Defalarca aldatildim

Arkadaslar yıllardır değil 5 ay dir öğrendim yaklaşık 1 senedir aldattı. Arabasına ses kayıtları koydum arama kayıtları çıkardım ilinde tlfonumu ses kaydı yaptım yine düydun sesleri. O kadar çok şey yaptım ki hep ispatlayamadim ama kayıtlardan sonra çok kötü oldu hiç alamayan adam ağladı bizim için eve döndüm çok aşırı bi değişim oldu iyi yönde. Şimdi ise eskisi gibi başka şeyler için bile tartışıyoruz nasıl şükür ediyorum bilemez sinir. Ama ailemin durumu var son şansı bir daha olursa bosanacam. :KK43::KK43:ama en büyük sorunum şu ki ya yine yaparsa yaprsa diyerek hayatımı zahid ediyorum psikoloğa gisiyorum şuanda oda tedavi iyi gitmiyo ilaç kullanmalısınız dedi. Özetle durum bu. Tsk ederim hepinize
,

Çocuklarım için değil.babasizliktansa çocuklarıma sağlıklı bi kafayla bakardim. Boşanma ma sebebim bizde bosanmalar çok zooorr.

Mrb 7 yillik evliyim 2 çocuğum var esim beni defalarca o.. denecek bir kızla defalarca aldattı. Ben yakladim o hep devam etti bana davranışları sevgisi hep aynıydı. Beş ay boyunca hep sürdürdu bende her seferinde bi yolunu bulup yakaladım sonunda büyük bir pismanlik yasadi döndüm evime her zamankinden iyi gidiyo fakat. Ben tükendim piskolojikmen bittim şimdide ya hala varsa ya varsa die die yiyip bitiriyorum kendimi mutlu olamıyorum. Bana yardım edin nasıl bir yol izlemeliyim.?

valla iyi dayanmissiniz yine 7 ay, o guveni huzuru yeniden tesis etmek cok zor, esinizin insan ustu bir caba gostermesi ve sizinde yeniden birseyleri yerine koymak icin caba gostermeniz gerek. Oyle tek tarafli icten ice korkarak olacak is degil yani.

Bunun yanında hiç dayak atmayan adamdan ne kadar dayaklar yedim bilemez siniz.piskolojim en çokta bu yönde kötü

Boşanamıyorsan. Görme, takma. Ama ev içinde ben olsam çok soğuk davranırdım. O da çocuklara yansır.

Ama sevgimi istiyo oda gösteriyor. Ben artık yakalamak içinde bişey yapmak istemiyorum

Sizce bi erkek biro.. aşık olurmu? Yani bu kadar bi o.. üzerinde
ısrarcı olması bu anlama gelmezmi

Arkadaslar yıllardır değil 5 ay dir öğrendim yaklaşık 1 senedir aldattı. Arabasına ses kayıtları koydum arama kayıtları çıkardım ilinde tlfonumu ses kaydı yaptım yine düydun sesleri. O kadar çok şey yaptım ki hep ispatlayamadim ama kayıtlardan sonra çok kötü oldu hiç alamayan adam ağladı bizim için eve döndüm çok aşırı bi değişim oldu iyi yönde. Şimdi ise eskisi gibi başka şeyler için bile tartışıyoruz nasıl şükür ediyorum bilemez sinir. Ama ailemin durumu var son şansı bir daha olursa bosanacam. :KK43::KK43:ama en büyük sorunum şu ki ya yine yaparsa yaprsa diyerek hayatımı zahid ediyorum psikoloğa gisiyorum şuanda oda tedavi iyi gitmiyo ilaç kullanmalısınız dedi. Özetle durum bu. Tsk ederim hepinize
,
Boşanamayacağınız halde neden bu kadar ortaya çıkartmaya uğraşıyorsunuz bende bunu anlamıyorum. Bari görmezden geleydiniz ..
Sanırım bazı kadınlar kocalarının hata yaptıktan sonra bir süre kendileriyle çok ilgilenmesinden keyif alıyor. Ada'm ağlasın yalvarsın kendini affettirsin. Ama yanıldıkları konu bu adamın ömür boyu bu pişmanlıkla yaşayacağını düşünmeleri. Ada'm 6 ay içinde eski öküzlüğüne,2 yıl içinde de eski çapkınlıklarına dönüyorlar haberiniz olsun. Üstelikte eskisi kadar terkedilmekten de korkmuyorlar, Nasıl olsa bir kez affedildiler.

Hiç birinde bu son seferki gibi pişman olmadı. Pişkin pişkin devam. Etti. O durumda olmadan bilemezsiniz.5 10sene sonrada yapsa affetmeyecem.:KK43:

Dayak aldatma muhtemelen o dayak sırasında küfür aşağılama :oha: ve boşanmayan siz.

Bence kadınlar şüphelendiklerinde önce şunu sormalılar kendilerine ''Aldatıyorsa ne yaparım?''

Eğer cevap ayrılmam ya da ayrılamamsa kesinlikle peşine düşülmemeli.Boş yere yüzgöz olmak, boş yere

psikolojik sıkıntılar, kavgalar. Artık geçmiş takip etmişsiniz ve yakalamışsınız.Sizinki artık kör kuyu ,girdap.

