Değer görmüyorum

Konu başlığı Bİ ''BAYANA'' bukadar yakışmaz. Biraz edep yahu..

Ay kendimi birden çok ağzı bozuk hissettim. Forumda bir tek ben küfrediyorum galiba
Neyse konu başlığından uzaklaşıp konunun kendisine gelirsem; G GKBN1987 size ne gibi bir tavsiye verebiliriz? Sanırım konunun açılış amacı eltiyi ve yancısı kayınvalideyi hep birlikte gömmek.
Lakin ben ortada gömülecek bir mevzu göremedim. Elti muhtemelem vaveylacı bir tip ve kaynana da muhtemelen oğlunun huzuru kaçmasın diye aman kızım, haklısın kızım diyor.
Ya görmezden geleceksiniz ya da siz de bir kavga koparacaksınız kim daha uzağa i.eyecek bir bakacaksınız.

Küfürlü , küfürsüz konuşmak elbette bir tercih meselesidir. Ancak siz kullanıyorsunuz diye kullanmayan yok diye düşünmeyin.
Ben hoş bakmıyorum. Erkek ya da kadın fark etmez , küfür ettiğinde eksi kalır gözümde.

Burası genele açık bir yer üstelik. Insan meramini daha doğru cümleler kurarak anlatmalı. Evinde küfür et ama bir başkası o küfrü duymak zorunda değil.

Yolda yürürken dahi 5 yaşındaki çocuklardan kulak tıkayacak küfürler duyabiliyoruz . Işte bunun nedeni küfürlü konuşan sayın büyükler.

Burası bir forum ve kuralları var, ilk kuralda der ki:
I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

Bu kurala konu başlıkları da dahildir, bunun argo kelimelerin kullanılıp kullanılmamasıyla alakası yoktur, günlük yaşamda herkes istediği gibi konuşabilir lakin Kadınlar Kulübü'nde kurallara riayet edilmesi gerekmektedir.

Ben zaten rahatim. Rahatim derken hani, ben esimle evde kavga etmiyormuyum ediyorum. Ama hemen gidip yetistirmem. Kendimi acindirmam.
Evet işte en önemlisi bu zaten asla eşinizle kavgada etseniz gidip sakın anlatmayın eşinizle barisirsiniz ama kaynvalidenize fırsatınız vermeyin siz neyseniz osunuz bundan sonra değişecek değilsiniz

Konu basligi neyki ya? Herkes ondan bahsetmis. Baslik degistirilmis ben kacirdim.

Ben birşeye dikkat ettim tüm pasif insanlar kendini "hoşgörülü,anlayışlı" diye tanımlıyor.Siz öylesiniz diye demiyorum ama kendini ezdiren kişi hoşgörülü,anlayışlı değildir.Hoşgörü anlayış birini birşyi gerçkten hoşgörmktir , yüzlerine ses çıkarmayıp içinden sinir olup,arkalarımdan konuşmak değildir.

Demek ki eltin gibi sen de rahat olacaksın. Benim eltim de kayınvalidemin dötünde dolanır ne oldu, boşanıyorlar. Ben burnumun ucuna koymam benden iyisi yok.
(Umursamıyorum yani)
Masallah ne guzel valla ben taksam da takmasam da benden kotusu yok ona :))) sevindim adina :)

Millet de başlığa takılmış hey Allahım ya
Siz yine de olduğunuz gibi olmaktan vazgeçmeyin, baktınız elti geldi sorun anlatacak ufa ufak yol alın kendiniz
Ben geliyorum şurda işim var falan diyerek sıkıntılarını dinlemeyin
Herkesin kendi derdi kendine
O öyle alışmış alıştırmış çevresindekileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…