- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
Nasil yani sizin aklınıza gelmeyebilir zaten canim da merkez de mi demediOlacağına o kadar emindik ki canım dondurmadik acemiydik birde aklımıza gelmedi ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil yani sizin aklınıza gelmeyebilir zaten canim da merkez de mi demediOlacağına o kadar emindik ki canım dondurmadik acemiydik birde aklımıza gelmedi ki
Ayni merkezde olacagi icin 10.300 olur canimCanım yıl farkediyor mu acaba biz Aralık'ta tedavi görmüştük bize de mi 10.300 yaparlar yoksa 11.300 mu of ya niye böyle pahalı herşey
Tamam canım sağolasın .Valla para biriktirdik de inşallah bu sefer karşılığını alabilirim.Zaten 20 binden fazla tutar ben Histereskopı de olacağımAyni merkezde olacagi icin 10.300 olur canim
Demediler canımNasil yani sizin aklınıza gelmeyebilir zaten canim da merkez de mi demedi
Ben Antep'te denedim ilk denemeyi ilgi alaka sıfırdı orda şimdi Hatay'da deneyeceğim ben zaten hatayliyimAnka
Ankara memorial
Valla helal etmiyorum hakkımı onlara hiç ilgilenmediler bizimle zaten doktorun yüzünü görene aşk olsun hemşireler ilgileniyor doktor ilk görüşmede gördük ondan sonra görmedik zaten çok ilgisiz bir doktor şimdiki doktor ablamın doktoru çok memnunum bundan inşallah sonu iyi biter ablamda Antep'te denedi olmadı Hatay'da ikinci denemesini denedi oldu çok şükür banada ablam tavsiye ettiNasil yani sizin aklınıza gelmeyebilir zaten canim da merkez de mi demedi
yaa aynı bnde tam senin gibiyim .inşallah bu sefer olur canimBir çocuğunuz varmış buna çok sevindim, Allah ona ömür versin. Ben 5 kez tüp bebek yaptım, tek bi kere bile hamile kalamadım. Hiçbi sebep de bulunamadı. Şimdi 6. Transfere hazırlanıyorum. Olacak mı olmayacak mı bilmiyorum
İnşallahyaa aynı bnde tam senin gibiyim .inşallah bu sefer olur canim
bnde 6.tup bebek tedavimdeyim umarim bu kez son olurda bizde kavuşuruz evlatlarimizaİnşallaholursa mutlaka yazacağım Allahın izniyle.
Insallah canimbnde 6.tup bebek tedavimdeyim umarim bu kez son olurda bizde kavuşuruz evlatlarimiza![]()
Evet canim kimyasal olduğunu ogrendigimde üzüntüden acmistimSen mi açtın grubu kuzum![]()
benimki de kimyasalmış canım doktorum öyle dedi şimdi onu araştırıyorumEvet canim kimyasal olduğunu ogrendigimde üzüntüden acmistim![]()
Canim doktorum vucudun embriyoyu kabul etmiş ancak embriyolarda genetik bir problem vardi ki gelişimini surdurememis dedi...kaliteli de olsalar genetikte sıkıntı olabilir demek kibenimki de kimyasalmış canım doktorum öyle dedi şimdi onu araştırıyorum
seni o kadar iyi anlıyorum ki bazen insan kendini teselli etmek için daha zamanı değil demekki demek düşüyor çok emek veriyoruz Allah mutlaka sonucunu verecektir ona inanıyorum.Yaş 28 , üc yıllık evli olacağım Ağustos da .2 yıldır istiyoruz son 1 buçuk yılımız hastanelerde geçti.Esimde ciddi erkek infertilitesi var . 8 ay denedikten sonra öğrenmiştik, o zamanda beri genetik testlerdr yok urologu yok tüp bebeği derken hep hastanelerdeyiz.En iyi doktora da gittik hiç bir sebep yok ama genetik hormonlar herşey normal ama sperm en fazla 500 bin artmıyor ne yaptıysak doğuştan böyleymiş denk gelmiş eşime.Temmuzda İlk denememi yaptım 6.gun embriyosu negatif oldu.Ekimde dondurulmuş 3.gun embriyom vardı ama tutmayacagindan emindim tutmadı da zaten onu tedaviden saymıyorum.Aralikta başka bir merkezde demedim 2.tane 5.gun embriyom oldu ikiside tuttu ama devamı gelmedi kalbi durdu.Bayram sonu 3.denemeye başlayacağım sil baştan![]()
biz genetik test falan yaptırmadık ilk kez denemiştik şehir dışından geldiğimiz için pek ilgilenmiyor doktor tekrar denicez kanamam başladı demiştim bu adet kanaması mı şimdiCanim doktorum vucudun embriyoyu kabul etmiş ancak embriyolarda genetik bir problem vardi ki gelişimini surdurememis dedi...kaliteli de olsalar genetikte sıkıntı olabilir demek ki
Evet canim kimyasal olduğunu ogrendigimde üzüntüden acmistim![]()