Defalarca aldatildim

Evet çocukları m en çokta onlar zarar gördüler evde dalgın sinirli bi anneden ne beklenir. Ben saçma dusunursam uyArın lütfen ben hala o kızım canını yakmayın ya onun derdindeyim

Evet bende bişeyler bulmak istiyorum ama artık midem bulandı arastirmaktan. Zaten bulamıyorum da

Şuan sağlıklı düşünemiyorsun burada kızın suçu kocanın suçunun yanında deve de kulak kalır asıl bedel ödemeyi hakeden kişi kocanken onu böylesine hiç bişey olmadan affettiysen kızı hayli affetmelisin. Benim eşim bunu yapsa affetmem asla kimle ne yaşadığı umrumda değil bunu aklından geçirmesi dahi beni bitirmiş içinde demektir. Asla devam edemez

Evet bende bişeyler bulmak istiyorum ama artık midem bulandı arastirmaktan. Zaten bulamıyorum da

Mahkeme icin mi kanit ariyosunuz anlamadim

Adamin aldattigi dövdüğü kesin kanita ne gerek var
Kararlı olursaniz aileniz de birsey diyemez
Sinir hastası oldum evli kalmam ruh sagligimdan daha mi onemli diyip rest cekin ailenize
Kanit aramakla ugrasacaginiza bosanma karari almak istediginizi doktora söyleyin o yardimci olsun
Bunlari ararken de iyice psikolojiniz bozulur kolay seyler degil bunlar

O zavalli cocuklara yazik degilmi o pislikler yuzunden psikoljileri bozuluyo

Ayrica 3.sahislara takilmayi birakin artik
Iki cocuk ve yillarini verdigin esin seni takmamis aldatmis
Seni tanimayan ahlaki değerleri olmayan bi kadin mi seni dusunecek
Allaha havale et gec
Niye kinlenip bunlarla ugrasiyosun en buyuk cezayi Allah verir zaten zamani gelince
Napicaksin gidip kiza mi saldiracaksin bunlri yapsan nolur ayrica zaten aldatilmissin
Hicbirsey degismeyecek

Esas suclu senin esin bunu kabul etsen iyi olur
O kiz gider baskasi gelir
Kocan pisligin teki ama sen faturayi diger kadina cikariyosun

Son düzenleme:
Güvenin olmadığı yerde ne sevgi kalır ne de saygı.

Çocuk var diye boşanma diyenlere de şaşırıyorum. Güvenmediği, onu kandıran ve ona defalarca yalan söyleyen birisi ile bir ömür mü geçirsin? Nerede kaldı kadınların hakları nerede kaldı özgürlükleri?

Böyle bir şey olamaz kesinlikle.

Tüm yorumları okumadım ama çocuklar çok küçükse büyümelerini bekleyip ayrılabilirsiniz. Eğer babaları onlara babalık yapıyorsa tabi.

Ama hayatı kendinize zindan etmeyin, kimsenin bunu yapmasına da izin vermeyin. Dünyaya 1 kez geliyorsunuz, güven yoksa anlaşamıyorsanız bitirmek en doğrusudur.

Back
X