Çok zor bilerek yaşamak o adamın sofrasına oturmak yatağına girmek yüzüne bakmak her gün biraz daha

kendinden vazgeçmek. Sizin o.... deddiğinizi bir de kocanızın gözleriyle görmek lazım.Vazgeçmemek defalarca

aynı kadının yanına gitmek. Burada sadece sex yok muhabbet var paylaşım var.Kız zorla kocanızla beraber

olmadı bunu da unutmayın.Bu üçgende kocanız mağdur değil. mağdur sizsiniz sonra o kız kocanız ikinizi de

kullanan.

Hayır cinsellik ormanlarda günlük ev kitaplarına kadar olmuş bu sadece muhabbet değil yani. Herkes böyle konuşunca kendimi çok kotu hissediyorum. Ama gerçek bu degilmi

Ben o kızla çok bi kaç kez yüz göz oldum aklıma geldikçe cildirtiyo rum zaten

O kizi nerden taniyo peki
Aralarinda sadece cinsellik mi var yani
Gorusmediklerini nerden biliyosunuz suan

Size o kiz yuzunden mi dayak atti

Zaten psikolojiniz normal görünmüyor bence doktorun tavsiyelerine uyun
Ayrica evliliniginizi bitirmeyecekseniz neden tek basiniza destek alıyorsunuz
Esiniz neden terapiye gelmiyo

Cidden sinirlendim boyle erkeklerin her halti yiyip affedilmesi cok sacma
Bosanmayacaksaniz hic kurcalamayin kendinizi iyice dusurmeyin
Esiniz sizi hic takmiyodur bile cunku yakalayıp affediyosunuz sadece

Kötü arkadaş ortamlarında tanismislar. İşte sorunda orda girusmedikletini bilmiyorum bu yiyip buyurun beni

Kabul etmedi Terapisi. Beni umursuyo ama ondan nefret ettgimi hissetiginde uzaklaşıyor. Çok seviyorum eşimi bi o kadarda kin doluyum

Şaka gibi ya hem defalarca aldat karini dov
Psikolojisini alt ust et

Sonra duzeltmek icin hicbir caba harcama
Terapiye bile gelmiyomus yani siz umrunda bile degilsiniz
Duzenini bozmaya korkuyodur o ondan evdedir

Sizi uzmek istemiyorum ama esiniz igrenc bi adam ve duzelecegini hic sanmiyorum bi sure sonra ayni hayata devam eder o
Hayatiniz boyunca beni aldatiyo mu diye dusunerek mi yasamak istiyosunuz

Siz bilirsiniz
O zaman kurcalamayip devam edeceksiniz
Doktorunuz ne tavsiye ediyo size

Kocan sana gerçekten değer verseydi bırak terapiyi ne istesen kabul ederdi böyle bi iğrençlikten sonra. Yani sana iki gülmesi karşında pişmanım deyip ağlaması çok ilgili görünmesi hepsi sahte. Değer bunlrla olmaz. Zaten değer verem seven başkasına istese de bakamaz. Emin ol Kocan seni tekrar aldatacak bu her zaman böyledir hayatta adam tek gecelik ilişkiler değil uzun süreli bi ilişki kurmuş demek ki sana karşı bişeyler yok için deki bunu yapabilmiş. Seni sevmeyen bi Ada'mla Nasıl evli kalabiliyorsunuz anlamıyorum aldatmayı dayağı hiç söylemiyorum bile

Doktor konuşarak paylaşarak olmuyo. Bir daha gördüğünde gerekeni yaparız ona göre hareket ederiz dio kendini sıkma fln dio ama son gittiğimde böyle olmaz ilaca baslamalisin demişti. Ben durup dururken boşanamam ortada bişey yok. Ailelerimiz karşı çıkar herkes son şans verdiğimi biliyo

Durup dururken değil ki bu evet ben bi şans verdim bunu atlatacağıma inandım fakat yanılmışım sindiremiyorum diyeceksin olacak bitecek. İlaçlar unutturacak mı yaşananları sanıyorsun ya da terapiler iyi mi gelecek buna gerçekten inanıyor Musun? Şuan içinde bulunduğun durumdan çocukların be kadar etkileniyor bunu düşündün mü artık anneleri Mutlu değil içten gülmüyor sürekli dalgın hepsini geç çocuklar hisseder

Aileniz karsi cikar diye mi bosanmiyosunuz yani
Karsi tarafin ailesini niyekaristiriyosunuz onlardan mi izin alicaksiniz hic takmayin bile

Kanit bulursaniz bosanacak misiniz
O zaman hic durmayin kanit arayin bu adamdan kurtulun

Ortada nasil birsey yok dayak yediniz ve aldatildiniz psikolojiniz de kaldirmiyor durumu
Denedim ama olmuyo bu adam yuzunden psikolojim bozuldu diyip kestirip atacaksaniz
Pasif pasif herkesin dedigini yaparsaniz kimse sizi takmaz
Halinize üzüldüm cidden
Bu adam size hastalik bile bulastirabilir dikkatli olun derim

Esiniz de cabalamiyo goruldugu uzere
Illa da bosanmam diyosaniz hic arastirma yapmayin esinize de surat yapmayin madem ne diyelim
Ilac ta kullanin
Bunlardan sonra yakalarsiniz direk bosayin

Back
X