deformasyon :(

uumutsuzz

sıraya dizdin bizi zaman.
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
280
9
68
İstanbul
kızlar az önce duşa girmeden bi kıyafet deniyordum. sonra aynada vücuduma baktım. bacağımda, basenimde ve karnımın üst kısmında (ayakta dururken kolları bacağa yapıştırınca, kolların altında kalan karın kısmı) selülit gibi sarkmalar gördüm. sanki bi kaç çocuk doğurmuşum gibi göbeğim sarkmış duruyor.

yaş:28 bekarım. boy:1.68 kilo:55 (belki 1-2 kilo daha almışımdır.)

2 aydır evdeyim. çok oturuyorum evde. ondan biraz kilo aldım galiba ama çok da değil bence kilom..
biraz da göbeğim var. bu deforme sizce neden olmuş olabilir? moralim çok bozuldu ya..:(

tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı arkadaşlar?

yaşım 19 ben de bile var deformasyon. hızlı kilo verdim bacağımda oldu.
tek çaresi spor galiba :/

Son düzenleme:
metabolizma giderek yavaşlıyor. 20lerin başlarında az çabayla harika görünmek mümkünken sonlarında daha özenli olmak gerekiyor. Spor yapmak metabolizmanı hızlandırır. Artık yediklerini vücudun eskisi kadar tolere edemeyecek :( acı gerçekler.. Ama kendine iyi bakarsan toparlarsın :)

kızlar az önce duşa girmeden bi kıyafet deniyordum. sonra aynada vücuduma baktım. bacağımda, basenimde ve karnımın üst kısmında (ayakta dururken kolları bacağa yapıştırınca, kolların altında kalan karın kısmı) selülit gibi sarkmalar gördüm. sanki bi kaç çocuk doğurmuşum gibi göbeğim sarkmış duruyor.

yaş:28 bekarım. boy:1.68 kilo:55 (belki 1-2 kilo daha almışımdır.)

2 aydır evdeyim. çok oturuyorum evde. ondan biraz kilo aldım galiba ama çok da değil bence kilom..
biraz da göbeğim var. bu deforme sizce neden olmuş olabilir? moralim çok bozuldu ya..:(

tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı arkadaşlar?

boyunuza göre zayıfsınız, 1-2 kilo alsanız bile çok fitsiniz. bol su için bence.

metabolizma giderek yavaşlıyor. 20lerin başlarında az çabayla harika görünmek mümkünken sonlarında daha özenli olmak gerekiyor. Spor yapmak metabolizmanı hızlandırır. Artık yediklerini vücudun eskisi kadar tolere edemeyecek :( acı gerçekler.. Ama kendine iyi bakarsan toparlarsın :)

valla çok haklısın. 25 ten sonra iyice hissetmeye başladım bu durumu.. hatta nefes alış verişim bile değişti. kilo nefesi biraz etkilio sanırım..

Son düzenleme:
Canım sen deformasyon görmemişsin,eminim abarttığın kadar yoktur,sen beni görsen demekki ben top modelim diyecesin.

boyunuza göre zayıfsınız, 1-2 kilo alsanız bile çok fitsiniz. bol su için bence.

karın kısmım ve bel kısmım sorunlu işte :( geçen sene giydiğim tişörtlere bu sene giremiyorum.. bel kısmım kalınlaştı. hatta belim yok oldu desem yeridir :(
suyu çok içerim zaten canım. bu karın kısmına bi çare bulmam lazım :(

karın kısmım ve bel kısmım sorunlu işte :( geçen sene giydiğim tişörtlere bu sene giremiyorum.. bel kısmım kalınlaştı. hatta belim yok oldu desem yeridir :(
suyu çok içerim zaten canım. bu karın kısmına bi çare bulmam lazım :(

göbek bende de var.:ssz: mekik şart sanırım.

kas görüntüsünü sevmiyorum bacak ve kollarda. acaba mekik kas yapar mı?

plates için topa ihtiyacınız olmadan yapacağınız bir çok egzersiz var,
ayrıca ben kas görüntüsüne bayılan bir insan olarak kas çıkarmak öyle zor ki...
özellikle karın :9:
isterseniz günde 1000 mekik çekin yağ oranınız düşmediği sürece %10 ve aşağısından bahsediyorum.
karın kaslarınız çıkmaz yani kas yapabilirsiniz ama yağların altında kalır,
göbek probleminiz varsa mekik çekebilirsiniz

ayy ben bunu yapmıştım çatlaklara iyi geldi gibi gelmişti ama bana öyle geliyor diye üzerinde durmadım.gerçekten iyi gelir mi sizce?

benimde iki çizgi halinde çatlağım vardı artmaması için başladım bebe yağına 1 aydır kullanıyorum valla pamuk gibi yapıyo bacağın görüntüsü güzelleşiyo resmen :114: nemlendirdiği için çatlaklara iyi geliyo geçirmese bile artmasını önlüyo

Back
X