DEFTER adlı kitabı mutlaka okuyun

YesimRose

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2008
191
9
116
İstanbul
bir arkadaşım DEFTER diye bir kitap verdi mutlaka oku iki gözün iki çeşme aglarsın dedi .iddaya girdik ben kesin aglamam diyordum hatta kendimi zorladım bile aglamamk için son 2 sayfasına gelene kadar aglamadımda fakat daha fazla dayanadım ve iddayı kaybettim . muhteşem yaşanmış bir aşk hikayesini anlatıyor. içinde inanılmaz aşk mektupları var mutlaka okuyun.

ben de bunu buldum bu sanırıım

Öyle özel biri değilim ben, orası kesin. Sıradan fikirlere sahip, sıradan bir
adamım ve sıradan bir yaşam sürdüm. Bana ithaf edilmiş bir anıt falan yok
ortada ve yakın zamanda ismim de hafızalardan silinecek ama yine de tüm ruhum ve kalbimle sevdim bir başkasını ve bu kadarı benim için her zaman yeterliydi.'

Hayatınız boyunca karşınıza çıkabilecek en dramatik ve çekici aşk hikâyelerinden biri işte böyle başlıyor…

TİTANİK'TEKİ AŞK KADAR KALICI VE ACITICI. ROMANTİZM VE İHTİRASIN SINIRLARI ZORLADIĞI, İNSANA HER ŞEYİ UNUTTURAN BİR AŞK.

'Bir yerlerde,' diye düşündü Noah Calhoun, ayışığının altında oturken, 'tam şu anda, aşkla sevişenler var.' Defter, romantik bir çıkmazın etrafında gelişen bir 'aşkı kaybedip yeniden kavuşma' hikâyesi.

Henüz 20 yaşında bile olmayan iki genç, ki farklı iki dünyanın insanı onlar, bir yaz karşılaşır, ilk bakışta aşık olur ve tüm tatili birlikte geçirir. Fakat trajik hatta travmatik biçimde yolları ayrılır.

Yıllar sonra biraraya geldiklerinde, aralarındaki tutkulu aşk yeniden alevlenir. Ancak ikisinden birinin gerçek aşk ve sınıfına uygun hareket etmek arasında seçim yapması ve bunun sonuçlarına katlanması gerekecektir.

Güzeller güzeli Alison Nelson, Bay Sorumluluk'la mı (nişanlandığı adam) hayatına devam edecek yoksa Noah'ya mı dönecek?

Noah'ya, yıllar önce arkasında bıraktığı romantik ihtirasa…

'YILLARDAN BU YANA KARŞIMA ÇIKAN EN BÜYÜK AŞK HİKÂYESİ.' Larry King

Nicholas Sparks, Güney Carolina'da eşi ve iki oğluyla birlikte yaşıyor

hmm bu kitap ilgimi cekti filmide varmışş.kolay yolu seçip filmimi izlemeli yoksa sabredip sonuça ulaşmayı seçip kitabımı almalı.. bi düşünmeli :26:

Kitabı bilmiyorum ama filmini hiç sıkılmadan eşimle belki 10 kez izledik hepsinde de hüngür hüngür ağladımı biliyorum...kitabı da eminim çok güzeldir..filmi izlemek isteyenler için adı notebooktu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…