Değer mi

Burcu223

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
233
432
103
Merhaba kızlar. Şu an burnumu yaptirma surecindeyim ve en çok takip ettiğim yer burası. Bu ameliyatı olmayı hep istedim ama gerek çevremde duyduğum yorumlar gerek burda okuduklarim beni çok korkuttu. Bir tanıdığım 43 yaşında burnunu yaptırdı geçenlerde, gelmiş bana diyor ki çok acıyor dayanamazsin. Yasiyla alakası var mi vücudun direnci o yaslarda düşüyor mu diye düşünmüyor da değilim. Cevremde güzel bir kadın olduğum söylenir , ben de kendimi begeniyorum acikcasi, çok göze batan bir burnum yok. Sadece ucu top gibi. Bu koşullarda estetik yaptırmak çok gerekli mi sizce. Bu arada 24 yaşındayım. Yarın muhittin eski ye randevum var fakat kafamda çok soru işareti oluştu. Lütfen bana bir fikir verin :KK43:

Benim haftaya ameliyatım var ve çok kararsızım bugün parayı havale yapmam gerekiyor ama hala aradayım

Doktorunu iyi arastir.Buara forumda burnundan memnun kalmayan cok kisi var..

Resmen ağlamak üzereyim. Şu anda görüntümden çok rahatsız da değilim. Daha kötü olursa çok pişman olucam

Nefes problemin yoksa ve görüntğde çok rahatsız edici değilse olma cnm benim 4. Haftam ben memnunum şimdilik ama forumda okadar çok sonuçtan memnun kalmayan arkadaş var ki riske gşrmeye değmez bence benim nefes problemım vardı deviasyon artı estetık oldu ama benım kemerim vardı ve burun ucum baya düşüktü

çok takıntılıyım falan desen kesin yaptır derdim ama ufak bi sıkıntı için değmez bence. bunun ödemi bilmemnesi var 1 sene burnun oturana kadar odak noktan burnun olacak sürekli aynaya bakıcaksın foto çekiceksin en ufak bi sıkıntıda bişeymi oldu çöktümü diye strese gireceksin

Merhaba kızlar. Şu an burnumu yaptirma surecindeyim ve en çok takip ettiğim yer burası. Bu ameliyatı olmayı hep istedim ama gerek çevremde duyduğum yorumlar gerek burda okuduklarim beni çok korkuttu. Bir tanıdığım 43 yaşında burnunu yaptırdı geçenlerde, gelmiş bana diyor ki çok acıyor dayanamazsin. Yasiyla alakası var mi vücudun direnci o yaslarda düşüyor mu diye düşünmüyor da değilim. Cevremde güzel bir kadın olduğum söylenir , ben de kendimi begeniyorum acikcasi, çok göze batan bir burnum yok. Sadece ucu top gibi. Bu koşullarda estetik yaptırmak çok gerekli mi sizce. Bu arada 24 yaşındayım. Yarın muhittin eski ye randevum var fakat kafamda çok soru işareti oluştu. Lütfen bana bir fikir verin :KK43:

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/burun-estetigi-lanet-bir-ameliyat.1022439/

İyi düşün canım.İllede olmak istersen kapalı ameliyat yaptır mutlaka

Yas aldikca burun sekli degisiyor.Burun buyuyor ve dusuyor.Daha gencsin 15-20 sene sonrasindan bahsediyorum.Simdi memnun degilsen bu memnuniyetsizligin yasla beraber artacak demek oluyor.Acele etme cok problem etmediysen.Doktorunu cok iyi secmelisin.Ama aci sifir nerden cikti burda o kadar ameliyat olan var ben dahil.Tavsiyem iyi bir Kbb'ciye ol.Kendi doktorumu tavsiye ederim ben de bircok kisinin tavsiyesiyle gittim

Evet bu ara memnun olmayan çok kişi var gerçekten. Bu yüzden baya hevesim kırıldı

Yas aldikca burun sekli degisiyor.Burun buyuyor ve dusuyor.Daha gencsin 15-20 sene sonrasindan bahsediyorum.Simdi memnun degilsen bu memnuniyetsizligin yasla beraber artacak demek oluyor.Acele etme cok problem etmediysen.Doktorunu cok iyi secmelisin.Ama aci sifir nerden cikti burda o kadar ameliyat olan var ben dahil.Tavsiyem iyi bir Kbb'ciye ol.Kendi doktorumu tavsiye ederim ben de bircok kisinin tavsiyesiyle gittim

