- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canimÇok geçmiş olsun, bundan sonraki ilk denemende bebeğine kavuşursun umarım. Ben de iki kez yaşadım kimyasalı, üzülüyor insan tabi. Ama hep daha kötüsü var İnan ki bununla geçmiş olsun tekrar
Aynen canim cok sukuren azından bir evladın var canım bnim 2 aşılama 5 başarısız tup bebek deneyimim var.hala evladıma kavusamadim
Ah canim emek var maddi manevi uzuluyor insan üzülmez mi...Ama toparlaniyor iste yeni bir umutla yeniden başlıyor...maddi olarak zorlamasa insan 20 kez dener de iste..Benim de yaşım ilerledi amh düştü isim zorlasti..Evet tek problem var o da yaş 43 yaşındayım, ben de 5 deneme yaptım sonuçlar kimyasal, negatif ve 9 haftalıkken kalp durması.. dedim ya hep daha kötüsü var çok üzülmemeye çalış daha beterinden korundum diye düşün![]()
Canim gercekten zorlu ve yıpratıcı bir süreç.. maddi manevi güçlü olmak gerekiyor..Yaş 28 , üc yıllık evli olacağım Ağustos da .2 yıldır istiyoruz son 1 buçuk yılımız hastanelerde geçti.Esimde ciddi erkek infertilitesi var . 8 ay denedikten sonra öğrenmiştik, o zamanda beri genetik testlerdr yok urologu yok tüp bebeği derken hep hastanelerdeyiz.En iyi doktora da gittik hiç bir sebep yok ama genetik hormonlar herşey normal ama sperm en fazla 500 bin artmıyor ne yaptıysak doğuştan böyleymiş denk gelmiş eşime.Temmuzda İlk denememi yaptım 6.gun embriyosu negatif oldu.Ekimde dondurulmuş 3.gun embriyom vardı ama tutmayacagindan emindim tutmadı da zaten onu tedaviden saymıyorum.Aralikta başka bir merkezde demedim 2.tane 5.gun embriyom oldu ikiside tuttu ama devamı gelmedi kalbi durdu.Bayram sonu 3.denemeye başlayacağım sil baştan![]()
İnşallah canım bende bir problem görünmüyor ama 10 civarı yumurtam oluyor, bu ay fakülteye gittim toplam 12 folikül saydi normal mi az mı bilemedim.Yine de kürtajdan beri takviye kullanıyorum tüp bebek öncesi.Acikcasi baya para harcadık , şimdi tekrardan para biriktirdim deneyeceğim ama çok yıprandım.Tekrar aynı şeyleri yaşama düşüncesi beni çok yıpratıyor.Tedaviye de az zaman kaldı ayrı bir strese GİRDİMCanim gercekten zorlu ve yıpratıcı bir süreç.. maddi manevi güçlü olmak gerekiyor..
Yaain genc neyseki sende problem var mi peki sayın nasil..insallah saglikla kavuşursun en yakın zamanda kuzuna![]()
10 sayisi o kadar güzel ki canim masallah...Yeter ki embriyon olsun dindurulmusun kalsin gerisi gelir insallahİnşallah canım bende bir problem görünmüyor ama 10 civarı yumurtam oluyor, bu ay fakülteye gittim toplam 12 folikül saydi normal mi az mı bilemedim.Yine de kürtajdan beri takviye kullanıyorum tüp bebek öncesi.Acikcasi baya para harcadık , şimdi tekrardan para biriktirdim deneyeceğim ama çok yıprandım.Tekrar aynı şeyleri yaşama düşüncesi beni çok yıpratıyor.Tedaviye de az zaman kaldı ayrı bir strese GİRDİM![]()
Aminn en kisa zamanda bebeğine kavuşursun insallah canimYorgunum çok yorgunum umudum azalıyor bitik hissediyorum elbetteki benden daha kötü durumda olanlarda vardır her halimize bin şükür haziranda 6. Denemeye gececez ama haziranın gelmesinden korkuyorum bi yanım hemen başla yükünü indir negatifi al diye düşünürken bi yanım ümit etmeye korkuyor 11 yıllık evliyim 2 kere rahim filmi 2 kere histereskopi 4 negatif 1 pozitifim var 11 haftalık kalp durması sonucu kürtaj bebekte kromozom bozukluğu vardı doktorlar tekrarlayabilir diyo pgt öneriyor esimin 1 varikosel 1 mikro tese ameliyatı oldu ve bu denemede yine mikro tese yapılacak çok yorgunum bitigim başlamaya korkuyorum öyle işte rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah hepimizin gönlundekibi hayırlısı ile nasip etsin inşallah canım
