Ben zaten rahatim. Rahatim derken hani, ben esimle evde kavga etmiyormuyum ediyorum. Ama hemen gidip yetistirmem. Kendimi acindirmam.Demek ki eltin gibi sen de rahat olacaksın. Benim eltim de kayınvalidemin dötünde dolanır ne oldu, boşanıyorlar. Ben burnumun ucuna koymam benden iyisi yok.
(Umursamıyorum yani)
Ben yapamam ki boyle birsey zaten. Fitratimda yok yapamam.Dünyanın düzeni...
Sakın bende eltim gibi yapayım, benide taşısınlar moduna girme.
Kimse çekmez inan.
Biliyorum igrenc ama boyle bir söz var. Yani ben uydurmadimBaşlık cok igrenc
Biliyorum igrenc ama boyle bir söz var. Yani ben uydurmadim
Benim demek istedigim, illa bizde mi kavga edelim illa annemde mi birsey desinde, kiymet bilinsin deger bilinsin. Kotuluk yapan mi bu devirde yaraniyor. Oyle olununca mi daha iyi olunuyor. Anlayamadim yani. Tabiki gzl birsey degil kavga gurultu gibi seylerBaşlığınız çirkin, zaten konuyla da pek alakalı değil. Kayınvalide oğlunun kavga edip mutsuz olmasını istemiyor işte, zor değil anlamak. Çok özendiyseniz siz de bütün evinizin içini anlatın. Sorunu olan insanlara bile özeniyorsunuz yahu. Aileler birbirüne girmiş, siz bundan bile kendinize pay çıkarmışsınız. Değer böyle görülmez zaten. Tuhaf bir konu. Eltinizin evinin içi, dünür kavgaları da sizi ilgilendirmiyor. Boşuna kendinize getirmişsiniz konuyu .
Merak ettik şekerim. Bakalım kimi sey etmeyi düşündün diye geçti aklımdan. .Baslik bkdr igrencse neden girip okuyorsunuz??? Merak etmeyi verin ozmn sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?