deformasyon :(

duyan da kilolu sanır.:53:

ya canım bilmiyorum ama nefes alış verişim değişti son 1 senedir.. yağlanmadan olabilir diye düşündüm kendimce :)
cidden sırtım, belim, karnım yağ bağladı ya.. 25 yıl çıta gibi zayıf olup kilo almak için çareler arayan ben, son bikaç yıldır göbek yaptım. 25 yıllık dengem değişince, nefesimi etkileyen şeyin de bu olduğuna karar verdim sanırım..

plates için topa ihtiyacınız olmadan yapacağınız bir çok egzersiz var,
ayrıca ben kas görüntüsüne bayılan bir insan olarak kas çıkarmak öyle zor ki...
özellikle karın :9:
isterseniz günde 1000 mekik çekin yağ oranınız düşmediği sürece %10 ve aşağısından bahsediyorum.
karın kaslarınız çıkmaz yani kas yapabilirsiniz ama yağların altında kalır,
göbek probleminiz varsa mekik çekebilirsiniz

spor konusunda ne kadar bilgili ! olduğum ortaya çıktı :) topsuz plates düşünemediğime göre :)))) bak canım bu kadar alakalıyım sporla :D
mekik dediğiniz şey, sırtüstü yatıp, bacakları sabitleyip, vücudun üst kısmını bacaklara doğru çekmek mi?

Sürebilirsin tabi ki.Spor yapıp bebe yağını ya da nemlendiricini eksik etmezsen taş gibi olursun merak etme zaten öylesindir de iyicene taş:51:

teveccühünüz efenim :) şu aralar krater gibiyim ama :D
önerin için çok çok teşekkür ederim, en kısa zamanda deneyeceğim canımm :)

spor konusunda ne kadar bilgili ! olduğum ortaya çıktı :) topsuz plates düşünemediğime göre :)))) bak canım bu kadar alakalıyım sporla :D
mekik dediğiniz şey, sırtüstü yatıp, bacakları sabitleyip, vücudun üst kısmını bacaklara doğru çekmek mi?

herkes doğuştan öğrenmiyor canım ne olacak :9:
sporu sadece zayıflamak ve ya hani sorunlu bölgeleri düzeltmek değilde, sağlıklı yaşam biçimi haline getirmek gerek :122:
hiç bir şey yapılamıyorsa bile çıkıp yürüyüş yapılabilir mesela :)
mekiğin bir çok versiyonu var aslında,
sırtüstü yatıp, bacakları kırıp, yere basacak şekilde eller başta dirsekler açık şekilde karın gücüyle hafif kalkıp inmek(kesinlikle boynu çekiştirmeden) üst karını çalıştırır.
alt karın için yine sırt üstü uzanıp iki bacağınızı indirip kaldırabilirsiniz.
orta karın için ise, bacaklarımızı 90 derece kaldırıp ilk durumda anlattığım şeklini yapabilirsiniz.
başlangıç için 10'ar tane üç set şeklinde bu üç hareket yapılabilir mesela
zaman geçtikçe arttırırsınız
umarım anlatabilmişimdir:26:
kolay gelsin:)

Son düzenleme:
Gobek bıraz genetık gıbı gelıyo bana.annemın bacakları ınce,kalcası dar ve gobeklıdır.benım fızık de onun aynısı.mekık faydalı olur,aksam bellı bır saatten sonra yemek de yenmemelı ama en onemlısı bu konuyla ılgılı dıyet ve egzersızler bolumundekı topıklere bak.zaten acılmıs bırsuru konu var bununla ılgılı

herkes doğuştan öğrenmiyor canım ne olacak :9:
sporu sadece zayıflamak ve ya hani sorunlu bölgeleri düzeltmek değilde, sağlıklı yaşam biçimi haline getirmek gerek :122:
hiç bir şey yapılamıyorsa bile çıkıp yürüyüş yapılabilir mesela :)
mekiğin bir çok versiyonu var aslında,
sırtüstü yatıp, bacakları kırıp, yere basacak şekilde eller başta dirsekler açık şekilde karın gücüyle hafif kalkıp inmek(kesinlikle boynu çekiştirmeden) üst karını çalıştırır.
alt karın için yine sırt üstü uzanıp iki bacağınızı indirip kaldırabilirsiniz.
orta karın için ise, bacaklarımızı 90 derece kaldırıp ilk durumda anlattığım şeklini yapabilirsiniz.
başlangıç için 10'ar tane üç set şeklinde bu üç hareket yapılabilir mesela
zaman geçtikçe arttırırsınız
umarım anlatabilmişimdir:26:
kolay gelsin:)

bilgine hayran kaldım maşallah :)
verdiğin taktikler için çok çok teşekkür ederim canım. en kısa sürede başlayacağım inş..

Gobek bıraz genetık gıbı gelıyo bana.annemın bacakları ınce,kalcası dar ve gobeklıdır.benım fızık de onun aynısı.mekık faydalı olur,aksam bellı bır saatten sonra yemek de yenmemelı ama en onemlısı bu konuyla ılgılı dıyet ve egzersızler bolumundekı topıklere bak.zaten acılmıs bırsuru konu var bununla ılgılı

teşekkür ederim. bakacağım hemen..

estağfurullah canım.. bildiğim kadarıyla evlisin ve çocukların var. deformasyonun varsa bile haklı sebeplerin var..

yavrum ,bende 40 yaş üstü ve çoluk çocuklu öyle arkadaşlar varki ,18 lik çıtır gibiler ,inan bunun evlilikle ve doğumla ilgisi yok,yediklerine ,diyetine ve sporuna özen gösterdiğin sürece her daim fit kalır insan ,ama ben bu söylediklerimin hiçbirine dikkat etmiyorum malesef ,1,73 boya 80 kiloyum ,haa çok kilolu durmuyorum öyle sarkan bir yerimde yok 33 yaşındayım ,hiç doğum çatlağım da yok ama selülit ,göbek ve kalça var .

Back
X