• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

değer verdiğim ama verdiğim değeri göremediğim herkesi hayatımdan çıkarmak istiyorum.

oranje

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
4.097
77
363
selam kızlar..çok rastlanan bir durumdur belki ama bu günlerde çok canımı sıkıyo benim...hayat şartları olarak hep arkadaşlarımdan uzakta olmak zorundayım..birkaç öncede tayin geldik gene eski yaşadığım yerdeki arkadaşlarımı arayıp sorduğumda konuşuyolar benle ama ben arayıp sormadığım sürece hiç aranmıyorum..oysa sözde çok düşünüyolar mış beni..:37: arkadaşalrım dışında işyerimdeki kişilerde aynı gittğin yer bittiğin yer oluyormuş meğer ve ben çok üzülüyorum ve hayatımdan hepsini silmek vebir daha arsalarda görüşmemek istiyorum..sizce farklımı düşünüyorum yada şuanki psikilojimle mi öyleyim bilemedim...:26::5:

Su son günlerde acılan konuların hepsi mi beni anlatır yarabbim. Aynılarını yasıyorum ben aradıkca, görüsmek istedikce hayatında varım. Arkadaslık bu mudur? Bir msj atıyorum cvp yok, face' den yazıyorum acık, ama cevap yok...! Sonra aklına esince '' niye aramıyorsun, unuttun bla bla blaa.. :27:
Sanırım fazla deger gösteriyoruz, üzerlerine düsüyoruz, yalnız kalmalarına fırsat vermiyoruz..
O zor durumda, hoopp ben onun yanında. Gidemedim mi? sık sık ararım, ilgilenirim.
Gel der, hemen giderim cok nadir gidemedigim olur..
Sözde 9 yıllık cok yakın arkadasız..:nazar:

Su son günlerde acılan konuların hepsi mi beni anlatır yarabbim. Aynılarını yasıyorum ben aradıkca, görüsmek istedikce hayatında varım. Arkadaslık bu mudur? Bir msj atıyorum cvp yok, face' den yazıyorum acık, ama cevap yok...! Sonra aklına esince '' niye aramıyorsun, unuttun bla bla blaa.. :27:
Sanırım fazla deger gösteriyoruz, üzerlerine düsüyoruz, yalnız kalmalarına fırsat vermiyoruz..
O zor durumda, hoopp ben onun yanında. Gidemedim mi? sık sık ararım, ilgilenirim.
Gel der, hemen giderim cok nadir gidemedigim olur..
Sözde 9 yıllık cok yakın arkadasız..:nazar:

aynen canım..faceden yazılmaz mesaj atarım cevap gelmez..ararım ararım son dk ya kadar açılır...çok samimi olduklarım dışında herkes de aynı....ama artık silme zamanı geldi sanırım...ama çok sıkkınım...

aynen canım..faceden yazılmaz mesaj atarım cevap gelmez..ararım ararım son dk ya kadar açılır...çok samimi olduklarım dışında herkes de aynı....ama artık silme zamanı geldi sanırım...ama çok sıkkınım...

Eger cok samimi degilsen sil gitsin arkadasım bu sekilde gecmez ki hayat..
Bu bahsettigim kisi benim samimi arkadasım olur okuldan. Bir tek görüsen ikimiz kaldık ama bizde kopucaz böyle giderse cünkü hersey tek kisi tarafından yapılıyormus..
Arkadaslık karsılık gerektirir. Bir gün ararsa, diger gün ben..
Böyle sadece ben arıyorum soruyorum oluyor yani.. Yanımda hissedemiyorum zaten onu birseyler eksik yani farkındayım..

Eger cok samimi degilsen sil gitsin arkadasım bu sekilde gecmez ki hayat..
Bu bahsettigim kisi benim samimi arkadasım olur okuldan. Bir tek görüsen ikimiz kaldık ama bizde kopucaz böyle giderse cünkü hersey tek kisi tarafından yapılıyormus..
Arkadaslık karsılık gerektirir. Bir gün ararsa, diger gün ben..
Böyle sadece ben arıyorum soruyorum oluyor yani.. Yanımda hissedemiyorum zaten onu birseyler eksik yani farkındayım..

