Değer mi

Hangi şehirde ameliyat olacaksın canım
Antalya var kafamda ama ıstanbul da olabilir istanbulda ki doktorlar a pek güvenmiyorum hepsi fabrikasyon aynı burunları yapiyor kısa kavisli küçük burunlar .düz buralarda yapanlar onlarda sırtı küçük yapıyorlar bide seni sadece para olarak görüyorlar.

Antalya var kafamda ama ıstanbul da olabilir istanbulda ki doktorlar a pek güvenmiyorum hepsi fabrikasyon aynı burunları yapiyor kısa kavisli küçük burunlar .düz buralarda yapanlar onlarda sırtı küçük yapıyorlar bide seni sadece para olarak görüyorlar.
Antebede gelebilirsin.Mehmet mutaf var mesela prof. adam çok meşhur becerikli kapalı ameliyat istersen Ali Bülent Afat var.Her doktor kapalı ameliyatı beceremez canm ben 10 tane doktora gittim neredeyse ve bunların içinde sadece ali bey kapalı ameliyat yapıyor diğerlerinin kapalı ameliyat lafını duyunca yüzleri değişti falan ben beceri istiyor dye duydum canm ama en önemliside hem şişlik az oluyor hem kanaman az oluyor hemde bulantın az oluyor ayrıca dikiş izleri içerden oluyor dışarda herhangi bir kesi olmuyor.Helede ikinci ameliyat yaptıracaklar açık ameliyat denerse çoook yıpranırlar burun derileri çok incelir ağrıları şişleri kanaması fazla olur aynı yeri iki defa deştirmeyin ben kendisiyle görüştüm olursam ona olurum fiyatı da bir buçuk milyar istedi çok anlayışlı bir hekim hastaya asla para gözüyle bakmıyor bana her yerde senin 2. ameliyatın 10 milyardan aşağı olmaz dediler(devlet hastaneleri hariç tabi) ama ali beye para konusunu açınca bana kızdı önce burun önemli geç sen parayı dedi fazla almıyor yani...

Ben de 24 yaşındayım ve 2 hafta önce ameliyat oldum. Hiç acı yok, sadece tamponlardan dolayı ağızdan nefes almak zorluyor ama o da 2-3 gün

benim hiç acımadı. ağrı kesici hap bile içmedim hiç kanamam olmadı çokkkk rahat bi ameliyat gecirdim cokta mutluym

Merhaba kızlar. Şu an burnumu yaptirma surecindeyim ve en çok takip ettiğim yer burası. Bu ameliyatı olmayı hep istedim ama gerek çevremde duyduğum yorumlar gerek burda okuduklarim beni çok korkuttu. Bir tanıdığım 43 yaşında burnunu yaptırdı geçenlerde, gelmiş bana diyor ki çok acıyor dayanamazsin. Yasiyla alakası var mi vücudun direnci o yaslarda düşüyor mu diye düşünmüyor da değilim. Cevremde güzel bir kadın olduğum söylenir , ben de kendimi begeniyorum acikcasi, çok göze batan bir burnum yok. Sadece ucu top gibi. Bu koşullarda estetik yaptırmak çok gerekli mi sizce. Bu arada 24 yaşındayım. Yarın muhittin eski ye randevum var fakat kafamda çok soru işareti oluştu. Lütfen bana bir fikir verin :KK43:
Eger gercekten olman gerekmiyorsa olma. Ozellikle bizim gibi fazla problemli olmayan burunlarin sonuclarida yuzumuzu pek degistirmiyor. Benim gibi bide duz burnu yamultan doktorada denk gelirsen cok pisman olursun. Benm nefes almam duzeldi bitek

Back
X