Defolup gitmesi için dua ediyorum :(

Ah be canım, sen de zor durumdaymışsın. Yapma bence yaa

ahh nasıl anlıyorum seni aynılarını tıpatıp yasadım çünkü. işten carılmasini istesem herif nasil torpilli mümkün değil. 1yıl oylece sabrettim sonra baska bi birime aldılar onu hem o mutlu hemde bn rahatladım. hhiç kafana takma kuzum bolye insanların yaptıkları eninde sonunda kendi ayaklarına dolanıyo. o yokmuş gibi rahat davran uyanık ol ki arkandan iş çevirmesine meydan verme. kimse senin saglığından onemli degil. umarım en kısa zamanda iş bulur baska bi yere gider de rahatlarsın

arkadaşım seni o kadar iyi anlıyorum ki..
ben de aynı senin gibi ( seninki kadar pis olmasa da , sinsi ) biriyle çalıştım..
ve aynı senin gibi, beddua edemediğim için, " iyi bir iş bulsun da defolup gitsin ya da ben gideyim hayırlısıyla " diye dua ediyordum..
ve nooldu biliyo musun?

o adamla aynı gün işten ayrıldık..
ama ben daha iyi şartlarda bir iş bularak.. o ise gönderilerek

sen de değmez biri için yakma tazminatını..
çok pişman olursun ilerde..
duanı et..
tak kulaklığını müzik dinleyerek çalış..
dosyalardan da paravan öre aranıza

Bahsettiğin neyse tam anlamadım ama bu dil neyse anlatır mısın belki işe yarar. gerçi bu manyağa bir şey işlemez gibi geliyor . ama inanç her şeyin başı belli olmaz tabi
Enokyan diliydi yanlış hatırlamıyorsam..Bir sürü notum vardı sanırım annemin evinde kaldı notlarım.1580 yılında bulunmuş bu dil çok karmaşık..Arkadaşım bana okunuşlarıyla vermişti..Internetten araştırabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…