değerimm 205.46 şükürler olsunn....

hilalcigim canım sayfamızda tel tebrik etmiştim ama yine bide senin sayfanda tebrik etmek istedim rabbim saglıklı sıhhatli yavruların kucagına almayı nasip eder inşallah seni çok öpüyorum

hilalcim sizdede azospermi vardı dimi canım ya biraz anlatsana eskileri belki bizede bir umut dogar...

hilalcigim canım sayfamızda tel tebrik etmiştim ama yine bide senin sayfanda tebrik etmek istedim rabbim saglıklı sıhhatli yavruların kucagına almayı nasip eder inşallah seni çok öpüyorum

canım benim çokkk sağolllll......darısı başına canım arkadaşımmm.....

belgin canım benim eşimde varikselden kaynaklıı oligo spermi varr....eşimde 4 milyon sperm varr şuandaa...1 milyondan 4 milyona çıktıı.sebebide keçi boynuzu kürüü..kesinliklee ben yapın derim sizee kızlarr....2 buçuk aydaa spermde bu değişiklik olduu..hareketlilikdee % 2 den % 15 e çıktıı...

hilall bu duygu nekadar güzel değil mi? benim yürümem bile değişti daha karnım şişmeden gebelik havasına girdim gerci ilaçlar yüznden biraz şişdurumdayım ama yine geblik havası bir başka

evett fatmanurr çok güzelll bi duyguu..bide keseylee kalp atışlarını duysamm rabbimin izni ileee.......

Back
X