- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
tamam iste sen olayi cozmussunYok valla ben bu dunyanin sistemini, anlayisini, adaletini anlamiyom. Sevmedigim bir eltim var. Ama kaynimla kavgalari eften puften sorunlari bitmwz ve bu hep direk kv gile yetistirilir. Eltim yani evin icinde a-z yasadiklarini herseyi anlatir. Eltimin annesi kv bi seferinde, sustum yeter artik kizimizi ezdirmeyiz arkasinda biz variz gibi birseyler soylemis. Halbuki ezilen bir gelin degildir. Okdr rahat ki. Ezilen gelin gormemisler. Herneyse kv aman tek onlar kavga etmesin fln diye nasil davrancagni sasiriyor. Eltimin annesinede ayni. Ya Allah Allah diyom ben mi biryerde hata yapiyom. Benim annemgil mi hosgorulu anlayisli insanlar olduklari icin mi bir yanlis yapiyolar. Cunku sifir derger yok. Buda cok zoruma gidiyor. O yuzden konu basligim bundan dolayi.
Biliyorum igrenc ama boyle bir söz var. Yani ben uydurmadim
Bana göre sizdeki kıskançlık. Artık o kadar takılmışsınız ki elti karşılaştırmanıza, analiz edemiyorsunuz iyiyi kötüyü. Şimdi bu olaylardan çıkardığınız sonuca bakın yani. Siz de mi kavga etmeli miymişsiniz. Hanımefendi, konu siz değilsiniz kv tarafında, onların bambaşka bir sorunu var, şimdi kimse sizle uğraşmaz. Çekememezliğiniz dağ gibi olmuş gözünüzün önünde, arkasındaki esas durumu göremiyorsunuz. Siz hala "ama ben, ama eltim, ama değer" konularında saplanıp kalmışsınız. Siz de aile kavgası çıkarın, belki o zaman dikkatler size döner. Bunu mu diyelim? Çocuk gibi kavganın, olayın içinde bile kendinize ilgi, değer bekliyorsunuz.Benim demek istedigim, illa bizde mi kavga edelim illa annemde mi birsey desinde, kiymet bilinsin deger bilinsin. Kotuluk yapan mi bu devirde yaraniyor. Oyle olununca mi daha iyi olunuyor. Anlayamadim yani. Tabiki gzl birsey degil kavga gurultu gibi seyler
kiskanclik fesatlikla ilgisi yok. Yasayan bilirmis. O yuzden anlamanizi beklemiyorum.Başlık iğrenç. .konu içeriği buram buram kıskançlık ve fesatlık kokuyor..üzgünüm ama yorumum bundan ibaret olacak..
bende onu demek istiyorum iste aglayana meme yokmus demek. Siz hala benim ne demek istedigimi anlamiyorsunuz. Ben ilgi derken, arayip sorma iyimisiniz ne var ne yok gibi. Biz cok skr iyiyz diye hic aranmiyalim cocuklar sorulmasin hastalar mi, iyiler mi fln filan. Dunurler agizlarini acmadigi muddetce ( annemler yani) onlarida arayip sorma gerek yok davet etmeye grk yok. Iyimisin kotumusun diye hal hatir sormak yok. Yani iyiyz diye bu davranislari biz hak etmiyoruz oyle mi?? Insan degiliz patlicaniz oyle mi. Ya insan evinde bir kedi kus yada ne bileyim bir camli olsa bile, merak edip hep ilgileniriz birseye ihtiyaci var mi yok mu diye. Insanlar demek bkdr ucuz mu oldu. Fazla deger basi yere egermis. Tek sucumuz deger vermekmi? Annemlerin tek sucu arayip caya cagirmak, yemege cagirmak onlari merak edip hatirlarini sormak mi? Ayni sekilde biz. Bu mu yani.Bana göre sizdeki kıskançlık. Artık o kadar takılmışsınız ki elti karşılaştırmanıza, analiz edemiyorsunuz iyiyi kötüyü. Şimdi bu olaylardan çıkardığınız sonuca bakın yani. Siz de mi kavga etmeli miymişsiniz. Hanımefendi, konu siz değilsiniz kv tarafında, onların bambaşka bir sorunu var, şimdi kimse sizle uğraşmaz. Çekememezliğiniz dağ gibi olmuş gözünüzün önünde, arkasındaki esas durumu göremiyorsunuz. Siz hala "ama ben, ama eltim, ama değer" konularında saplanıp kalmışsınız. Siz de aile kavgası çıkarın, belki o zaman dikkatler size döner. Bunu mu diyelim? Çocuk gibi kavganın, olayın içinde bile kendinize ilgi, değer bekliyorsunuz.
