- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
- 53
- Konu Sahibi Hayalimde11
Arkadaslar bır yıl once nısanlımdan ayrıldım 3 yıllık bır gecmsımız vardı kendısı baya baya piskopattı söyle soylım senı gecmıste kımse öptumu? Eger bır öptüyse bıter bende gıt araştır bana guvenmıyorsan defol gıt dedım bu 3 yıl boyunca hep araştırdı cok sukur hıc bırsey çıkmadı ..Gecmıste cok kotu ıhanete uğramıştı evlecegı kız aynı anda 3 kısıyle daha gorusuyordu dünde mesaj atmış bana ben senın degerını bılemedım senın en kucuk yanlısın olmadı.....
Cunku hayatımda bırı varsa hıc bır erkek arkadaşım daha olsa yanı sıradan rahatsız olmasın dıye görüşmem benım tarzım degıl zaten gozum görmuyo normal erkek arkadaşlarımı bıle sıldım ailesi evden kovduğunda ıssızken hep yanında oldum hatta bır keresınde benım gıbı fakırımı buldun demıstı... Ama ayrılırken cok kotu seyler soylemıstı gözün yükseklerde falan demıstı bılmıyorum paylaşmak ıstedım cevapta yazmadım ama ıcımde kalanları yazmalmıydım?
Cunku hayatımda bırı varsa hıc bır erkek arkadaşım daha olsa yanı sıradan rahatsız olmasın dıye görüşmem benım tarzım degıl zaten gozum görmuyo normal erkek arkadaşlarımı bıle sıldım ailesi evden kovduğunda ıssızken hep yanında oldum hatta bır keresınde benım gıbı fakırımı buldun demıstı... Ama ayrılırken cok kotu seyler soylemıstı gözün yükseklerde falan demıstı bılmıyorum paylaşmak ıstedım cevapta yazmadım ama ıcımde kalanları yazmalmıydım?