Stres azaltıyor sanki canım bana öyle geliyor, valla bana da bir doktor sınırda diyor bir doktor çok iyi diyor.İnsallah bu sefer 2 den fazla embriyom oluşur, gerçekten çok zor.Birde şehir dışına gidiyorum tedavi için, bayramda yasak gelirse Hazirana sarkacak tedavi eee 2 ayda rahîm dinlendirme olunca Ağustos sonuna gelecek transfer.İnsallah yasaklar olmaz da Mayıs'ta başlarım çok sabırsızlanıyorum.Acaba diyorum bulunduğum şehirde mi yaptırsam ama en sonki tedavimden memnun gibiyim , doktor değiştirmek de ayrı bir zor geliyor bana hala kararsızım.10 sayisi o kadar güzel ki canim masallah...Yeter ki embriyon olsun dindurulmusun kalsin gerisi gelir insallah
Benim yazin ve de simdi 2 deneme yaptım ama anlamadim yazin 6 toplama olmustu simdi 2 birden nasıl azaldi ne oldu ise 2 den yukarı cikmiyorböyle olunca is cok daha zorlaşıyor
Bulundugun yerdeki doktorundan en önemlisi de labratuvarindan memnunsan devam et canim..gercekten git gel de yoruyor insanı.. ama.memnun değilsen icinde şüphe kalacaksa değiştir...Stres azaltıyor sanki canım bana öyle geliyor, valla bana da bir doktor sınırda diyor bir doktor çok iyi diyor.İnsallah bu sefer 2 den fazla embriyom oluşur, gerçekten çok zor.Birde şehir dışına gidiyorum tedavi için, bayramda yasak gelirse Hazirana sarkacak tedavi eee 2 ayda rahîm dinlendirme olunca Ağustos sonuna gelecek transfer.İnsallah yasaklar olmaz da Mayıs'ta başlarım çok sabırsızlanıyorum.Acaba diyorum bulunduğum şehirde mi yaptırsam ama en sonki tedavimden memnun gibiyim , doktor değiştirmek de ayrı bir zor geliyor bana hala kararsızım.
İnşallah canım.Valla kafam karışık eşimde bana bıraktı.Hatta fakülteye de gittik rapor hakkımız var yararlanabiliyoriz ama şiddetli erkek sorununda nasıl olur embriyolar ilerler mi şüpheliyim.Ha bu nasip tutanda var devlette bilmiyorum.Yeni açıldı fakültede lab. Ne kadar iyidir şüpheli.Ama maddi olarak baya uyguna geliyor.O kadar para verip olmaması ayrı bir yıkıyor beni.Bulundugun yerdeki doktorundan en önemlisi de labratuvarindan memnunsan devam et canim..gercekten git gel de yoruyor insanı.. ama.memnun değilsen icinde şüphe kalacaksa değiştir...
Biz de sehirdisina gittik gunu birlik git gel yaptik calisiyoruz o günlerde rapor aldik..
Stres olmaz mi canim bu isin en başında stres zaten..bir kaç kur vitamin falan devam edeceğim bakalim...
insallah Allahim paradapullda zenginlikte gözümüz yok sadece saglikli evlatlar istiyoruz Rabbim sesimizi duyar insallah
Pes etme. 15. denemede kucağına alan bile var. Bizim yaşımız ileri. Hemen olmayacagini biliyoruz. Kısmet olur inşallahGelin dertleşelim...
Benim 5 denemem oldu 2.den olan bir kizim varkardes istiyoruz ancak yıllardır olmuyor...son denemem de olmadi..hatta bugun sonucumu aldim kimyasal gebelik geçiyorum..konusmaya ihtiyacım var gelin dertleşelim...
30 yaşındayım canım sağ tüpüm alındı diğer tüpüm gayet iyi başkada bir sıkıntı yok diyorlar doktorlar ama bir türlü olmuyr malesefkiAynen canim cok sukurinsallah en kısa.zamanda sana da rabbim nasip etsin...kqc yaşındasın.sizdeki sıkıntı nedir.