• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Defalarca Tup Bebek Deneyenler...

Nasil yani sizin aklınıza gelmeyebilir zaten canim da merkez de mi demedi
Valla helal etmiyorum hakkımı onlara hiç ilgilenmediler bizimle zaten doktorun yüzünü görene aşk olsun hemşireler ilgileniyor doktor ilk görüşmede gördük ondan sonra görmedik zaten çok ilgisiz bir doktor şimdiki doktor ablamın doktoru çok memnunum bundan inşallah sonu iyi biter ablamda Antep'te denedi olmadı Hatay'da ikinci denemesini denedi oldu çok şükür banada ablam tavsiye etti

Canım ben çok kararsızım.Gecen hafta fakülteye görüşmeye gitmiştik evet lab.cok iyi değil ama Allah nasıp ederse oluyor her yerde.Rapor çıktıktan sonra hemen başlayabiliriz öyle söylediler en geç Haziran'da baslayabilirim orda da zaten Histereskopı yapılıyormuş öncesinde.En fazla 6 bin tutar raporla dedi hemşire.Karar veremedim Aygül Hoca da devam etsem mi yoksa Kendi şehrimde Fakülte de mi denesem şansımı 🥺 Senden yorum bekliyorum aysunayy aysunayy

Insanin ayni şeyleri yasadigi kişilerle dertleşmesi biraz olsun rahatlatiyor

benimki de kimyasalmış canım doktorum öyle dedi şimdi onu araştırıyorum
Canim doktorum vucudun embriyoyu kabul etmiş ancak embriyolarda genetik bir problem vardi ki gelişimini surdurememis dedi...kaliteli de olsalar genetikte sıkıntı olabilir demek ki

Yaş 28 , üc yıllık evli olacağım Ağustos da .2 yıldır istiyoruz son 1 buçuk yılımız hastanelerde geçti.Esimde ciddi erkek infertilitesi var . 8 ay denedikten sonra öğrenmiştik, o zamanda beri genetik testlerdr yok urologu yok tüp bebeği derken hep hastanelerdeyiz.En iyi doktora da gittik hiç bir sebep yok ama genetik hormonlar herşey normal ama sperm en fazla 500 bin artmıyor ne yaptıysak doğuştan böyleymiş denk gelmiş eşime.Temmuzda İlk denememi yaptım 6.gun embriyosu negatif oldu.Ekimde dondurulmuş 3.gun embriyom vardı ama tutmayacagindan emindim tutmadı da zaten onu tedaviden saymıyorum.Aralikta başka bir merkezde demedim 2.tane 5.gun embriyom oldu ikiside tuttu ama devamı gelmedi kalbi durdu.Bayram sonu 3.denemeye başlayacağım sil baştan 🥺
seni o kadar iyi anlıyorum ki bazen insan kendini teselli etmek için daha zamanı değil demekki demek düşüyor çok emek veriyoruz Allah mutlaka sonucunu verecektir ona inanıyorum.

Canim doktorum vucudun embriyoyu kabul etmiş ancak embriyolarda genetik bir problem vardi ki gelişimini surdurememis dedi...kaliteli de olsalar genetikte sıkıntı olabilir demek ki
biz genetik test falan yaptırmadık ilk kez denemiştik şehir dışından geldiğimiz için pek ilgilenmiyor doktor tekrar denicez kanamam başladı demiştim bu adet kanaması mı şimdi

Back
X