çok doğru diyosun..yanımda hissedemiyorum..hani bir ssöz vardır ya aradığında benimlesin dediğinde gerçekten yanınızda olduğunuzu hissettiğiniz kişiler vardır die..hiç öyle olmuyo malesef..ha düşünen arkadaşlarım yok mu var ama çoğunluktan yana muzdaribim...samimi olmadıklarımı bende silme diğerlerini de umursamamak istiyorum ama bir yanım acıyo bu mudur arkadaşlık bu mudur dostluk die..ama sileceğim zaten arayıp sormuyolar birde faceden falan hiç bi şekilde görmesinler istiyorum haberdar olmasınlar..yeni yıla tertemiz bi şekilde girmek istiyorum..ağırlıklarımımdana rınmış olarak ama o zmana kadar kendimi toparlamam lazım paylaşabileceiğim kimse yok eşimelede konuştuğumda takma diyip geçiyo..:19:
teşekkür ederim cevap verdiğin için....:16:

çok doğru diyosun..yanımda hissedemiyorum..hani bir ssöz vardır ya aradığında benimlesin dediğinde gerçekten yanınızda olduğunuzu hissettiğiniz kişiler vardır die..hiç öyle olmuyo malesef..ha düşünen arkadaşlarım yok mu var ama çoğunluktan yana muzdaribim...samimi olmadıklarımı bende silme diğerlerini de umursamamak istiyorum ama bir yanım acıyo bu mudur arkadaşlık bu mudur dostluk die..ama sileceğim zaten arayıp sormuyolar birde faceden falan hiç bi şekilde görmesinler istiyorum haberdar olmasınlar..yeni yıla tertemiz bi şekilde girmek istiyorum..ağırlıklarımımdana rınmış olarak ama o zmana kadar kendimi toparlamam lazım paylaşabileceiğim kimse yok eşimelede konuştuğumda takma diyip geçiyo..:19:
teşekkür ederim cevap verdiğin için....:16:

Rica ederim..
Biz düsünceli oldugumuz icin, karsılık beklemeden bazı seyleri yaptıgımız icin böyle davranıslara maruz kalıyoruz bana kalırsa.
Kendim icin konusayım ben cok sahiplenirim, hep yanında olmaya calısırım, arar, ilgilenirim, özel günlerde hatırlarım, onun derdi benim derdşm demektir..
Karsılık bulamasam da sorun etmem, devam ederim..
Sorun etmem lazım aslında herseyi bosvermek yerine, üzüldügümü, kırıldıgımı belli etmem lazım.
İnsanlar canta' da keklik olarak görüyorlar bu sefer..
O nasılsa hep yanımda, o kırılmaz ki, kızmaz ki..
Düsündüm de, böyle ark. can kurban yav.. :27:
Suc bende ki onlar ne yapsın? :34:

12 yıllık hayatımda sana güvenip sırrımı anlattığım sırtımı dayayıp omzunda agladığım ve sana güvendiğim için kendimden nefret ediyorum..hep kuyumu kazmıs hep arkamdan konusmussun ..keske daha önce kesseymişim seninle arkadaslığımı...evet canım benimde çok samimi arkadaslarım vardı ama evlenince hepsinin iç yüzü çıktı ortaya...hepsini sildim hayatımdan facemi kapattım,sildim onlara dair hiçbirseyi görmek istem,iyorum..bu 12 yıllık arkadasım sevgilisiyle bizde kalmak için aradı kaynanam alt katta olduğu için esimde laf edeceklerini bildiği için istemedi..bende bunu izah ettiğimde malesef beni aslında bu yüzden kullandığını anladım..evime gelip sevgilisiyle yiyen içen s.... insan bir kere olmaz dediğimde sırtını döndü ve arkamdan konustu hep..Allahım iç yüzünü geçte olsa gördüm ya çok sükür sana...o yüzden sıkma canını , ayyy kurtuldum de yakanı silkele...

