- 2 Aralık 2022
- 144
- 15
- 28
- Konu Sahibi tststs3842
-
2.69 2.32 gibi değerler standart değerlerdirSelam arkadaşlar beta değerim 1.20 çıkardı hep
Bugün doktora tam gitmeden adet oldum ama doktor yine de betaya bakalım dedi 2.69 çıktı acaba yükselir mi yada adetten sonra hamile olduğunu öğrenen var mı
Ya öyle mi teşekkür ederim2.69 2.32 gibi değerler standart değerlerdir
Ovulasyon kullanıyor musunYa öyle mi teşekkür ederim
Hayır maalesef..Ovulasyon kullanıyor musun
Ovulasyon testi ile hamilelik şansı çok yükseliyor tavsiye ederimHayır maalesef..
Denerim inşallah çok teşekkür ederim bende tam anlamıyorum yeni evliyim aslında olma ihtimali olunca umutlanmıştımOvulasyon testi ile hamilelik şansı çok yükseliyor tavsiye ederim
Hayırlısı sevinçle gelsin inşallahDenerim inşallah çok teşekkür ederim bende tam anlamıyorum yeni evliyim aslında olma ihtimali olunca umutlanmıştım
2 testimde de 1.20 çıktı yükselince dedim niye acaba
Benim de adetim 2 gün geçince kan tahlili berdim 1.20 çıktı bekle bi kaç gün dediler bugün yani gecikmenin 7. Gününde yeniden verdim 2.69 dendi 2 gün sonra tekrar gel desi doktor yükselme durumuna bakılıcak ama gebelik var dedi şuanda çok yeni dedi. Bende çok sabırsızlıkla bekliyorum merak ediyorum.Rabbim seninde gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin.Selam arkadaşlar beta değerim 1.20 çıkardı hep
Bugün doktora tam gitmeden adet oldum ama doktor yine de betaya bakalım dedi 2.69 çıktı acaba yükselir mi yada adetten sonra hamile olduğunu öğrenen var mı
Yaaa gerçek mi bana negatif dedi bugün amin canım inşallahBenim de adetim 2 gün geçince kan tahlili berdim 1.20 çıktı bekle bi kaç gün dediler bugün yani gecikmenin 7. Gününde yeniden verdim 2.69 dendi 2 gün sonra tekrar gel desi doktor yükselme durumuna bakılıcak ama gebelik var dedi şuanda çok yeni dedi. Bende çok sabırsızlıkla bekliyorum merak ediyorum.Rabbim seninde gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin.
Banada var ama belli belirsiz gibi konuştu 2 gün sonra yükselişe bakarız dedi. Hayırlısıyla inşallah ramazanın son günleriYaaa gerçek mi bana negatif dedi bugün amin canım inşallah
Yaa umarım vardır canım sende de bende deBanada var ama belli belirsiz gibi konuştu 2 gün sonra yükselişe bakarız dedi. Hayırlısıyla inşallah ramazanın son gün
gecıkme olmus . Sız adet olmussunuzYaaa gerçek mi bana negatif dedi bugün amin canım inşallah
Bazı makinelerde 1.20 0 olarak kabul ediyormuş ama hep negatifken 1.20 ydi şimdi 2.69 çıkınca umutlandımBenımde bıkere 1.20 cıkmıstı . Yok malesef negatıf
Umutla sormussunuz umudunuzu kırmakta istemem ama adet oldugunuzu soyluyorsunuz onun ıcın olumlu oldugunu sanmıyorum . Evde gebelık testı yapın dıyecegım ama adetmısınız baya yoksa lekelenmemıBazı makinelerde 1.20 0 olarak kabul ediyormuş ama hep negatifken 1.20 ydi şimdi 2.69 çıkınca umutlandım
Adetim 1 gün oldu kesildi geriOnun
gecıkme olmus . Sız adet olmussunuz
1 gün normal geldi ama kesildi sonradanUmutla sormussunuz umudunuzu kırmakta istemem ama adet oldugunuzu soyluyorsunuz onun ıcın olumlu oldugunu sanmıyorum . Evde gebelık testı yapın dıyecegım ama adetmısınız baya yoksa lekelenmemı
Önceden böyle birşey olmadıysa bıkac gun bekleyıp evde test yapın ozaman . Adetınız devam etmezse doktora bunun ıcın gıdıp tekrar kontrol olabılırsınız ozaman net bısey cıkar . Anlıyorum bıran önce sonuc netleşsin istiyorsunuz ama bıkac gun bekleyın1 gün normal geldi ama kesildi sonradan
Bakalım bekleyecek biraz daha artık hayırlısıÖnceden böyle birşey olmadıysa bıkac gun bekleyıp evde test yapın ozaman . Adetınız devam etmezse doktora bunun ıcın gıdıp tekrar kontrol olabılırsınız ozaman net bısey cıkar . Anlıyorum bıran önce sonuc netleşsin istiyorsunuz ama bıkac gun bekleyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?