Sizin doktorunuz kimdi

Bende düşüncemi söylemek isterim. Ben de olsammi olmasammi çok düşündüm. Karar sürecinde aynı doktora 3 kez gittim. 40 yaşındayım. Ameliyattan bir gün önce kan tahlillerim yapıldı. Oradaki hemşire benden için bir ayağı çukurda demiş. Kızım duymus bunu bana söyledi. Ameliyattan bir gece once saatlerce evdekilere belli etmeden ağladım. Aynaya baktım. Önemli olan benim dusuncem. Senelerce istedim bunu. Şimdi olmasam seneye yine düşünücem dedim ve oldum ameliyatı. 4 ayim bitti. Minik okka bi burun beklentim yoktu. Gayet doğal bir burnum var. 40 yasindayım bende. Agri kesici icmemi gerektirecek hiçbir agrım olmadı. Forumu baştan sona oku. Başına gelebilecek herşeyi öğrenmiş olursun.

Bende düşüncemi söylemek isterim. Ben de olsammi olmasammi çok düşündüm. Karar sürecinde aynı doktora 3 kez gittim. 40 yaşındayım. Ameliyattan bir gün önce kan tahlillerim yapıldı. Oradaki hemşire benden için bir ayağı çukurda demiş. Kızım duymus bunu bana söyledi. Ameliyattan bir gece once saatlerce evdekilere belli etmeden ağladım. Aynaya baktım. Önemli olan benim dusuncem. Senelerce istedim bunu. Şimdi olmasam seneye yine düşünücem dedim ve oldum ameliyatı. 4 ayim bitti. Minik okka bi burun beklentim yoktu. Gayet doğal bir burnum var. 40 yasindayım bende. Agri kesici icmemi gerektirecek hiçbir agrım olmadı. Forumu baştan sona oku. Başına gelebilecek herşeyi öğrenmiş olursun.
bir ayağı çukurda ne ya 40 yaş gayet genç bir yaş bende sinir oldum

Ben çok takintiliydim bu konuda. Herkesi de kendim gibi bildiğim için olmak isteyen herkese destek oluyorum. Dediğin gibi leiaaa 40 yaş genç bir yaş. Ameliyat sonrası gordum o hemşireyi. İçimden dedim ki senin beni üzdüğün gibi ben seni üzmücem. Hiç bir şey söylemedim ve eve geldim. Leiaa senide çok takdir ediyorum. Yorumlarini okuyorum.Herkese bilgin dahilinde yardımcı olmaya çalışıyorum. Realself ide senden öğrendim. Orayida okuyorum arada. Ustelik doktorlar cevap ta yazıyor.

Bir tanıdığım 43 yaşında burnunu yaptırdı geçenlerde, gelmiş bana diyor ki çok acıyor dayanamazsin. Yasiyla alakası var mi vücudun direnci o yaslarda düşüyor mu diye düşünmüyor da değilim. :KK43:

Tanıdığınız sizi vaz geçirmek için demiş olabilir mi ? 45 yaşındayım , Mayısta burun ameliyatı geçirdim hiç bunum acımadı sadece iki ay burnumun içi kuru olduğu için biraz rahatsız etti o kadar ..ama benimki zorunlu idi yani burnumdan nefes alamıyordum.

Sadece burun ucu estetiği yaptıranlar var .Daha hafif bir ameliyat olduğunu biliyorum sadece .Konu hakkında başka bilgim yok ama isterseniz doktorunuza sorun .

.!.:
Oradaki hemşire benden için bir ayağı çukurda demiş. Kızım duymus bunu bana söyledi. Ameliyattan bir gece once saatlerce evdekilere belli etmeden ağladım.

AHAHAHA keşke bana denk gelseydi , taburcu olana kadar onu eğlencem haline getirip sinir ederdim herhalde ..

Ço
çok çok iyi araştır bende yaptırmak isteyip karar veremiyenlerdeyim

Resmen ağlamak üzereyim. Şu anda görüntümden çok rahatsız da değilim. Daha kötü olursa çok pişman olucam

Inan bana hic elleme! Ben bir yaptirdim hem hayal etmedigim birde korktugum burun cikti hemde yetmemis gibi kemik cikintisi göz altinda olustu ve inan ben ben deglim 8 ay nasil beklicem bilemicem onca verdigim parayami yoksa burnumami dert yaniyim bilemedim göz alti resmen sis gibi duruyo sisler indikce!! Hic elleme hem benimde ucum önce top gibi degildi simdi öyle!

Sana gönül rahatliyayla diyebilirimki hic elleme vok pisman olcan cok zamani geri isticen ama geri dönmicek hem para hemde buruna yazik ercen haa eger nefes sorunu varsa yaptir

Back
X