Ay ne kadar kibarcıksınız, hanfendisiniz konu başlığını hayatınızda ağzınıza almadınız sanki Allahım burdada herkes bi çıt kırılıyor. Bende aynen konu başlığına katılıyorum. Çok doğru bi söz HA konuyla alakalı bulamadım o ayrı konuya gelince bence sen fazla fesatlanmışsın milleti kendine fazla dert etme
Baslik neydi ki?? Degismis mi sanki??O Nasıl bir başlıktır?
Yorum yapamadım.
Evet işte en önemlisi bu zaten asla eşinizle kavgada etseniz gidip sakın anlatmayın eşinizle barisirsiniz ama kaynvalidenize fırsatınız vermeyin siz neyseniz osunuz bundan sonra değişecek değilsinizBen zaten rahatim. Rahatim derken hani, ben esimle evde kavga etmiyormuyum ediyorum. Ama hemen gidip yetistirmem. Kendimi acindirmam.
Gerçekten başlık neydi ki millet takmış başlığa hay allahım yaBaslik neydi ki?? Degismis mi sanki??
Deveye diken galibaGerçekten başlık neydi ki millet takmış başlığa hay allahım ya
Aaaaaaaa inanmıyorum yok artikDeveye diken galiba
Deve' yi bilmem ne diye özlü söz varmış.Baslik neydi ki?? Degismis mi sanki??
Masallah ne guzel valla ben taksam da takmasam da benden kotusu yok ona :))) sevindim adina :)Demek ki eltin gibi sen de rahat olacaksın. Benim eltim de kayınvalidemin dötünde dolanır ne oldu, boşanıyorlar. Ben burnumun ucuna koymam benden iyisi yok.
(Umursamıyorum yani)
Madem iki türlü kötüsün, takma kötü ol değsin takmadığına :))Masallah ne guzel valla ben taksam da takmasam da benden kotusu yok ona :))) sevindim adina :)
Deveyi diken insanı s..... N kıymet bilirmiş buydu başkıkKonu basligi neyki ya? Herkes ondan bahsetmis. Baslik degistirilmis ben kacirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?