Merak ettik şekerim. Bakalım kimi sey etmeyi düşündün diye geçti aklımdan. .
CANIM SEN AHLAKLISIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BEN AHLAKSIZIM TAMAM HADİ SELAMETLEEvet almadim almam da!!! Lütfen isinize bakin bunun kibarlikla degil ahlak ile alakasi var!!!!!
Bayanbrfnmrt
CANIM SEN AHLAKLISIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BEN AHLAKSIZIM TAMAM HADİ SELAMETLE
Offff sıkıldım ama!Ahlaksizsiniz demedim neden bu kadar tepki verdiniz? Bu sözü söyleyip söylememenin kibarlikla hic bir alakasi yok dedim sadece :) ama demek ki yarası olan gocunurmuş
Ayricada tanismiyoruz canim cicim deme hakkini nerden buluyorsunuz?
Offff sıkıldım ama!
Ahlakla alakalı o kelimeyi kullanmak diyorsun!
Ahlaksız demedim diyorsun.
Sende ne dediğini bilmiyorsun
TM işte bende diyorum ki yaram var gocunuyorum tm ? Hadi Canım by
Bir ara ben mi yazdım da hatırlamıyorum dedim yani daha resmi olmayan eltimi ve beni anlatıyorsunuz sanki. ALLAH yardımcımız olsun malesef düzen böyle ben de anlam veremiyorum bu yüzden kendimi onlardan arındırmaya ve soyutlamaya çalışıyorum; ) siz de deneyin üç günlük ömrünüzü bu igrencliklerle kirletmeyin.Yok valla ben bu dunyanin sistemini, anlayisini, adaletini anlamiyom. Sevmedigim bir eltim var. Ama kaynimla kavgalari eften puften sorunlari bitmwz ve bu hep direk kv gile yetistirilir. Eltim yani evin icinde a-z yasadiklarini herseyi anlatir. Eltimin annesi kv bi seferinde, sustum yeter artik kizimizi ezdirmeyiz arkasinda biz variz gibi birseyler soylemis. Halbuki ezilen bir gelin degildir. Okdr rahat ki. Ezilen gelin gormemisler. Herneyse kv aman tek onlar kavga etmesin fln diye nasil davrancagni sasiriyor. Eltimin annesinede ayni. Ya Allah Allah diyom ben mi biryerde hata yapiyom. Benim annemgil mi hosgorulu anlayisli insanlar olduklari icin mi bir yanlis yapiyolar. Cunku sifir derger yok. Buda cok zoruma gidiyor. O yuzden konu basligim bundan dolayi.
Ay ne kadar kibarcıksınız, hanfendisiniz konu başlığını hayatınızda ağzınıza almadınız sanki Allahım burdada herkes bi çıt kırılıyor. Bende aynen konu başlığına katılıyorum. Çok doğru bi söz HA konuyla alakalı bulamadım o ayrı konuya gelince bence sen fazla fesatlanmışsın milleti kendine fazla dert etme
Nereye buyurayım?Ben hayatımda konu başlığındaki rahatsız olduğum kelimeyi ağzıma almadım. Buyrun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?