Rica ederim..
Biz düsünceli oldugumuz icin, karsılık beklemeden bazı seyleri yaptıgımız icin böyle davranıslara maruz kalıyoruz bana kalırsa.
Kendim icin konusayım ben cok sahiplenirim, hep yanında olmaya calısırım, arar, ilgilenirim, özel günlerde hatırlarım, onun derdi benim derdşm demektir..
Karsılık bulamasam da sorun etmem, devam ederim..
Sorun etmem lazım aslında herseyi bosvermek yerine, üzüldügümü, kırıldıgımı belli etmem lazım.
İnsanlar canta' da keklik olarak görüyorlar bu sefer..
O nasılsa hep yanımda, o kırılmaz ki, kızmaz ki..
Düsündüm de, böyle ark. can kurban yav.. :27:
Suc bende ki onlar ne yapsın? :34:
çok haklısın gerçekten..artık ne halleri varsa görsünler demekten başka bişi gelmio insanın içinden ama genede yapamıyoz değer verdiğimiz düşünceli olduğumuz için ama artık öyle saf olmıcam...
12 yıllık hayatımda sana güvenip sırrımı anlattığım sırtımı dayayıp omzunda agladığım ve sana güvendiğim için kendimden nefret ediyorum..hep kuyumu kazmıs hep arkamdan konusmussun ..keske daha önce kesseymişim seninle arkadaslığımı...evet canım benimde çok samimi arkadaslarım vardı ama evlenince hepsinin iç yüzü çıktı ortaya...hepsini sildim hayatımdan facemi kapattım,sildim onlara dair hiçbirseyi görmek istem,iyorum..bu 12 yıllık arkadasım sevgilisiyle bizde kalmak için aradı kaynanam alt katta olduğu için esimde laf edeceklerini bildiği için istemedi..bende bunu izah ettiğimde malesef beni aslında bu yüzden kullandığını anladım..evime gelip sevgilisiyle yiyen içen s.... insan bir kere olmaz dediğimde sırtını döndü ve arkamdan konustu hep..Allahım iç yüzünü geçte olsa gördüm ya çok sükür sana...o yüzden sıkma canını , ayyy kurtuldum de yakanı silkele...

dediğin gibi sadece çıkar üzerine kurulmuş o arkadaşının arkadaşlığı..öyle insanlardan allah uzak tutsun hepimizi..aynı durumları az çok yaşadım anlıyorum seni..dün bi söz okudum aslında kaybettim diye üzüldüklerin belkide kurtulduklarındır.kimi gittiği yeri mutlu eder kimi geldiği yeri diye....

hayat yeterince zor. ailemdir, eşimdir, eşimin ailesidir... hoşuma gitmeyen şeyler olduğunda mecburen alttan alıp idare ederim. ama iş arkadaşlıklara gelince öyle değil. arkadaşlıkta samimiyet, iyi niyet, yardım... tabiki çok önemli ve elimden geldiğince de yaparım ama tek taraflı ise ve sürekli böyleyse direkt ilişkimi keserim. pat diye de söylerim. çok arkadaşlık bitirmişimdir. hiç de vicdan azabı çekmem. 10 senelik arkadaşlığımı bitirdiğim oldu. çünkü zor günümde bırak ki yardım etmeyi sürekli isteklerde bulunan bir arkadaşımı uyardım. baktım hala bencil ve bencilliğini aklamaya çalışıyor. açıkça söyledim bencilsin benden sürekli birşeyler istiyorsun ama ben zor durumdayken sana koşamam.. o zaman da kapris yapıyorsun bu arkadaşlık değil diye... çok eski arkadaşlarım var sık görüşürüz ama sürekli bencillik yapmaya çalışan bencil insanları da hemen hayatımdan çıkarırım. arkadaş, kendi bulduğumuz seçtiğimiz ailemiz gibi... olmuyorsa üstelemeye gerek yok. ne bir arkadaşımı kullanırım ne de kendimi kullandırtırım.

Back
X