değerimm 205.46 şükürler olsunn....

nevincimm nasılsınnn????senin az kaldı sonucunu almayaa heyecan varmıı???idrar testi felan yaptınmı???

sabah bende yapacam tahlilimi nefes bizi habersiz bıraktı ya oyun bozanlık yaptı zilli:))
inş. onunda güzel haberiniz alırız caınm

8.gün yaptım negatifti canım 8. 9. günler lekelenme oldu sonra bişey olmadı ama kasıklarımda ağrı çok sendede varmış içimi rahatlattın valla okuyunca melekyüzlü

evet canımm nefes bizi habersiz bıraktıı....özel mesaj da attım ama yinede dönmedi bana..heralde internete girmiyor hiçç....o sonucu kesin almıştırrr benden önceydi....
kasıklarımda ağrı benimde olduu... ara ara oluyor haladaa...ona takılmaa....inşş seninde pozitif çıkıcakk..benim içimden hep öle geliyorr....idrara erken bakmışsın çıkmıyabilir....ben bu sefer idrada bakmadımm....kanda öğrendim ilk sonucu..ama sonradan idrarada baktımm ondada çıktıı....

ayşe dün yapmış idrarda negatif çıkmış bugün kanda pozitif yazdı :))
üzüyor sadece idrar gerçi ben takılmadım hiç ona

ayşe acele olan mıı???bugün sonuça alıcaktıı...ben idrara karşıyım artıkk..ilkinde çok yaptımm fakat dünyam başıma yıkıldı..ondan bu sefer yapmadımm..yapsam çıkıcaktı belkide ama çıkmıycak olsa yine çok üzülürdüm..iyiki yapmamışımm...bence sende yapma...

Son düzenleme:
kız yarın yapacam dra dedim erken yapsak bi gün öne aldı sabah 9da kan verecem 2-3 saqate sonuç alacam...
evt a.acele canım oda gebe :)))

biz 12 gün bekliyelimm sen bekleme...oh ne hüzellll...
canım sonucunu bekliyorummm.....inşş o güzel pozitif sonucu....

doğru sölüyosunn bak bu benim aklıma gelmediii:))))))
11 gün bekliyen 1 gün daha bekler canımmm....seni gidi sabırsızz kızzz:))))

sevalcimmm iyiyim sağoll...sadecee evde durmaktan çok sıkıldımm...dışarı bile çıkmamı istemiyorlarrr..yok bişeyy olurr keseyi görelimm amannn.....riske atmıyalımm....bide benim ev yokuşluuu çok yoll varr bi yere gitmeee....
işte bölee biraz şikayet ettimm amaa:))))

hillalcim bende seni canı gönülden tebrik ediyorum...azmin sonunda kazandın.allah analı babalı büyütsün canım..

aman şikayetin bunlar olsun oda geçer sonu güzel olsun inş. sağlıkla doğduğu günüde görürüz canım

aman şikayetin bunlar olsun oda geçer sonu güzel olsun inş. sağlıkla doğduğu günüde görürüz canım

inşşş canımmm...hepimizz inşş evlatlarımızın doğduğunu görürüzz...kucaklarımıza alırızz....rabbim bu duyguyu hepimize yaşatsınn....

Back
X