kızlaarrrr bu gün bişey oldu hemen sizle paylaşıyım dedim ben de kararsız kalanlara yardımcı oluyum. şimdi ben bu forumdan okuyup defne garlı nın şampuan ve saç bakım maskesini aldım 3 ya da 4 kere kullanmışımdır. bugün tesadüfen bir eczanenin önünden geçerken cilt ve saç analizi yapıldığını gördüm hani belli ürünleri satmak için geliyolarya eczanelere. kız saçıma tuttu elindeki cihazı sonra dedi ki inanmıyorum bugün ilk defa saç kökünde şampuan kalıntısı olmayan biri geldi. saç derimin tamamen nefes aldığını ve çok parlak kalıntısız olduğunu söledi. saçlarım yıpranmıştı çok işlemden dolayı derisi sağlık kazanmaya başladığına göre demek yakında kendisi de parlayacak. :Saruboceq: saç uzmanı bana şampuan önereceğine bana sordu hangi ürünü kullanıyosun ben de alcam dedi sengözlerimebaksanab bu da çok hoşuma gitti tabi
zaten bu ürün türk malı arkadaşlar. defnenin çok olduğu hatayda üretiliyo. bence israil fransız malı kullanacağımıza türk malı kullanabilirz. tabi herkesin kendi kararı. tavsiyesi bendenn..