Değer görmüyorum..

Aslında cevap bu mesajınızda. Yol ayrılmış çoktan.. üzgünüm

Anasi manasini öğretmemis degildir biliyordur emin ol ver bakalım birgun toz bezini eline marifetlerini göstersin oyle tik tik ceptelefonuyla uzanmakla eve 2 kg domates 2 kg sogan almakla koca olunmuyor
Benimki guya bilmezmiş
Ogun bir toz aldı ne ben ne anam ne bacım oyle toz alir. Parlatti.
Yalan soyluyorlar yapan oldugu icin oturuyorlar. Ac kalsin da göstersin hunerlerini bak bakim yapabiliyor mu agresiflik.

Bak daha fazlası da var aldatma yani
Al iste. Siz dikkatli uyeler iyiki varsınız. Ekmek bölünecek gibi..

Gerçekçi olmak lazım. Sizinle pazara bile gitmeyen biri terapiye mi gelecek ?
Bence bir daha fazla sürenizi boşa harcamayın.

Daha anlatsam neler var.. Adam alışveriş yapmama bile burnunu sokar, kıyafet, ayakkabı hele bi al çenesinden kurtulamam. Artık her hafta 3 tane alışveriş yapıyorum internetten. Alma dedikçe alası gelir ya insanın. Rahatı kaçacak diye delik banyoya tadilat yaptırmadı yıllık izindeyken. Duş sonrası batıyor banyo dedim yıllık izinde bakcam dedi yalancı onu da yaptırmadı. Adam tembelin önde gideni. Sıfır enerjili, yaşama hevesi yok. Bizi de böyle yaşamaya sürüklüyor. En basitinden kızımı kursa göndermek istiyorum haftasonu dedim, ne gerek var haftasonunu kapatcan diyor, sanki seni evden çıkartabiliyorum da normalde. Dün akşam kola içmiş, boş şişesini camın önünde buldum. 2 hafta oldu banyoya sırt çantası koydu hâlâ orda..

Sen bakıcımısın ver eşyalarını eline gönder anasına defolsun gitsin aklı başına gelir

Neden yalvara yakara alışverişe götürüyorsunuz ki? Dolap boş mu? Bırakın boş kalsın. Yemek vakti geldiğinde de tabakları kemirir artık.
Çaktırmadan kendinize ve kızınıza bir şeyler sololarız edip güzelce yiyin.

Her işi üzerinize almışsınız o yüzden umursamıyor kocanız.

Canım evliliklerin belli zamanlarında heyecanın azaldığı oluyor. Bence oturup ilişki hakkında isteklerini net bir dille anlatmalı onunda isteklerini anlatmasını istemeli ve karşılıklı dikkate almalısınız. 7 yıllık çocuğunuzun olduğu bir evlilik.

Eşiniz pazara gitmem mi dedi yoksa sıcakta gitmeyelim mi dedi?

Bugün elini bir şeye sürmedi demişsin. Hep mi böyle o gün mü öyleydi?

Kusura bakmayın ama sofrada yerime oturdun ne ya?? O gün orada o otursa ne olur. Oturmuş adamı kaldırmaya ne gerek var. Alış verişine laf söylüyorsa karşılıklı konuş. İnadına daha çok alış veriş yapmak olan ateşi harlamaktan başka bir şeye yaramıyor.

Azarlama kısmına tepkini göster bu şekilde konuşmanı istemiyorum de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…