Deger Biliyorlarmi?

şimdi yine iyi olduğunuza sevindim. ama ilgili bir eş olmasaydınız bu huzuru hiç tatmasaydı yine toparlayamayabilirdiniz. iyi günlerin hatrı işte.. istersede vurdumduymaz olamıyor fırtına dindikten sonra o yine sakin huzurlu limanını arıyor.:asigim::nazar:

umarım bir ömür sizinde bizlerinde herkesin bir ömür aşkla geçer hayatı..:nazar:a.s.

Umarım:asigim: Çok haklısın yazdıklarında. evet iyi günler olmasa insan tahammül edemez herhalde. şu aşk öyle büyük, öyle ulu bir şey ki... herşey bir anda unutuluveriyor. bütün kırgınlıklar, kızgınlıklar bir anda eriyip gidiyor. Allah hiç eksiltmesin inşallah bu duyguyu. (hepimizden):asigim::nazar::asigim::nazar:

değerini bilmesi için değer vermen bunu hissettirmen gerek..

ben her 2 saatte ararım bir sürü msjlar atarım aradan 3 saat geçsin sesim çıkmıyor ise meraklanır o arar. güzel şeyler söyler. gece yattığımızda bir sürü öperim öperim uyku arasında uyandığımızda bile seni çok seviyorum deriz birbirimize bınlar bir kez olmasın hemen sorar neyin var diye..

her telfn konuşmamızın sonunda seni çok seviyorum deriz. bunu duymadan da kapamayız.kavgalı olsak bile.

ve onu uyndırırken telefonla yada yanmında iltifatlar ederek uyandırırım. benim mükemmel harika kocacım aşkı diye başlarım. en çok senin şu huyunu seviyorum diye anlatırım. o da motive olur ve hep öyle davranır.

iyi davranışı övmek kötü davranışı bir kez uyarmak karşındakini istediğin insan haline getirir.

denesem işe yararmı acaba!!! benim koca öküzse napıyım???

sayıldığını sevildiğini hissettirmek
her problemde laklak vırvır konuşup onu kendinizden
bezdirmemek sakin zamanda uygun tatlı dille söylemek
değer verdiğinizi benimsediğinizi sahiplendiğinizi göstermek
özellikle dürüst olmak ve güven kazanmak
tatlı diilli olmak ve seni seviyorum demeyi hiç bir zamamn ihmal etememek gerekir
tabi karşındaki erkeğin karakteride önemli nankör değilse oda anlayışlı olcaktır ve daha ılıman yaklaşıcaktır sana karşı

er_ca
son cümlen
"iyi davranışı övmek kötü davranışı bir kez uyarmak karşındakini istediğin insan haline getirir."
bu da çok önemli
geçimsiz evliliklerde coğu erkediğin sorusu
hiçmi iy yanım yok?
hep kötü taraflarını görmekten vaz geçip
ufakta olsa onu gururlandırmak gerek
ne demişler
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır...

Son düzenleme:
Back
X