaksınız yakalamayın lütfen ama...üstelik 5 senedir adam aynı kadınla aldatmış dediğiniz şey,5 senedir adam 2 evli hayatı yaşıyor..sevgilisi var yani..

bir defa olunca sirtimizi donebilsek o is defalarca olmaz ama olan olmus artik. kendin icin birseyler yapmayi dusunuyor musun?

o eve dönmeden önce bir değil bin kez düşünecektin
önceden bunları yaşayacağını bilmiyormuydun
seni defalarca aldatan bi erkeğe bi öküze nasıl eskisi gibi davranabilirsinki
içinde bulduğun depresyon halinden o öküzle yaşadığın sürece kurtulamazsın
tek kurtuluşun onu kesip atmak

Bir insan bir hatayı bir kere yapıyorsa bu onu bir daha yapacak anlamına gelir gözümde.
Nasıl dokunabiliyorsunuz böyle adamlara ya.
Cidden aklım fikrim almıyor.
Çocuk mocuk dinlemem s..tri çekerim..
Biraz gurur, onur, mide diyorum...

Mrb 7 yillik evliyim 2 çocuğum var esim beni defalarca o.. denecek bir kızla defalarca aldattı. Ben yakladim o hep devam etti bana davranışları sevgisi hep aynıydı. Beş ay boyunca hep sürdürdu bende her seferinde bi yolunu bulup yakaladım sonunda büyük bir pismanlik yasadi döndüm evime her zamankinden iyi gidiyo fakat. Ben tükendim piskolojikmen bittim şimdide ya hala varsa ya varsa die die yiyip bitiriyorum kendimi mutlu olamıyorum. Bana yardım edin nasıl bir yol izlemeliyim.?

Konu aldatılma olunca maalesef ki ''ayrılmasın'' dan başka tavsiye gelmiyor aklıma ..
Maddi durumun nasıl ? çalışıyor musun ? ailen destek olurlar mı ?

Mrb 7 yillik evliyim 2 çocuğum var esim beni defalarca o.. denecek bir kızla defalarca aldattı. Ben yakladim o hep devam etti bana davranışları sevgisi hep aynıydı. Beş ay boyunca hep sürdürdu bende her seferinde bi yolunu bulup yakaladım sonunda büyük bir pismanlik yasadi döndüm evime her zamankinden iyi gidiyo fakat. Ben tükendim piskolojikmen bittim şimdide ya hala varsa ya varsa die die yiyip bitiriyorum kendimi mutlu olamıyorum. Bana yardım edin nasıl bir yol izlemeliyim.?

Eğer affedip döndüysen sadece 'acaba yine yapıyosa' diyerek boşanmak ne kadar doğru? Bence bunu bir takıntı haline dönüştürmeden kontrol etmeye devam et. Yaparsa ve emin olduysan da ayrıl derim.

boşanmayacaksanız boşuna yakalamakla uğraşmayın..
aynı evin için de kendinize bir dünya kurun bari.. yine perişan olan çocuklar.. onlar geleceğe ne gözlerle bakacaklar kimbilir.

devamı gelir gibi gözüküyor.
Allah yardımcınız olsun eğer imkanınız varsa boşanın böyle bi ömür geçmez.

Bunca sene aldatıldığınızı bile bile boşanmadıysanız bundan sonra da göz yumar boşanmazsınız, böyle gelmiş böyle gider.

Ozel degilse nasil yakaladin canim yani nasil anladin aldattigini

Uzgunum ama yapmiyor olmasi cok cok dusuk bi olasilik. Bi bedeli olmamiski zamaninda yaptigi hatalarin.
Ailen arkandami?

Maalesef bu şüphe sürekli olacaktır zihninizde..
Eğer boşanmayacaksanız, sürekli gündeme getirmeyin mutlu olmaya çalışın.
Kendi kendinize dahi düşünmeyin..
Bu mümkün mü işte onu bilemedim, zor şeyler....

Back
X