• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değer vermeyen, haksızlık eden insanlara en büyük ceza nedir ?

Tülay kök dinleyin youtube üzeri.

Onun da deidkleri su yönde " böyle kisilere icini döksenizde, herseye hazir olun. Tamam haklisin özür dilerim diyecek halleri yok cogunun. Karsilik olarak savunmaya sizi tekrar incitmeye gececekler, dolayisiyla dahada yaralanacaksiniz. Ha eger ben söylemis olayim onun dedikleri beni kirmaz diyorsaniz deneyin.
Birde diyorki aff edin. Aff etmek kabul etmek haksizligi sindirmek sizin haksiz oldugunuz demek degildir. Aff etmek o kisinin böyle oldugunu karakterin blyle oldugunu, onunla ya iletisimi koparmaniz gerektigini yada bazi huylari davranislari sizi kirabileceginin farkinda olup onu böyle kabul etmektir. Olay yani kabul edip kendinizi daha fazla yipratmamaktir. Mesela " evet esim ince düsünceli degil özel günleri unutur beni düsünmez. O böyle. Kabul ediyorum. Ondan beklentim yok artik." Ya onun öyle olusinu kabul edip beklentisiz olacaksiniz ya mesafe koyacaksiniz yada tamamen olabiliyorsa sonlandiracaksiniz.
Çok haklısınız,
Önerinizi dikkate alıcam, teşekkürler.

Öldü farz et yani sonuçta gerçekten bir kişiyi hayatımızdan tamamen çıkarınca o kişi bizim için ölmüş oluyor.görmeyecek duymayacak şekilde çıkardıktan sonra kafanız rahat edecektir.ben böyle yapıyorum çokta mutluyum.
Gerçekten keşke ölseler.
Çok ayıp farkındayım ama böyle hissediyorum.

Selamlar canlar;

Değer görmedim, üzüldüm hayatımdan çıkardım !!!
Ama sanırım içimdekileri, yaşadığım haksızlığı karşı tarafın yüzüne vurmadığım için içimdeki öfke dinmiyor.

Kendi kendime konuşup sürekli kavga ediyorum.
Karşımdakine şöyle haksızlık ettin böyle davrandın böyle hata ettin diye beynimde sürekli bir had bildirme durumundayım.

Çatır çatır içimdekileri kussam belki öfkem geçicek ama imkanı yok bu durumun.

Pazartesi günü psikolog randevum var destek almam gerekiyor farkındayım !!!
Ama öyle bir yok sayıp öyle davranmam lazım ki karşı tarafın canı yansın.
Yada nasıl yapmalı ???
Şuan ben umursanmiyorum.Oyle cezalandırıyor beni.Ama ben beceremiyorum.Cenemi tutamiyorum.Lafini söyledi bana gelince tartismayalim deyip kapattı telefonu yüzüme.3 aydır iletişim kurmamistik tamda bugün.

Sürekli kavga halindeyim zaten.
Sürekli had bildiriyorum. Haksızlık ettiniz ayıp ettiniz.
En güzel günlerimizi mahfettiniz. Allah belanızı versin.
Ama geçmiyor öfkem.
Son günlerde sanırım stres kaynaklı sırt ağrısı baş ağrısı oluyor sürekli.
Takintili bir ruh hali icerisindesiniz kuzum,dua edin bu ofkenizin gecmesi icin sakin olun biliyor Allah , yapan dusunsun

Aslinda ben magdur/mazlum olmaktan korkmam yani dusunsenize ya zulmu yapan siz olsaydiniz ?

Back
X